cretino Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 (upraveno) je to hore na liste tlacitko "viac okien"<br /><br /> Upraveno 16. dubna 2013 uživatelem cretino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 16. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2013 pripadne cez <br />nastavenia > zobrazenie > viac okien(odskrtnut) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 tak opravdu stačilo podržet zpět. díky moc. měl bych ještě jednu prosbu. včera se mi aktualizoval andr na mé S2 a na horní liště se objevilo plno nových věcí. u přítelkyně na S3 jsem v nastavení odebral zbytečný a nechal jen wifi gps zvuk a bt ale u mé S2 jsem prošel nastavení asi 5x a nenašel co se má zobrazovat. poradíte? díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Setting-display-notification panel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2013 Setting-display-notification panelnic takovýho. nastavení - zobrazit a pak mám jen pozadí, režim, jas, otoční čas limit atd ale panel nic :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 18. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2013 (upraveno) Mate nekdo tip na planovac ukolu pro android? Chtel bych neco, co umi tridit ukoly dle dulezitosti a terminu a ukazuje je widgetem na dispalyi, idealne, aby to bylo synchronizovany s PC (opet neco jako widget) Diky moc Upraveno 18. dubna 2013 uživatelem xmickey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Rootni a nahraj si nějakou romku s čistým ICS a nemusíš řešit výměnu telefonu, to ale je v případě, že tě baví si hrát. Toto je ono. Mam uz druhy android, aktualne sony xperia t (predtym desire) a bez rootu by som uz nedal ani ranu, dava to vsetky moznosti vyuzivat ten telefon naplno. Ako OS momentalne tzv stock rom, teda origo sony jelly bean rootnoty, predtm cyanogenmod 10, zachvilku nahodim cyanogenmod 10.1, len cakam kym ho este chlapci z xda trosku vytunia. Nemenil by som a ked idem s kolegom co ma iphone napriklad na geocaching, tak ma android vacsinou o dost lepsie moznosti, aj ked iPhone povazujem za velmi dobru volbu. Pre toho kto sa nerad hra s touto technikou je ale asi iPhone lepsi, rozhodne si nemyslim ze aktualne sa Windows Phone chyta na ktorykolvek z tychto dvoch. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Mate nekdo tip na planovac ukolu pro android? Chtel bych neco, co umi tridit ukoly dle dulezitosti a terminu a ukazuje je widgetem na dispalyi, idealne, aby to bylo synchronizovany s PC (opet neco jako widget) Diky moc Toto je imho slabina androidu, synchronizacia taskov s outlookom nejde jednoducho urobit, ale su ine risenia. Su nejake aplikacie, kde mozes na desktope pouzivat napriklad web a v androide task aplikaciu ktora pripomina a tak. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 2 Marecek: muzes byt konkretnejsi? Nemas s necim osobni zkusenost?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 2 Marecek: muzes byt konkretnejsi? Nemas s necim osobni zkusenost? Diky Ok, takze mozes vyuzit free google tasks normalne pod google calendar a to tak ze si nainstalujes napriklad gtasks na telefon a das im pristup ku gmailu a synchronizuju sa Ti tasky medzi desktopom kde mas otvoreny gmail a androidom. Pripadne som skusal ActionComplete ktory je plateny lebo je naprogramovany podla knihy getting things done a funguje to vcelku ok, ale nevyhovovali mi remindery, ze to opakovane pripominalo az kym to clovek nevypol, mne by vyhovovalo ze pripomenie 2-3 krat a potom to uz necha tak. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 2 Marecek: muzes byt konkretnejsi? Nemas s necim osobni zkusenost? Diky A urcite je toho viac, ja som to az tak dlho neskumal. Bud sa este niekto ozve alebo mrkni na androidove fora. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Kuwa, tablet se po nekolika marnych pokusech o zaonuti zapl v puvodnim tovarnim rezimu. Takze je tam Market a nikoliv Play a vubec nejaky puvodni google prostredi, takze me to neumi na aktualni google naparovat, takze mi nic nejede. Apky maj sice ikony, ale nefachaji, pulka ikon v riti, poznamky s hesly v riti, facha jen net.Asi budu muset pro novej firmware, chjo... Snad to pak zacne fachat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Myslím, že jde stáhnout nový play jako aplikace a nainstalovat, protože pokud se nepřihlásíš, tak ho z Marketu neupdatneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Stažení Google Play přes web nepomohlo, v servisním centru Samsung dnešní přehrání GB novým ICS taky ne, pořád se to nehlásilo na google prostředí, nakonec to vyřešil až tovární reset. Všechno teď funguje a navíc mi tam zbyl ten ICS. A apky jsou vidět na play včetně potvrzení o nákupech.Nejspíš to prý shodila apka třetí strany z Play, kde nejsou apky testované a bylo mi doporučeno stahovat apky z marketu Samsungu. Pozitivem celého dne pak bylo pivko v Pivovarském domě, který je kousek pod servisem v Ječné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 někde mi hapruje RAM, telefon celkem 505 Mb, stav dle mě stejný jako před časem a teď se citelně telefon zpomalil a v procesech volných 90 Mb a podle rozepsaných aplikací tam těch 200 někdě bude, jako před zpomalenímco s tím?? kill si myslím, že to nepomůže... tovární restart?? co záloha?? sd kartu formátovat asi nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Poradí někdo nějakou dobrou appku na čtení eknih na tabletu s android os? tento operacni system jde tak nejak mimo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Pouzivam Moon+ Reader, precteno pres ni nekolik knih a spokojenost. Podpora mnoha formatu, jednoduche nastaveni.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 někde mi hapruje RAM, telefon celkem 505 Mb, stav dle mě stejný jako před časem a teď se citelně telefon zpomalil a v procesech volných 90 Mb a podle rozepsaných aplikací tam těch 200 někdě bude, jako před zpomalením co s tím?? kill si myslím, že to nepomůže... tovární restart?? co záloha?? sd kartu formátovat asi nebudu...Zkus si stáhnout Mobile Care a vyčistit to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Poradí někdo nějakou dobrou appku na čtení eknih na tabletu s android os? tento operacni system jde tak nejak mimo mě. já teď používám Cool Reader a naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Zkus si stáhnout Mobile Care a vyčistit to. nepomohlo, je to někde na kartě, bez karty stabilně 250 Mb a po připojení karty to padlo na to kilo... něco zazalohuju do pc a smažu to celý telefon + sd kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se