Kalifx Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jsou krásný. Naopak zbytek produkce PP mně přijde celkem nezáživnej a nudnej. Nehodnotím hodinařinu uvnitř. Ale upřímně - mě stejně zajímá hlavně vnější design. U Nautilů jsou pro mě důležitý dva aspekty (problémy): cena a velikost. Jsou prostě drahý a malý. Takže pokud se mně líbí tenhle styl, tak logickým vyústěním je pro mě AP ROOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filo-boxer Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Vážně se Vám ty hodinky na Bradovi líbí? Asi mám nějaké divné estetické cítění.. Vůbec se mi k němu nehodí... Ale...Ty máš furt něco... Edit: háček Edited November 3, 2010 by filo-boxer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Me se libi na komkoliv, nejvice by se mi vsak libily na me samem. Edited November 3, 2010 by Hasňa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tada Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Kdepak Nautily, nádhera. I to datum jim člověk musí odpustit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastam Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 velmi pekny cifernik, by nemusel nudit, fotky povedeny, hodinky mi pripadaji ale maly, zpracovani parada, inhouse strojek se 40 sutry moc hezky ale proste kulatohranaty hodinky mi moc nesedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sureshot Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 ani velke ani male, pre vsetky generacie zda sa. akurat biely cifr...skor nie no kazdopadne to nalavo 100% NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 (edited) Ty khaki s démanty jsou prostě nebeský, saddám na inspekci v generálním štábu, nebo snad nejdražší soudruh kimčongil při obhlídce 53. (nebo tak nějak) rovnoběžky ???? A znova, když srovnám nautily s ostatními pateky, tak je li líto, že jsem sedumdesátý léta prožil na normalizační ZDŠ. Jinde to musela to bejt hustá prča. (kromě snad kambodži, vietnamu, střední a jižní ameriky, blízkýho východu ...... ) :D Edited November 3, 2010 by cigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sureshot Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 a celeho vychodneho bloku Link to comment Share on other sites More sharing options...
shag Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 tak tie zelene Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIGHTinGALE Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Krásný hodinky co se lacině nepodbízí. Jsou sebevědomý, podobně jako jejich název.Akorát na ně asi nikdy nebudu mít. Leda by si je koupil YPO a po měsíci prodal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čajíček Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 velmi pekny cifernik, by nemusel nudit, fotky povedeny, hodinky mi pripadaji ale maly, zpracovani parada, inhouse strojek se 40 sutry moc hezky ale proste kulatohranaty hodinky mi moc nesedi Super hodinařská práce, ale taky se mi nelíbí design. Aspoň mi nemusí být líto, že se na podobné hodinky nikdy nezmůžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čajíček Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Na kůži vypadají bych řekl o fous líp než tahu. Každopádně gratuluji k zajímaým hodinkám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjurcik Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Dnes mi slecna v PP v Parizske potvrdila, ze vyroba 5711 s bilym cifernikem skutecne konci. A jejich cena na Chrono24 vyskocila za par dni jak blazen. Tak nevim, jestli mit radost nebo se bat je nosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brownwld Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Konci jo? To cucim...Mne ted pobavil gasikuv prispevek z prvni strany vlakna Kdo to mohl tusit Asi jsem vyjimka, ale nelibi se me a to vubec, tvar pouzdra je desny, nebyt na cifru PP, tak to nikdo nekupuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjurcik Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Ja o nich take zacal uvazovat az pred par lety. A navic davam prednost tem bilym, kvuli lepsi citelnosti. S rostoucim vekem uz jsou tmave ciferniky (navic pokud maji dalsi komplikace) bez bryli na cteni hure citelne. Potvrdilo se mi to dnes, kdyz jsem si zkousel na ruce modre 5205 a prakticky nevidel, kolik je na nich hodin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghislain Lambert Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Vidím dobře, že jsou to hodinky za cca 1 700 000 kč? Co tu cenu dělá? Jen značka? Kolik by staly, kdyby to byly třeba Mido, nebo Christopher Ward? Zatím nejsem tak znalý značek luxusních hodinek, tak si taky dovolím napsat že se mi nelíbí:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Bože :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghislain Lambert Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Díky za odpověď. Moc jsem se nedozvěděl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghislain Lambert Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Snad jen, že by se mi asi měly líbit, když jsou drahé? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Líbit se ti nemusí. Mě se líbí. Oproti Midu nebo Wardům jsou jiná liga ve všech ohledech. O ceně se bavit nebudu. Tu buď akceptujes a máš na ně nebo akceptujes a nemáš na ně a nebe máš na ně a cenu neakceptujes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts