Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mi slecna v PP v Parizske potvrdila, ze vyroba 5711 s bilym cifernikem skutecne konci. A jejich cena na Chrono24 vyskocila za par dni jak blazen. Tak nevim, jestli mit radost nebo se bat je nosit.

Mit radost a nosit. Mas stesti, ze se na tebe dostalo :)

Odesláno

Mit radost a nosit. Mas stesti, ze se na tebe dostalo :)

On pred 4 lety o ty bile vazne nebyl moc veliky zajem. Kupoval jsem je asi mesic stare, majitel je snad ani nemel na ruce. A mel jsem je prakticky za ?retail price?.

Odesláno

Ještě jednou se všem omlouvám. Chtěl jsem jen umožnit si někomu koupit za poloviční cenu hodinky. Již jsem objednal svoz a půjdou zpět.

Pokud nemáte 50 příspěvků, tak to neumožní prodejni vlákno vůbec založit. Kdežto před uplynutím lhůty to umožní.

Já o tě podmínce pul rokudnů opravdu nevěděl. Očekával jsem, že když můžu vlákno založit, je to ok.

Omlouvám se, že jsem si nedohledal všechna pravidla.

Jsem si své chyby vědom, tak prosím žádné další urážky a narážky, nejsem žádnej kšeftař ani podvodník!

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
před 2 minutami, Andrew napsal:

Příteli, v předchozím vlákně se píše o čekačce 27 let!

Myslel jsem si, že to bylo napsáno z legrace. No safra, to je tedy mazec! Mě to přijde přehnané.

Odesláno

Nejde mi do hlavny jak může někdo chtít kupovat hodinky za 1,5mio+ aniž by si o nich něco zjistil. To opravdu funguje tak, že na silnici uvidím reklamu na Nautily a hned dávám do internetové diskuze dotaz na dostupnost?

Vždyt přeci každý, kdo se o hodinky alespoň trošku zajímá ví, co je to zač a že se jich s největší pravděpodobostí nedočká :-D.

• po měsících...
Odesláno
před 1 minutou, tkol napsal:

Jsem zvedav co bude pak, jestli bude nautilus exkluzivne jen pro komplikace a drahý kovy, nebo bude update... :) 

stopro update... tedy myslím. To je jako kdyby AP skoncovalo s RO... imposíbl

Odesláno
před 59 minutami, tikzot napsal:

stopro update... tedy myslím. To je jako kdyby AP skoncovalo s RO... imposíbl

Tak Nautilus jak ho známe je tu od 2006, co jsem četl, takže je asi už čas na malý update. Jsem zvědav...

Odesláno (upraveno)

Netrvalo tak dlouho a už se spekuluje o 6711 v platině;-) Ten titan mi nějak nesedí...Halt ta ocel byla prostě moc levná no... 

CA960370-0E4F-40C3-83FE-E8A5D66E33EC.jpeg

Upraveno uživatelem tikzot
Odesláno
před 5 hodinami, tikzot napsal:

Netrvalo tak dlouho a už se spekuluje o 6711 v platině;-) Ten titan mi nějak nesedí...Halt ta ocel byla prostě moc levná no... 

CA960370-0E4F-40C3-83FE-E8A5D66E33EC.jpeg

Je to naprostá blbost - v 2019 byl nahrazen stroj 324 modelem 330, takže v nových nautilech určitě nebude starý stroj. Jsou to akorát všechno spekulace - jedna paní si něco vymyslela...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...