Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg

ohladom RD mě potěší až uděláš vlákno v sekci fotografie. ;-)

tak jo, nieco vymyslim!

ale aspon takto som ti splnil prislub a ked sa vyberu fotky do kalendara, tak zvysok hodim do noveho RD vlakna

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neblbni, Bobisek mu je odborne zdrbe

No když si někdo nepřímo vyžádá můj subjektivní zaujatý laický (fakt ne odborný...) názor, tak rád posloužím :):

U prvních tří fotek mi nějak utekl nápad a kompozice a tudíž mě nezaujaly, čtvrtá je v tomto ohledu lepší, hodinky jsou ale bez většího účelu vzhůru nohama a zaostřená část je trochu vypálená a možná i díky rozlišení ne zcela ostrá.

Hlavním problémem ale asi bude, že mě za srdce přes jejich zřejmý HH faktor nechytily samotné hodinky...

Odkaz ke komentáři

No když si někdo nepřímo vyžádá můj subjektivní zaujatý laický (fakt ne odborný...) názor, tak rád posloužím :):

U prvních tří fotek mi nějak utekl nápad a kompozice a tudíž mě nezaujaly, čtvrtá je v tomto ohledu lepší, hodinky jsou ale bez většího účelu vzhůru nohama a zaostřená část je trochu vypálená a možná i díky rozlišení ne zcela ostrá.

Hlavním problémem ale asi bude, že mě za srdce přes jejich zřejmý HH faktor nechytily samotné hodinky...

co kdybys místo těch plků něco nafotil?
Odkaz ke komentáři

Mýho tátu po operaci endoprotézy bolí noha, ale protože celej život dělal projektanta přes plyn, tak si ani nemůže postěžovat. To je jasný - sám to neumí, tak musí mlčet.

Myšleno Bobisek +1.

nebo může, ale napřed musí udělat několika lidem super endoprotézu sám

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...