Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

tak opravdu stačilo podržet zpět. díky moc.

měl bych ještě jednu prosbu. včera se mi aktualizoval andr na mé S2 a na horní liště se objevilo plno nových věcí. u přítelkyně na S3 jsem v nastavení odebral zbytečný a nechal jen wifi gps zvuk a bt ale u mé S2 jsem prošel nastavení asi 5x a nenašel co se má zobrazovat. poradíte? díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mate nekdo tip na planovac ukolu pro android?

Chtel bych neco, co umi tridit ukoly dle dulezitosti a terminu a ukazuje je widgetem na dispalyi, idealne, aby to bylo synchronizovany s PC (opet neco jako widget)

Diky moc

Upraveno uživatelem xmickey
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Rootni a nahraj si nějakou romku s čistým ICS a nemusíš řešit výměnu telefonu, to ale je v případě, že tě baví si hrát.

Toto je ono. Mam uz druhy android, aktualne sony xperia t (predtym desire) a bez rootu by som uz nedal ani ranu, dava to vsetky moznosti vyuzivat ten telefon naplno. Ako OS momentalne tzv stock rom, teda origo sony jelly bean rootnoty, predtm cyanogenmod 10, zachvilku nahodim cyanogenmod 10.1, len cakam kym ho este chlapci z xda trosku vytunia. Nemenil by som a ked idem s kolegom co ma iphone napriklad na geocaching, tak ma android vacsinou o dost lepsie moznosti, aj ked iPhone povazujem za velmi dobru volbu.

Pre toho kto sa nerad hra s touto technikou je ale asi iPhone lepsi, rozhodne si nemyslim ze aktualne sa Windows Phone chyta na ktorykolvek z tychto dvoch.

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

Odkaz ke komentáři

Mate nekdo tip na planovac ukolu pro android?

Chtel bych neco, co umi tridit ukoly dle dulezitosti a terminu a ukazuje je widgetem na dispalyi, idealne, aby to bylo synchronizovany s PC (opet neco jako widget)

Diky moc

Toto je imho slabina androidu, synchronizacia taskov s outlookom nejde jednoducho urobit, ale su ine risenia. Su nejake aplikacie, kde mozes na desktope pouzivat napriklad web a v androide task aplikaciu ktora pripomina a tak.

Odkaz ke komentáři

2 Marecek: muzes byt konkretnejsi? Nemas s necim osobni zkusenost?

Diky

Ok, takze mozes vyuzit free google tasks normalne pod google calendar a to tak ze si nainstalujes napriklad gtasks na telefon a das im pristup ku gmailu a synchronizuju sa Ti tasky medzi desktopom kde mas otvoreny gmail a androidom. Pripadne som skusal ActionComplete ktory je plateny lebo je naprogramovany podla knihy getting things done a funguje to vcelku ok, ale nevyhovovali mi remindery, ze to opakovane pripominalo az kym to clovek nevypol, mne by vyhovovalo ze pripomenie 2-3 krat a potom to uz necha tak.

Odkaz ke komentáři

2 Marecek: muzes byt konkretnejsi? Nemas s necim osobni zkusenost?

Diky

A urcite je toho viac, ja som to az tak dlho neskumal. Bud sa este niekto ozve alebo mrkni na androidove fora.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Kuwa, tablet se po nekolika marnych pokusech o zaonuti zapl v puvodnim tovarnim rezimu. Takze je tam Market a nikoliv Play a vubec nejaky puvodni google prostredi, takze me to neumi na aktualni google naparovat, takze mi nic nejede. Apky maj sice ikony, ale nefachaji, pulka ikon v riti, poznamky s hesly v riti, facha jen net.

Asi budu muset pro novej firmware, chjo... Snad to pak zacne fachat.

Odkaz ke komentáři

Stažení Google Play přes web nepomohlo, v servisním centru Samsung dnešní přehrání GB novým ICS taky ne, pořád se to nehlásilo na google prostředí, nakonec to vyřešil až tovární reset.

Všechno teď funguje a navíc mi tam zbyl ten ICS. A apky jsou vidět na play včetně potvrzení o nákupech.

Nejspíš to prý shodila apka třetí strany z Play, kde nejsou apky testované a bylo mi doporučeno stahovat apky z marketu Samsungu.

Pozitivem celého dne pak bylo pivko v Pivovarském domě, který je kousek pod servisem v Ječné.

Odkaz ke komentáři

někde mi hapruje RAM, telefon celkem 505 Mb, stav dle mě stejný jako před časem a teď se citelně telefon zpomalil a v procesech volných 90 Mb a podle rozepsaných aplikací tam těch 200 někdě bude, jako před zpomalením

co s tím?? kill si myslím, že to nepomůže... tovární restart?? co záloha?? sd kartu formátovat asi nebudu...

Odkaz ke komentáři

někde mi hapruje RAM, telefon celkem 505 Mb, stav dle mě stejný jako před časem a teď se citelně telefon zpomalil a v procesech volných 90 Mb a podle rozepsaných aplikací tam těch 200 někdě bude, jako před zpomalením

co s tím?? kill si myslím, že to nepomůže... tovární restart?? co záloha?? sd kartu formátovat asi nebudu...

Zkus si stáhnout Mobile Care a vyčistit to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...