Gustaf Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 tak už to maka...nevím čím to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Ženě na Z2 právě proběhla aktualizace na Lollipop a moje Z3 stále nic. Berou to nějak odzadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Těžko říct, jak to berou. Na můj tablet Nexus 7 (2012) v už v týdnu přišla aktualizace na Lollipop 5.1, zatímco na novější telefon Nexus 5 zatím ne. Dej tomu čas. Upraveno 21. března 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 siwi - mám taky N7 2012 a aktualizace přišla asi před 2 týdny. Udělal jsem tovární nastavení, zatím to maká, ale kromě pomalejšího startu nepozoruji změny ve výkonu či výdrži, jen vizuální. Ale ještě nemám nastaveny některé firemní věci a moc tedy nepoužívám. Jaká je Tvoje zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Moje zkušenost s Androidem 5.X na Nexus 7 (2012) je taková, že všechno je OK, jen se na tom nesmí provozovat aplikace pro FaceBook. Ta tablet totálně zabije. Celý systém se zpomalí, aplikace se zasekávají a vyhazují chybové hlášky. Jakmile se FB ukončí nebo raději odinstaluje, vrátí se všechno do normálu. Stejně mám ale subjektivně dojem, že ten tablet je s novým Androidem o trochu pomalejší. Nexus 5 je naproti tomu v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Potvrzují to co napsal Siwi. Nexus 7 po instalaci lolipopu strašně pomalej, po odinstalaci fb se rapidně zrychlil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2015 Bohužel v tomto ohledu nepomohl ani upgrade na verzi 5.1, od které jsem si hodně sliboval. Bude to nejspíš tím, že slábne podpora tohoto modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Nevím, jestli tenhle dotaz patří sem, ale zkusím to: Na svém starém mobilu jsem měl určování polohy defaultně v režimu zjisšťování polohy z GSM/WiFi. Pro běžný život (počasí, jízdní řády,...) to stačilo. Když jsem potřeboval přesnost (navigace), zapnul jsem GPS a po jejím vypnutí se mi režim vrátil opět do GSM/WiFi.Teď na Sony Z3 Compact tohle nedosáhnu. Ať jako základ hluboko v menu nastavím cokoliv, přepíná se tlačítkem v horní liště jen mezi režimy Vysoká přesnost (kombinace GPS/GSM/WiFi) a Vypnuto. Nevíte někdo, jak jednoduše, bez každodenního lezení hluboko do menu přepínat mezi režimy Vysoká přesnost a Úspora baterie (GSM/WiFi). Mám Android 5.0, ale stejně se to chovalo i před aktualizací. Jen ikony v liště byly jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Nevím, jestli tenhle dotaz patří sem, ale zkusím to: Na svém starém mobilu jsem měl určování polohy defaultně v režimu zjisšťování polohy z GSM/WiFi. Pro běžný život (počasí, jízdní řády,...) to stačilo. Když jsem potřeboval přesnost (navigace), zapnul jsem GPS a po jejím vypnutí se mi režim vrátil opět do GSM/WiFi.Teď na Sony Z3 Compact tohle nedosáhnu. Ať jako základ hluboko v menu nastavím cokoliv, přepíná se tlačítkem v horní liště jen mezi režimy Vysoká přesnost (kombinace GPS/GSM/WiFi) a Vypnuto. Nevíte někdo, jak jednoduše, bez každodenního lezení hluboko do menu přepínat mezi režimy Vysoká přesnost a Úspora baterie (GSM/WiFi). Mám Android 5.0, ale stejně se to chovalo i před aktualizací. Jen ikony v liště byly jiné. Systém určování polohy používám naprosto stejným způsobem jako ty. Mám Nexus 5 s čistým Androidem. Na Plochu jsem si vytáhl widget s tlačítkem přepínání GPS. Protože mám v telefonu určování polohy zapnuté, přepíná mi tento widget jen mezi stavy Vysoká přesnost a Úspora energie. Šipečka na widgetu je tak buď plně vybarvená nebo jen z poloviny. Zkus to tedy s widgetem na Ploše a uvidíš, mezi jakými stavy přepíná on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Bohužel Sony ve svém prostředí žádný widget k natažení na plochu není (jen ikona v horní stahovací liště) a všechny stahované widgety pouze otevírají stránku mnu s nastavením GPS. Nebo ani to ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Naistaluj si tohlehttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.aiteam.wifitogglewidget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Bohužel, to je na wifi. Já hledám něco na GPS. Vyzkoušel jsem pár dalších widgetů a výsledek je jeden - místo zapínání GOS pouze směrují do menu, kde si to musím nastavit sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Je to na wifi gps zvuk a dalsi. Neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Já to zkoušel instalovat. Ale právě že mi to nic jiného než wifi nenabídlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Po