Frantik Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 enrico uz som ti raz pisal, ze si este mlady chlapec a ze vela peknych veci mas este pred sebou ( vtedy sme sa bavili o motorizme ), ale tu este musis rozhodne este zabrat a zamakat na sebe!na Fore o hodinkach urcite najdes to svoje, aj ked chapem,ze darcek od maminky vzdy potesi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nadhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 To asi mělo přijít do vlákna HUMOR, chybička se občas vloudí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Slaměný týden započal. ...a už jsem pěkně nacucky Užívej. Já si musím ještě 2 týdny počkat, zato pak budou 2 slaměný týdny. Už je to tady, už je to tady!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Dokazal jsem posunout 3 trysky zavlahy na zahrade. A funguje to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nadherabys je chtěl co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Že jsme tu 900km dlouhou cestu zvládli za 8 hodin a bez jediného problému. V týdnu dám report do svého vlákna Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 po čase znova na Slovensku..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 dej ty SuperAvengery na hnedej remen, to je nej kombinace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 uz som nad tym rozmyslal.... skusim!Sibir, vidim, ze si riadne rozbehol Becka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Potesilo me, ze tata ve svym veku dneska zmaknul Zeleznyho Dedka! http://www.cesyk.cz/zeleznydedek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Já dneska od babky dostal toto (viz. Fotka) takže můžu hrdě začít přispívat do vlákna o nožích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 To je kombo, panečku, s tím se na světě neztratíš. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 To máš teda pravdu ale mám neblahé tušení, že to koupila někde od šmejdů za drahé peníze :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 A safra, to mne nenapadlo...tak snad si ten dar jen dlouho šetřila, než si dostal důvěru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Já to dostal za to, že jsem ji ve čtvtek vezl na koncer televizní stanice Šlágr (a tři hodiny tam trpěl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Jetteropekne kombo, najme ten mobil je tam fajny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Jsi hrdina, já bych to nedal. :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 (upraveno) Gabo: to je kalkulačka :D Upraveno 23. srpna 2015 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky