financ Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 V automatu stojí 35 t, quartz není v nabídce. Podobné s quartz strojem z řady "Beata Rajská" stojí 32 t...... 35,5t stojí Spartak 40, tohle jsou Prim Spartak 43, v automatu za 72.000 Kč. Rozdíl je v průměru pouzdra, 43 nemá fazetky ... atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Že by ten materiál těch větších stál o tolik peněz víc ? Nebo nafoukli i ten stroj? No, nic, mám také čínské hodinky, kde je průměr stroje 19,5 mm a průměr pouzdra 53 mm. A když se na to skrz průhledové dýnko podívám, vždycky smíchy s..u bobky. O to je ta cenová politika smutnější a když si uvědomíme, že 43 mm je dneska vlastně málo, měli bychom počkat na tu verzi 47 mm, tabude ale za 105.000 Kč... Ne, fakt mi moje stará hlavy ty ceny nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 A ještě se mi moc líbí informace z toho krásného certifikátu: hodinky jsou vodotěsné do 5 metrů běžné hloubky- WR 5 ATM Myslím, že za cenu těch hodinek bych uspořádal odbornou konferenci, kde bychom se usnesli, jak to s tou vodotěsností vlastně je, než bych to jako šéf vlastnoručně podepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 (upraveno) No s tim WR je to zmatek a taky by me to zajimalo i kdyz ja v tom mam jasno. Uz jsem videl napis na hodinkach WR 50M a vzadu na dynku zkouseno na 0,4MP(4ATM) coz jedno odporuje druhemu. Protoze v hloubce 50m je tlak hydrostaticky 0,5MPa ale jeste k nemu musime pripocitat tlak atmosfericky ktery pusobi na hladinu coz je 0,1MPa takze v souctu je to 0,6MPa. Takze pokud je na vicku udaj 0,4MPa=4ATM je to tlak v (v prirodnich podminkach) hloubce 30m. Nehlede na to ze jednotka ATM uz by se dnes nemela dle tabulky SI pouzivat.Takze blbost nad blbost. Upraveno 2. ledna 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2011 Není to zmatek, je to chyba výrobce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) To mně do kebule neleze, přes patnáct litrů za obyčejný neharmonický quartzky s jmenovitým věnováním na dýnku a nejasnou WR - to musel někdo zabrat v lihu nebo z rodiny toho na dýnku jmenovaného jako vánoční dárek :D, nebo vlastně oba Nebo to primmanufacture1949 a ty ceny na webu tak zabírá ?? Tak já si tu sbírku ještě nechám, no... Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 ...v hloubce 50m je tlak hydrostaticky 0,5MPa ale jeste k nemu musime pripocitat tlak atmosfericky ktery pusobi na hladinu coz je 0,1MPa takze v souctu je to 0,6MPa. Takze pokud je na vicku udaj 0,4MPa=4ATM je to tlak v (v prirodnich podminkach) hloubce 30m. Ale vevnitř v hodinkách je taky tlak 0,1 MPa, takže atmosférický tlak připočítávat nelze. Navzájem se ruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 (upraveno) Ja myslim ze to je zanedbatelny... ono ten atmosfericky je promenlivy tech cca 0,1MPa je u hladiny more v Alpach to bude o trochu min ze jo... proto je na vicku napis "zkouseno 0,4MPa (4ATM) Upraveno 3. ledna 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2011 Já vím, je to jen hraní se slovíčky bez reálného významu.Pokud se píše Zkoušeno 0,4 MPa, tak bych já řekl, že ve slutečnosti je to jen 0,3 MPa (protože v hodinkách je 0,1 MPa) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 teda vy si s těmi tlaky tady hrajete asi to tady je samej fyzik, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 To mně do kebule neleze, přes patnáct litrů za obyčejný neharmonický quartzky s jmenovitým věnováním na dýnku a nejasnou WR - to musel někdo zabrat v lihu nebo z rodiny toho na dýnku jmenovaného jako vánoční dárek :D, nebo vlastně oba Nebo to primmanufacture1949 a ty ceny na webu tak zabírá ?? Tak já si tu sbírku ještě nechám, no... Nebo třeba nějakej magor mapuje vývoj Eltonu. A nebo si třeba říká že by v budoucnu do nich mohl nechat nějak výhodně osadit cal 98. A nebo třeba je jenom chtěl. Nenapadá Tě někdo? Jo, a to věnování z dýnka lze lehce odstranit ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 Z těch tlaků nad vodou, pod vodou a uvnitř mám teď já 160/100... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
syzko Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Protože na webu jsou nabízeny s mechanickým strojkem a na aukru jsou na baterku... Proc ma Elton na webu napsano 72 000? Jinak za tu cenu z Aukra bych ty svoje pravdepodobne taky pustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 Protože na webu jsou nabízeny s mechanickým strojkem a na aukru jsou na baterku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 k disposici jsou další http://aukro.cz/item1412990215_prodam_hodinky_prim_spartak_43.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 k disposici jsou další http://aukro.cz/item...spartak_43.html A ze stejného zdroje jako ty předchozí. SG ISover je štědrý zaměstnavatel. Zajímalo by mě, kolik jich bylo rozdáno Momentálně jsou na aukru dvoje http://aukro.cz/item1408131120_prodam_hodinky_prim_spartak_43.html http://aukro.cz/item1412990215_prodam_hodinky_prim_spartak_43.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 17. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) SG ISover je štědrý zaměstnavatel. Zajímalo by mě, kolik jich bylo rozdáno IMHO stovky, krome zamestnancu (zrejme ne vsech) je davali i velkemu mnozstvi obchodnich partneru. Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Donuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) Nevim, byt zamestnavatel a venovat svym zamestnancum a partnerum hodinky s venovanim a videt, jak je prodavaj na Aukru.........asi by mi z toho dobre nebylo. Zamestnance bych rovnou vyrazil Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Nevim, byt zamestnavatel a venovat svym zamestnancum a partnerum hodinky s venovanim a videt, jak je prodavaj na Aukru.........asi by mi z toho dobre nebylo. Zamestnance bych rovnou vyrazil Přesně tak, souhlasím . Příště ať jim koupí raději např. stravenky......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 Je to dárek na prd. Pro 99% to jsou designem nevyužitelný hodinky. Kdyby byly aspoň mechanický.Nejspíš si chtěl někdo z marketingu, personálního nebo vedení šáhnout na pořádný primky, vymyslel zakázku a ony vysněné primky dostal...Jiný vysvětlení takovejhle "dar" snad nemůže mít. Nebo že by tam opravdu byl někdo tak blbě nostalgickej a dával by hodinky za pilnou práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se