Přejít na obsah

Android

Doporučené příspěvky

Přátelé, mám dotaz. Pořídil jsem ženě nový foun. Ze svých kontaktů jsem vybral ty vhodné pro ni, zazálohoval je a importoval do jejího Google účtu. Vše se perfektnně synchronizovalo - jsou na PC i v novém mobilu. Pak jsem vzal starý androidí foun a její dvě SIMky a ty jsem exportoval do jejího Google účtu. Taky vše OK, v novém telefonu jsou všechny kontakty. Ale v kontaktech na PC - v účtu Googlu - vidím jen ty, co jsem tam importoval. Ty nové jen pokud je v mobilu označím hvězdičkou (pak se objeví i v PC) ale jak hvězdičku odstraním, z Googlu zmizí. Netušíte, co s tím? Přece jen editace čísel je snazší na PC než namobilu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Wow, koukám, že už sem nikdo 4M nepsal...

...no nic...

Chtěl jsem se zeptat, jestli nemáte tip na nějakou prima androidí hru zdarma. Moc to nesleduju a Velikonoce asi propařím... :-) Téma je celkem jedno, asi nějaká akční, ale klidně pište i jiné. Mělo by být taky dobře hratelné.

Koukal jsem na G.Play, ale vybrat tam něco je skutečně skoro nemožné... počítám, že záměrně, aby se člověk musel proklikávat haldou hlušiny. :-(

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Synkovi se podařilo nějak rozdrbat Nexus 5.

Při zapnutí neustále blikal nápis Google, ale nenaběhl android system. Tak jsem šel do "systémového menu" a chtěl spustit factory reset. Bohužel to hodí hlášku

E: failed to mount / cache (Invalid argument)

Podle netu pomůže jen když do telefonu nahraju novou image systému přes počítač a adk program? Nejsem takový hacker, navíc mám pracovní laptop bez admina, tak nemůžu stahovat ty androidí tooly pro propojení telefonu s počítačem. Poraďte, prosím, než bude z telefonu zarážka do dvěří. Díky nastotisíckrát.

edit: teď to po rebootu skočí z nápisu google na barevnou animaci androidu a tam se to zasekne a jede jen úvodní animace furt dokola.

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Hele mas dve moznosti.

1) servis

2) nastuduj si navod, co ti postnu a udelej to na nejakym jinym kompu, kde te to pusti. Mel by si ale vedet, co delas, pokud tomu ale vubec nerozumis a flashnes neco blbyho, muzes z nej udelat tezitko.

Každopádně data budou po instalaci ciste rom fuc, ale s tim jsi asi smireny.

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/tutorial-how-to-flash-factory-image-t2513701

Vic ti asi nikdo nepomuze, ale treba... Jsem jen laik.

Pokud se nepletu, tak to systemove menu se jmenuje recovery ne? A je teda dost divný ze se vysr..o i to. Pokud tam teda nekdo nenahral neco, co tam nemelo co delat.

Odesláno z mého SM-N920C pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Hele mas dve moznosti.

1) servis

2) nastuduj si navod, co ti postnu a udelej to na nejakym jinym kompu, kde te to pusti. Mel by si ale vedet, co delas, pokud tomu ale vubec nerozumis a flashnes neco blbyho, muzes z nej udelat tezitko.

Každopádně data budou po instalaci ciste rom fuc, ale s tim jsi asi smireny.

http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/general/tutorial-how-to-flash-factory-image-t2513701

Vic ti asi nikdo nepomuze, ale treba... Jsem jen laik.

Pokud se nepletu, tak to systemove menu se jmenuje recovery ne? A je teda dost divný ze se vysr..o i to. Pokud tam teda nekdo nenahral neco, co tam nemelo co delat.

Odesláno z mého SM-N920C pomocí Tapatalk

Synek rikal, ze nic nenahraval, je malej na to, aby neco flashoval, je mu osm. Asi s tim zajdu do servisu, abych to nerozesral jeste vic. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...