Kalifx Odesláno 25. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Potřebuješ: Nebo radši tenhle? [A co nějakou dobrotu... Kamile Pivrnec dobrý, ale při pohledu na Babicu se mně dost podstatně přitížilo.
spiderer Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2010 Martine, tak snad to dopadne dobre, negativnich zprav bude vzdycky vsude dost, tesim se i na ty pozitivni, to znamena, ze se konecne neco deje..
Kalifx Odesláno 26. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2010 Martine, tak snad to dopadne dobre, negativnich zprav bude vzdycky vsude dost, tesim se i na ty pozitivni, to znamena, ze se konecne neco deje.. Díky Michale. Snad se to blíží ke zdárnému konci.
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Tak sláva! Už jsou doma. Dohodnutý podmínky dodrženy. Musím říct, že přeleštění opravdu pomohlo. Překvapivě i když byly hodinky ve velmi dobrým stavu, tak především na dýnku je to znát opravdu hodně. Nová je i korunka. Pár vošklivejch fotek (jedna včetně AR aby bylo zřejmý, že je OK.
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 jsou vazne nadherny.. a co nam tedy reknes k te kompenzaci?
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 hmm, ja tam na tom AR vidim skrabancek 1 1
Chumpus Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
Frantik Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Hele fakt dobrý, teda myslím ten výsledek. Verim ze máš radost a muzes hodit do supliku ty Archimedy
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 vidim, ze moja poznamka o skrabanceku bola naozaj pochopena.. 1
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 jsou vazne nadherny.. a co nam tedy reknes k te kompenzaci? Přece nebude jako gentleman na fóru gentlemanů mluvit o rande. To by bylo vůči M. Jetmarové neslušné Hele já s paní Jetmarovou ani nemluvil. Takže si dovolím tím pádem podohalit roušku kompenzací, protože si myslím, že jsou férový a tudíž to nebude vadit. A navíc jsem nebyl požádán o opak: Takže sklíčko je nové z Vídně (Jankoxxx: fakt tam nic není, koukal jsem se až do vykoukání - akorát jsem ho dobře neutřel. A poznámku jsem samozřejmě pochopil tak, jak byla míněna), neplatil jsem za něj samozřejmě ani korunu. Jako další kompenzace byla 20% sleva na zbývající položky servisu a 20% sleva na případný další nákup u firmy Dušák. A vzhledem k tomu, že moje důvěra ve značku Dušák je v podstatě obnovena, rád ji v budoucnu využiju. Hele fakt dobrý, teda myslím ten výsledek. Verim ze máš radost a muzes hodit do supliku ty Archimedy Franto, mám z nich strašnou radost.
eskimak Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Krasne hodinky a este aj happy end.Gratulujem!
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 (Jankoxxx: fakt tam nic není, koukal jsem se až do vykoukání - akorát jsem ho dobře neutřel. A poznámku jsem samozřejmě pochopil tak, jak byla míněna som rad, ze su tu stale ludia so zmyslom pre humor a tesim sa s tebou ze servis prebehol ako mal
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 (upraveno) som rad, ze su tu stale ludia so zmyslom pre humor a tesim sa s tebou ze servis prebehol ako mal No je fakt, že v průběhu už jsem celkem o humor přicházel, ale konec dobrej, všechno dobrý. A taky už vím co budu dělat, až mě někdy omrzej nějaký hodinky. Pošlu je tak zhruba na 2-3 měsíce do servisu a pak budu mít nový hodinky. Protože teď mám takový předčasný Vánoce... EDIT: a ještě jeden detail... Upraveno 30. listopadu 2010 uživatelem Kalifx
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ty vole 20% na nákup to je celkem fér. Taky si mohl dostat igelitku s katalogama. Já mít pobídku 20% tak bych tam byl ještě tenhle týden. Jsem teď jaksi nesaturován
tombed Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 tak ses konečně dočkal, užij si je Martine Bandi máš vůbec momentálně hodinky? Nějak sem se v těch výměnách ztratil...
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ty vole 20% na nákup to je celkem fér. Taky si mohl dostat igelitku s katalogama. Já mít pobídku 20% tak bych tam byl ještě tenhle týden. Jsem teď jaksi nesaturován No, bude se to hodit. Uvažoval jsem o opětovným nákupu Planet Oceánů. Ale je fakt, že to byly úvahy v situaci, kdy jsem neměl doma ty Herkulády. Takže se zase asi uklidním.
Kalifx Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 tak ses konečně dočkal, užij si je Martine Bandi máš vůbec momentálně hodinky? Nějak sem se v těch výměnách ztratil... Díky Tome... A Bandi má asi furt ty Indy, ne?
tombed Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Díky Tome... A Bandi má asi furt ty Indy, ne? posledně v Paprice měl defy, druhý den už fortisy, pak indy a teď nevím jestli jsem něco neprošvih
Vit Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Ahoj Martine, s napětím jsem to sledoval a jsem rád, že to dobře dopadlo.
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2010 Mám Indy. Jsou dobrý, dost dobrý, ale chybí jim trocha toho lesklého MI Eko příběh je fajn, ale...Jinak mám samou veteš ve věku 30 - 45 let
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se