dlouhém váhání jsem aktualizoval svou Z3 na Lollipop a popravdě řečeno moc nadšený z toho nejsem. Telefon se mi začal sekat. Nainstaloval jsem si aplikaci ES TASK Manager, myslel jsem si, zda třeba nemám spuštěno moc aplikací najednou. Nic - problém přetrvává. Nekouše se to pořád, jen občas, ale starý Android byl v pohodě. Navíc - hodně používám při své práci náhlavní soupravu Platronics Voyager Legend. Po aktualizaci mi občas vypadne spojení mezi bluetooth telefonu a náhlavní soupravou, občas vypadne hovor úplně. Prostě nic nereaguje. Je pravdou, že se to stane cca u jednoho telefonu z dvaceti. Ale vadí mi to. No a v neposlední řadě se mi dva dny po aktualizaci stalo, že telefon přestal reagovat úplně. Prostě jsem dotelefonoval, položil ho na stůl a když jsem se na něj cca za hodinu podíval a vzal jej do ruky byl " mrtvý". Nedal se probudit poklepem na obrazovku ani bočím tlačítkem. Myslel jsem si, že je vybitý, ale ani na nabíječku žádná reakce. Prostě " total kaput"........ Jo - dodávám, že telefon měl při posledním hovoru kapacitu nabití baterie něco přes 50 procent. Ze zoufalství jsem ji večer, když jsem šel spát dal do nabíječky ( tu mou Z3) a ráno cca v 7 hodin, když jsem vstával do práce, tak jsem s potěšením zjistil, že se nabíjí, nicméně bylo nabito pouze 25 procent. Moc moudrý jsem z toho teda nebyl..... Je pravdou, že od té doby - cca jeden týden, se tento problém neopakoval, nicméně mám z toho docela strach ( z toho samovolného umření telefonu)....Na telefonu jsem pracovně hodně závislý a nerad bych, aby mi umřel znovu v dobu, kdy to budu nejméně potřebovat anebo budu zrovna na cestách někde v zahraničí. Někdo zaznamenal s poslední aktualizací Androidu obdobný problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Ano, zaznamenal. V mém případě má problémy s Lollipopem tablet Nexus 7 (2012). Zasekává se, občas přestane reagovat úplně. Zjistil jsem, že hlavní problém nepředstavuje systém samotný, ale některé aplikace. Konkrétně Facebook dokáže tablet umrtvit zcela spolehlivě. Situaci jsem uspokojivě vyřešil tím, že jsem tuto aplikaci odebral a nainstaloval CCleaner. Tím tablet pročistím pokaždé, když s ním přestanu pracovat. Je to snadné, protože obsahuje widget, na který stačí prostě ťuknout. Ve tvém případě mě to ovšem překvapuje. Sony Xperia Z3 má už modernější hardware a měl by vše utáhnout. Jak jsi aktualizaci instaloval. Udělal jsi před ní tovární reset? Pokud ne, udělej ho teď. To je to první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Ne, tovární reset jsem nedělal. Aktualizaci jsem stáhl přes wifi ( respektivě přes wifi se mi do telefonu stáhla automaticky sama). Pak jsem si ji akorát nainstaloval. Je pravda, že můj známý měl obdobný problém, ale s Z3 Compact ( to samovolné vypnutí). Tovární reset zkusím. Jen mě od toho odrazuje to opětovné instalování aplikací do telefonu a nastavování telefonu ( ale to už jsem asi velký hnidopich) Jinak je pravdou, že Z3 by to podle mě měla zvládat v pohodě..... Já jsem hotovej z výdrže baterie..., pro mě je to docela důležitý a je to naprostá pecka. Předtím jsem měl HTC ONE S a při mém počtu telefonů a emailů, jsem byl třeba kolem čtvrté hodiny odpolední už bez " šťávy"...., se Z3 ještě pozdě večer mám třeba kolem 40 procent...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 kandrdas - něco podobného jsem zaznamenal po stejné aktualizaci tabletu Nexus 7, tovární nastavení pomohlo a koneckonců se po takových aktualizacích všeobecně (i když ne vždy výrobcem) doporučuje. Pokud máš zálohu na google účtu, aplikace se znovu samy nainstalují, nějaké nastavení ale budeš muset udělat. Je to na hoďku, ale vyplatí se. Je fakt, že mám telefon + 2 tablety, aktualizací jsem dělal dost a většinou nebyla "obnova továrních dat" potřeba, jen 2x ale vždy to pomohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 já než budu aktualizovat Z2 sem počkal na postřehy, kteří to prubli předemnou.... a problemu je tolik, že počkám na 5.1... http://forum.xperia.cz/viewforum.php?f=94&sid=0c14097754890d27486daae20975c990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 já než budu aktualizovat Z2 sem počkal na postřehy, kteří to prubli předemnou.... a problemu je tolik, že počkám na 5.1... http://forum.xperia.cz/viewforum.php?f=94&sid=0c14097754890d27486daae20975c990 Verze 5.1 uvedené problémy nijak neřeší. Pokud se zařízení seká s 5.0, bude se chovat stejně i s 5.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se