Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

ok, zkusím tento postup....a když ne, tak srát na kontakty...ty nejdůležitější zkopíruju na SIM a zbytek půjde do věčných lovišť. Nějak mi totiž začal haprovat dotykový displej na telefonu...občas se rozhodne, že vůbec nereaguje a někdy zase až na několikátý poklepání. Pak zase funguje normálně. Tak nevím, čím to můžem být...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po roku...

Dal jsem na androidi telefon dopravni appku Waze, ktera chce byt on-line. Kvuli ni porizuju nejaka omezena mobilni data. Potreboval bych v telefonu nejak nastavit, aby mi na tyto data sahalo jen Waze a hlavne si appky a OS nestahovaly pres to nejake aktualizace. Lze to nejak nastavit?

Odkaz ke komentáři

Aktualizace jsou přímo v google play v Nastavení- Aktualizace a tam buď zakázat nebo jen přes Wifi.

Omezení dané aplikace nastavení v telefonu a Aplikace a u konkrétní aplikace omezit data na pozadí... Krom mesengeru ale asi nic víc není potřeba.... Na Chrome, Youtube, Facebook se musíš dívat... Messenger asi hodně dělají notifikace...

post-13209-0-16051200-1524562958_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Dal jsem na androidi telefon dopravni appku Waze, ktera chce byt on-line. Kvuli ni porizuju nejaka omezena mobilni data. Potreboval bych v telefonu nejak nastavit, aby mi na tyto data sahalo jen Waze a hlavne si appky a OS nestahovaly pres to nejake aktualizace. Lze to nejak nastavit?

v google play zaskrtni aktualizovat jen na wi-fi. Jinak lepší než waze jsou google mapy. Obojí patří googlu.

Jinak data na pozadí neřeš. Jsou to jen jednotky MB.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Nastavit telefon tak, aby na internet přistupovala jenom určitá aplikace, v zásadě nejde. Aktualizace se ale dají nastavit tak, aby tě na ně telefon pouze upozornil a ty se můžeš rozhodnout, kdy je stáhneš.

Odkaz ke komentáři

Diky moc, panove. Dal jsem G.Play jenom pres wifi. Zbytek zatim nebudu resit. Jinak u konkretnich appek jsem nenasel moznost toto individualne nastavit.

Ad Waze vs. G.Maps - mne jde hlavne o databazi radaru a pol.hlidek, jinak bych to ani nebral. V aute jinak navigaci mam. G.Maps toto nemaji, ne?

Odkaz ke komentáři

Nastavit telefon tak, aby na internet přistupovala jenom určitá aplikace, v zásadě nejde. Aktualizace se ale dají nastavit tak, aby tě na ně telefon pouze upozornil a ty se můžeš rozhodnout, kdy je stáhneš.

No já mám Sony XZ a tam to jde velmi snadno u každé konkrétní aplikace. Mám povoleno jen u dvou a ostatních zakázáno. Nastavení, síť a Internet, využití dat, spořič dat. 

Odkaz ke komentáři

Jak jsem s tim laboroval, tak jsem zapnul mobilni data, a i kdyz zadna placena nemam, zaclo si par appek tahat nejaka data na pozadi. Jelo to jen v rychlostech H a H+ a stahlo se smesnych 1,5MB, ale myslel jsem, ze Twist ma data defaultne zariznuta, tak me to zaujalo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...