Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

copak copak Franto? šéf ty rolády nedával? :D

jinak jsou pěkný, Bandi o jedněch Blackbirdech válejících se v trezoru bych věděl...:)

Hele šéf byl v pohodě, ale mě se zachtělo zase mít nějaké širší "portfolio" Posted Image Víc hodinek, víc radosti Posted Image
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Posted Image Posted Image No to ale není všechno. Ještě asi Breitling Avenger Skyland a možná i Sinn. Za Rolády hromada drobných radostí Posted Image

No tak přátelé je zjevné, že jak tenhle příspěvek, co sem dal Francin, tak bandiho žádostivost na černýho ptáka jsou jasným důkazem, že systematická, mravenčí a poctivá práce, kterou nás již od roku 1884 oblažuje společnost Breitling (a dceřinné společnosti jako Breitlingen, Chronomeler a Oficalement Certife) se minimálně na tomto fóru vyplácí. Je také hezké, že se zároveň zúročuje strategie tohoto švýcarského výrobce, kdy poctivě vyčkává až se jeho potenciální zákazníci unaví pohledem na nezáživné a chrastící pofidérnosti s lunetou z babičina porculánovýho servisu a následně se opět octnou v jeho laskavé náruči.

Takže ti Františku gratuluju k tomuto pohlednému mezičlánku a zároveň tě už tak nějak předem opět vítám v klubu té jediné správné značky. :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Tak je mám. Jsou super, první dojmy super, zpracování super...............až bude čas, trochu se rozepíšu Posted Image

Ale jo, hezký sou, marosh z Tebe bude mít radost :) akorát nechápu, že rolády, které mají 40mm na Tvé ruce vypadaly normálně, až bych řekl parádně a akorát, tady ty vypadaj, že každou chvilí praskne tah :D a celkově vypadaj menší - ale vím, že nejsou.

Odesláno

Ale jo, hezký sou, marosh z Tebe bude mít radost :) akorát nechápu, že rolády, které mají 40mm na Tvé ruce vypadaly normálně, až bych řekl parádně a akorát, tady ty vypadaj, že každou chvilí praskne tah :D a celkově vypadaj menší - ale vím, že nejsou.

Sem je měl trochu nepřirozeně vykroucený, bo jsem druhou rukou fotil Posted Image

Odesláno (upraveno)

bandiho žádostivost na černýho ptáka jsou jasným důkazem, že systematická, mravenčí a poctivá práce, kterou nás již od roku 1884 oblažuje společnost Breitling

jestli já to spíš nemám ze závisti plynoucí z přemíry čumění na frífoto ;)

edit: asi bych měl používat smajlíky

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Tak se hlásím do klubu. Ty Kulixovy mám teď na ruce já, už nějakou dobu, skoro čtvrt roku a spokojenost největší.

V létě je nosím na originál gumě a nosí se jedna radost, stejně tak na tahu.

Odesláno

Tak se hlásím do klubu. Ty Kulixovy mám teď na ruce já, už nějakou dobu, skoro čtvrt roku a spokojenost největší.

V létě je nosím na originál gumě a nosí se jedna radost, stejně tak na tahu.

kua až teď mi došlo Maroshu, že jsi vlastně double hujer! :D
Odesláno

No láká mě kupodivu něco baterkovýho http://www.sinn.de/d...ll/UX_GSG_9.htm

Ty sou dobrý, ale stojí raketu, to už je lepší koupit automat, ale mám to stejně jako Ty, chtěl bych takové nějaké hodinky na baterku, ať člověk se nemusí starat, když někde rychle vyrazí - ideální sou bondovky v quartzu, on to tady nikdo nechce slyšet, ale je to tak. V dobrém stavu ale stojí dost. Právě furt lamentuju, zda nechat PO k Moonům, případně PO prodat a zkusit něco z toho Sinnu. Z quartzu vypadaj do úvahy troje lepší hodinky - Seika Tuňáky, nikdy se mi z obrázku nelíbily, ale v reálu sou dobrý, pak ty UX a pak Bondovky. Když se na to podívám z hlediska praktického a pozdější likvidity, sou na tom Bondovky nejlíp. Nějak to dopadne...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...