Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tam nejde odpojit účet google. Takže jsem to řešil tak, že jsem telefon uvedl do továrního nastavení a potom jsem prošel takovéto první spuštění - nastavení, kde jsem účet připojil. To pomohlo, pokud telefon nechtěl pracovat s nastaveným účtem. Stalo se mi to asi dvakrát z mě neznámého důvodu, bráchovi jednou.

Taky si ale teď vzpomínám, že jsme mámě dali starší smartphone s 2.3.6 (tuším), někdy cca před třičtvrtě rokem (chtěla zkusit smart s Androidem) a strašně pomalu a těžkopádně probíhala synchronizace - práce s účtem google, přišlo mi to, jako kdyby už to na tyhle starší Androidy bylo moc náročný.

• po měsíci...
Odesláno

Zdar, nevite jak spravovat zarizeni v G.Play?

Chtel jsem si po delsi dobe dohrat do tabletu nej. free hru z G.Play, ale misto toho, aby se stahla do toho tabletu, na kterem jsem pripojen, snazi se mi nakyblovat do telefonu, coz nechci.

Nevite nekdo, jak pridat tablet k uctu a taky tam odmaznout ten telefon? Btw, co je to za novinku?? Predtim se apka stahovala tam, kde byl clovek pripojen...

Predem diky!

Odesláno

ja mam taketo menu ked kliknem install a vyberiem si na ktory device to nainstalovat:

:android.jpg

Odesláno

Pokud máš tablet i telefon příhlášeny pod jedním Google účtem, musí ti dát Google Play na výběr, kam chceš zvolenou aplikaci nainstalovat. Nic na tom není. Nevyžaduje to žádné složité nastavování.

Odesláno

Menu volby zarizeni tam je, ale je tam jen telefon. Tablet jakoby nebyl a to ted na nem jsem a uz jsem z G.Play do nej behem casu instaloval cca 20 apek. Potrebuju tablet nejak pridat k uctu, aby tam pak byl videt...

Odesláno

No, to je právě ten problém. Tablet si k účtu přidáš tak, že se s ním přihlásíš ke svému Google účtu. To je celé.

Odesláno

Ja uz nevim... Tablet se v Muj ucet -> Prihlaseni a zabezpeceni jevi jako aktivni. Telefon jsem od uctu odmazal. No a v G.Play je furt jen ten telefon... :-(

Odesláno

A jsi si jist, že daná hra na tom tabletu jde? U nás třeba na jednom tabletu Kingdom Rush chodí a na druhý nejde nanstalovat - nenabízí jej v nabídce na Google play na PC a ani ji nenajdeš na tom malým tabletu v tamním google play. Nicméně jiné aplikace jdou instalovat na oboje. Nevím, čím to je, ale je to hlt tak...

Odesláno

A jsi si jist, že daná hra na tom tabletu jde? U nás třeba na jednom tabletu Kingdom Rush chodí a na druhý nejde nanstalovat - nenabízí jej v nabídce na Google play na PC a ani ji nenajdeš na tom malým tabletu v tamním google play. Nicméně jiné aplikace jdou instalovat na oboje. Nevím, čím to je, ale je to hlt tak...

Jo, na kompatibilitu jsem zapomněl. Skutečně není pravidlem, že co lze stáhnout na jedno zařízení, půjde nainstalovat i na druhé. To by mohl být ten problém. 

Odesláno

Ví někdo jak na Samsung Galaxy Grand Prime s Androidem 5.1.1 přiřadit jednotlivým kontaktům individuální vyzvánění? Na S4 mini jsem to uměl, tady pátrám marně...

Kdyz si otevres kontakt tak v moznostech neni volba vyzvánění?

Odesláno

Taky mě to už napadlo... telefon je Samsung S4, před rokem a půl více méně top HW, tablet je o víc jak půl roku starší a už tehdy "střední třída", takže jsem zkusil i skutečně prostinké appky a prd.

Taky jsem aktualizoval do tabletu pár appek, něco samo, něco on-demand (Mapy.cz) a to šlo, i když se G.Play tváří, že danou appku přitom nemám... tak nevím...

Fakt je v tom bordel, a je to nově, počítám tak půl roku max. Google sucks! :-(

Jo, na kompatibilitu jsem zapomněl. Skutečně není pravidlem, že co lze stáhnout na jedno zařízení, půjde nainstalovat i na druhé. To by mohl být ten problém. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...