Micey Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Neskutečný fotky, halt profík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 ohladom RD mě potěší až uděláš vlákno v sekci fotografie. ;-)tak jo, nieco vymyslim!ale aspon takto som ti splnil prislub a ked sa vyberu fotky do kalendara, tak zvysok hodim do noveho RD vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pcho Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Neskutečný fotky, halt profík Neblbni, Bobisek mu je odborne zdrbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Tyvoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Mna potesila tato fotecka)) kazdy s Vas to pozna) len malokomu sa to chce zratat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Díky Honzo ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Neblbni, Bobisek mu je odborne zdrbe No když si někdo nepřímo vyžádá můj subjektivní zaujatý laický (fakt ne odborný...) názor, tak rád posloužím : U prvních tří fotek mi nějak utekl nápad a kompozice a tudíž mě nezaujaly, čtvrtá je v tomto ohledu lepší, hodinky jsou ale bez většího účelu vzhůru nohama a zaostřená část je trochu vypálená a možná i díky rozlišení ne zcela ostrá. Hlavním problémem ale asi bude, že mě za srdce přes jejich zřejmý HH faktor nechytily samotné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 No když si někdo nepřímo vyžádá můj subjektivní zaujatý laický (fakt ne odborný...) názor, tak rád posloužím : U prvních tří fotek mi nějak utekl nápad a kompozice a tudíž mě nezaujaly, čtvrtá je v tomto ohledu lepší, hodinky jsou ale bez většího účelu vzhůru nohama a zaostřená část je trochu vypálená a možná i díky rozlišení ne zcela ostrá. Hlavním problémem ale asi bude, že mě za srdce přes jejich zřejmý HH faktor nechytily samotné hodinky...co kdybys místo těch plků něco nafotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Jsem naprosto mizerný pekař, proto nepeču. Musím umět upéct rohlík, abych se mohl vyjádřit k jeho chuti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Chápu. Lempl kibic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Mýho tátu po operaci endoprotézy bolí noha, ale protože celej život dělal projektanta přes plyn, tak si ani nemůže postěžovat. To je jasný - sám to neumí, tak musí mlčet.Myšleno Bobisek +1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Postezovat si může ale těžko řekne doktorům co udělali špatně. Prostě lidi typu hovno umím ale všemu rozumím moc nemusím. Moje smůla. Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 OK, možná reju do něčeho, čehož pozadí neznám, komentoval jsem to jen v souvislosti s tou reakcí na fotky, se kterou bych celkem souhlasil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Mýho tátu po operaci endoprotézy bolí noha, ale protože celej život dělal projektanta přes plyn, tak si ani nemůže postěžovat. To je jasný - sám to neumí, tak musí mlčet.Myšleno Bobisek +1. nebo může, ale napřed musí udělat několika lidem super endoprotézu sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Dnes jsem dostal poyvánku mailem na výstavu která se bude konat v září:-) . ELTON hodinářská představí novinky na výstavě HODINY a KLENOTY 2014 Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Dnes jsem dostal poyvánku mailem na výstavu která se bude konat v září:-) . ELTON hodinářská představí novinky na výstavě [/size]HODINY a KLENOTY 2014[/size]A kdy odletas? Me potesilo uspesne prestehovani do osla. Prsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Myslím, že to celkem dobře vystihuje firmu, kde dnes už znamená včera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Hodný strýček Mountfield mi přímo vnutil láhev dobrého vína La Joya Gran Reserva Merlot - ňam, ňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Hodný strýček Mountfield mi přímo vnutil láhev dobrého vína La Joya Gran Reserva Merlot - ňam, ňam jo taky mi psali, že si ji mám vyzvednout.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Jak to, že mě nikdo nenapsal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky