Gustaf Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 ještě jeden dotaz. Mám všechny kontakty v telefonu nakopírované do paměti telefonu. Jak je případně nasdílím, abych je měl ve svém google účtu a tudíž byly k dispozici i při koupi jiného telefonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 aha...takže zpětně už to neupravím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 ok, zkusím tento postup....a když ne, tak srát na kontakty...ty nejdůležitější zkopíruju na SIM a zbytek půjde do věčných lovišť. Nějak mi totiž začal haprovat dotykový displej na telefonu...občas se rozhodne, že vůbec nereaguje a někdy zase až na několikátý poklepání. Pak zase funguje normálně. Tak nevím, čím to můžem být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camlost Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Kontakty lze (do "Googlu") importovat z CSV souboru. Čili stačí připravit soubor ze stávajících dat. Napsáno vlastní ťapkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 Kontakty lze (do "Googlu") importovat z CSV souboru.Čili stačí připravit soubor ze stávajících dat. Napsáno vlastní ťapkoua to udělám jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 V telefonu v kontaktech je volba Export ve formatu CSV na SD kartu. Soubor pak načteš v kontaktech ve svem uctu na gmailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2016 mám to..dal jsem volbu export/import a dal z telefonu na gmail a je to tam. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Dal jsem na androidi telefon dopravni appku Waze, ktera chce byt on-line. Kvuli ni porizuju nejaka omezena mobilni data. Potreboval bych v telefonu nejak nastavit, aby mi na tyto data sahalo jen Waze a hlavne si appky a OS nestahovaly pres to nejake aktualizace. Lze to nejak nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Aktualizace jsou přímo v google play v Nastavení- Aktualizace a tam buď zakázat nebo jen přes Wifi. Omezení dané aplikace nastavení v telefonu a Aplikace a u konkrétní aplikace omezit data na pozadí... Krom mesengeru ale asi nic víc není potřeba.... Na Chrome, Youtube, Facebook se musíš dívat... Messenger asi hodně dělají notifikace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 (upraveno) Dal jsem na androidi telefon dopravni appku Waze, ktera chce byt on-line. Kvuli ni porizuju nejaka omezena mobilni data. Potreboval bych v telefonu nejak nastavit, aby mi na tyto data sahalo jen Waze a hlavne si appky a OS nestahovaly pres to nejake aktualizace. Lze to nejak nastavit?v google play zaskrtni aktualizovat jen na wi-fi. Jinak lepší než waze jsou google mapy. Obojí patří googlu.Jinak data na pozadí neřeš. Jsou to jen jednotky MB. Upraveno 24. dubna 2018 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Nastavit telefon tak, aby na internet přistupovala jenom určitá aplikace, v zásadě nejde. Aktualizace se ale dají nastavit tak, aby tě na ně telefon pouze upozornil a ty se můžeš rozhodnout, kdy je stáhneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Kdyz si da tu praci a zakaze přístup k mobilnimu netu vsem aplikacím (rucne, jednu po druhe) krome navigace, tak toho vpodstate dosáhne.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Diky moc, panove. Dal jsem G.Play jenom pres wifi. Zbytek zatim nebudu resit. Jinak u konkretnich appek jsem nenasel moznost toto individualne nastavit. Ad Waze vs. G.Maps - mne jde hlavne o databazi radaru a pol.hlidek, jinak bych to ani nebral. V aute jinak navigaci mam. G.Maps toto nemaji, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Nekteri vyrobci to mohou mit trochu upravené.. vetsinou v zakladnim nastavení / aplikace a vybereš konkrétní aplikaci a pak ji různe přizpůsobujes... Nebo v nastaveni si najdi v menu "spotrebu dat" a tam taky obcas jsou moznosti.. Na samsungu je to treba takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Nastavit telefon tak, aby na internet přistupovala jenom určitá aplikace, v zásadě nejde. Aktualizace se ale dají nastavit tak, aby tě na ně telefon pouze upozornil a ty se můžeš rozhodnout, kdy je stáhneš.No já mám Sony XZ a tam to jde velmi snadno u každé konkrétní aplikace. Mám povoleno jen u dvou a ostatních zakázáno. Nastavení, síť a Internet, využití dat, spořič dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Jak jsem s tim laboroval, tak jsem zapnul mobilni data, a i kdyz zadna placena nemam, zaclo si par appek tahat nejaka data na pozadi. Jelo to jen v rychlostech H a H+ a stahlo se smesnych 1,5MB, ale myslel jsem, ze Twist ma data defaultne zariznuta, tak me to zaujalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 A nestahlo Ti to nějakou platbu za data - připojení na den? Takový parádičky operátoři maj. Zapneš data a pokud to nemáš nastaveno u operátora, automaticky to aktivuje třeba připojení na den nebo to třeba strhne platbu za určitý objem dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Tak je to mozne, u T-Mobile clovek nikdy nevi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Podle mě ne... Musíš aktivovat datový balíček třeba na den... Neřešil bych to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 No já mám zkušenost, že se na základě zapnutého datového připojení aktivuje sám automaticky (u předplacené karty), ne že to musíš učinit sám, ale dá se to vypnout, zapnutý to bylo ovšem defaultně (jak jinak taky, že jo...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se