Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Micey: to je otázka vkusu. Malé speedy byly moje první Omegy (jen model 3520), a vydržely mi hodně dlouho. Mám je pořád, i když už je nenosím. Po osmi letech nošení mi tak přirostly k srdci, že bych je nedokázal dát z ruky. Rozhodně bych tyto "obyčejné" speedmastery nijak nezatracoval. To pochopitelně mluvím obecně a nechci tady zakládat nějaký flame. K těm hodinkám jsem se už vyjádřil. 

Já bych si tipl, že samostatné hodinky koupil někde na ebayi, z Číny dokoupil to balení a teď to prodává dohromady. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ještě je možné, že se tak blbě barevně odrazila ta "vrstva" na manuálu, ale stejně bych je nekoupil ;)

Fakt, že se dá nafejkovat dost, mi společně s "příběhem prodejce" stačí. 

Odesláno

Ještě jsem se díval na historii toho prodejce a nedávno prodal nějaké Hujery Carrera Automatic i s bundou a podobnými doplňky za 41.000. Takže bych se přimluvil k tomu, že jsou to origo hodinky koupené z druhé ruky a s dokoupeným balením. Můj názor. 

http://aukro.cz/tag-heuer-uzas-set-hodinky-mikina-vesta-bunda-i4716581165.html

Odesláno

To že nemá originál balení, ok, hodinky vypadají v pořádku, ale dovedu si představit, že až se novému majiteli hodinky budou zastavovat apod., tak prodejce použije podobnou větu jako "neotravuj koupil sis levný hodinky na aukru, tak jdi do háje" :)

Odesláno

To že nemá originál balení, ok, hodinky vypadají v pořádku, ale dovedu si představit, že až se novému majiteli hodinky budou zastavovat apod., tak prodejce použije podobnou větu jako "neotravuj koupil sis levný hodinky na aukru, tak jdi do háje" :)

no to bude něco jako "z druhé ruky, stane se, mě to nedělalo,  jdi si je za 18 voservisovat u Dušáka" :D

Odesláno

Na všech fotkách je vytažená korunka, aby byly hacknuté, otázka z jakého důvodu to udělal.. Jak někdo říkal, hodinky se mohou zastavovat, nemusí nulovat a milion jinejch shitů, a servis bude tak 13k u Dušáka.

Odesláno

Je tady někdo, kdo je schopný zjistit rok výroby omeg podle výrobního čísla? Ty hodinky mají celkem zřetelně viditelné výrobní číslo - 596330850. Má někdo nějaký odkaz na stránky, kde se dá něco podle výrobního čísla dá zjistit?

Odesláno

Je tady někdo, kdo je schopný zjistit rok výroby omeg podle výrobního čísla? Ty hodinky mají celkem zřetelně viditelné výrobní číslo - 596330850. Má někdo nějaký odkaz na stránky, kde se dá něco podle výrobního čísla dá zjistit?

V tom čísle máš jednu trojku navíc, ale jinak by to mělo být rozmezí 1999-2000

Odesláno

Díky, hlavně, že jsem to kontroloval:(

Je nějaký klíč k "rozšifrování"  výrobních čísel hodinek Omega ze současnosti (resp. nedávné minulosti? Máš nějaký odkaz?

Odesláno (upraveno)

Díky, hlavně, že jsem to kontroloval:(

Je nějaký klíč k "rozšifrování"  výrobních čísel hodinek Omega ze současnosti (resp. nedávné minulosti? Máš nějaký odkaz?

Třeba tady:

http://www.chronomaddox.com/omega_serial_numbers.html

http://www.brittons-watches.co.uk/watches_omega_dates.htm

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

Ono záleží jakou databázi výr.č. používá, 59xxxxxx je konkrétně podle Omegy bible rok 2004. V této době se již dělaly jiné popisy čísel na tahu, před tím byly ražené.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...