montemar Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 gps chip funguje nezavisle na siti. apropos, presnost neorezane gps (armadni) je tusim 20cm.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Tak je otazkou, kolik lidi ma konstantne zapnutou gps, ja tedy ne, zere to strasne baterku.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 panove, neznate na adroid aplikaci pro sledovani odchylek hodinek? pritelkyni jsem to nainstaloval na iphone, ale ja mam firemni Samsung a taky bych chtel podobnou aplikaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Je tady na to cele vlakno Osobni zkusenost nemam. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63330-presnos%C5%A5-hodiniek-android-aplik%C3%A1cia/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Ja s touto aplikaci zkusenost mam a je fajn, doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Funguje na tabletu překladač? Pokud ano tak jaký? Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Nevim jak to myslis. Jako aplikaci? Pouzivam slovniky DIC (neplest si s echt kvalitnima diamantovejma hodinkama) pro NJ a AJ. Ale kdyz muzu, radeji pouziju Google Chrome a jeho translator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Cody myslel jsem aplikaci, která překládá načtené stránky. Tak to mám v notiku na W8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Nacti fotakem tabletu kod a zkus totok. Ja myslim, ze by to melo prekladat i webovky. Nevyzkouseno.. Aplikace Překladač Google pro systém AndroidChcete-li využít všechny možnosti Překladače Google, stáhněte si aplikaci pro systém Android. Můžete jí diktovat a aplikace vysloví překlad. Aplikace také podporuje historii a označování hvězdičkami. Pro opravdové nadšence do strojového překladu podporuje také obsáhlý slovník.Vyzkoušejte ji! Naskenováním tohoto čárového kódu pomocí aplikace Čtečka čárových kódů stáhnete Překladač Google pro systém Android: Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Stahni si Chrome. Ten se tě sám zeptá jestli má cizí stránku přeložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Chrome mám, ale nějak se mě to neptá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 zdar kucí,může někdo poradit co dělám špatně v programu Watch Accuracy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 A přestavuješ barevné čáry (symboly ručiček) na fotce tak, aby se kryly s vyfocenýma ručičkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Zaměřím,vyfotím a uložím. Jak přestavit ? Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Chrome mám, ale nějak se mě to neptá.Jdi do nastavení, tam si to zapni (já to tam vypínal). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Po vyfocení musíš:šipkama dole na straně vystředit fotku a tu barevnou kresbuhýbat barvičkama (za písmenka a číslo 12) tak, aby se to krylo s příslušnými ručkami a indexem, jak je to na obrázku.Ono si to polohu ručiček samo odečíst nedokáže. To, co se ti tam po vyfocení ukáže, je to, jaký byl dle toho softu správný čas v okamžiku focení Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 (upraveno) Zaměřím,vyfotím a uložím. Jak přestavit ? Aplikácia nerozoznáva čas na odfotených hodinkách. Fotenie sa robí preto, aby bol jasný moment fotenia voči interným hodinám telefónu, čiže získanie referenčného času. Hugo14 už popísal postup, ja len dodávam, že nie je potrebné ani centrovať ovládacie prvky a zarovnávať ich, ak sa vyslovene nechcete babrať s desatinami sekúnd. Skrátka na prvkoch stačí naťahať čas tak, aby kontrolný čas v digitálnej forme (dole pod hodinkami) zodpovedal tomu, čo je na hodinkách. Potom už len uložiť. Inak poprosím prípadné dotazy do TOHOTO vlákna, tam to obvykle sledujem, sem zabrúsim iba občas. edit: ono možno občas zvádza k domnienke automatického rozoznávania fakt, že defaultne sa ovládacie prvky nastavia na čas fotenia, čo by malo uľahčiť nastavovanie. V optimálnom prípade iba potiahnutie ovládača sekúnd. Upraveno 29. prosince 2013 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Aktualizoval jsem si Skype a teď 20 minut dumám, jak se tím Skajpuje...Nemůžu na to přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Skype na Androidu nikdy nefungoval a evidentně fungovat nebude. A je otázka, jak dlouho ještě bude Skype Skypem. Možná už přichází doba Hangouts. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Co?? To je nejaka blbost, ne? Skajp mi na Adroidu vzdy fungoval, a funguje i ted. Pohoda jazz, neni treba panikarit. It's not broken. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se