VS Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Tak není zas tak velkej problém koupit obyč. hodinky a udělat z nich komanče. Doporučuji opačný postup.
pevo Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Myslíš předělat komanče na hodinky? To by byl velmi záslužný počin!
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Myslíš předělat komanče na hodinky? To by byl velmi záslužný počin!
Sobina Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Myslíš předělat komanče na hodinky? To by byl velmi záslužný počin! A ty by jsi to pak nosil????????
Jafurak Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Bavíme sa o tomto, alebo sa mýlim? Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem Jafurak
JR_2010 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Ty jsi tou otázkou na hovor navázal, jako by to ostatní řešili včera večer, docela jsi mě pobavil...
Jafurak Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Aj Ty mňa.Na toto som čakal a nesklamal som sa Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem Jafurak
Mipa Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Docela rád se babrám v technických detailech, protože ty mnohdy rozhodují o úspěchu nebo neúspěchu věci. Tak mne Jafurákovo znovuoživení tohoto tématu přimělo si toto vlákno projít a nenašel jsem zde potvrzující odpověď, zda porucha sjezdových Primek po dlouhotrvajících bouřlivých potlescích je pomluva nebo skutečnost. Pokud je to skutečnost (což předpokládám), tak co byla ta technická závada. Nabízí se v první řadě selhání nárazuvzdorného uložení setrvačky systému KIF. Ptal jsem se na to jednoho z nejpovolanějších, konstruktéra Eltonu na nedávné předváděcí akci konstrukční kanceláře Eltonu v pražské prodejně. Byl to však mladý konstruktér perfektně ovládající konstrukční program SOLIDEDGE, ale na mou otázku odpověděl nejistě, že snad prý se tehdy uvolňovaly špatně zajištěné rubínové palety kotvy a že se mám zeptat hlavního konstruktéra, což jsem se však dosud neodvážil. Ví prosím někdo odpověď na tyto otázky z historie značky Prim?
odjinud Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Podle mě to byla záměrná sabotáž....
accutron Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Docela rád se babrám v technických detailech, protože ty mnohdy rozhodují o úspěchu nebo neúspěchu věci. Tak mne Jafurákovo znovuoživení tohoto tématu přimělo si toto vlákno projít a nenašel jsem zde potvrzující odpověď, zda porucha sjezdových Primek po dlouhotrvajících bouřlivých potlescích je pomluva nebo skutečnost. Pokud je to skutečnost (což předpokládám), tak co byla ta technická závada. Nabízí se v první řadě selhání nárazuvzdorného uložení setrvačky systému KIF. Ptal jsem se na to jednoho z nejpovolanějších, konstruktéra Eltonu na nedávné předváděcí akci konstrukční kanceláře Eltonu v pražské prodejně. Byl to však mladý konstruktér perfektně ovládající konstrukční program SOLIDEDGE, ale na mou otázku odpověděl nejistě, že snad prý se tehdy uvolňovaly špatně zajištěné rubínové palety kotvy a že se mám zeptat hlavního konstruktéra, což jsem se však dosud neodvážil. Ví prosím někdo odpověď na tyto otázky z historie značky Prim?Dle pamětníků se jednalo o méně než 10 kusů u kterých se uvolnit popudný kámen z dvoukotouče. Šlo o technologickou nekázeň. Zda byl za to někdo potrestán netuším, ale dle mého názoru je to úplně jedno, neboť příběh o porouchaných sjezdových hodinkách si žije svůj vlastní život a i nadále se bude mluvit a psát o tom, jak to bylo hrozný a bla bla bla ......
Jafurak Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Je tam strojček kaliber 683.S inými hodinkami takého kalibru som tlieskal na koncertoch nemenovaných umelcov/ aby sa to zase nezvrhlo na pindy o politike/ a hodinkám sa nič nestalo.Skôr ma zaujíma farba centrálnej sekundovky.Tá červaná mi tam dizajnovo viac pasuje, ale pôvodná je biela.Možno to bol nenápadný protest konštruktára proti červenej farbe.Či?
Mipa Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 accutron - 27. 1. 2014 - 13:17, napsal:Dle pamětníků se jednalo o méně než 10 kusů u kterých se uvolnil popudný kámen z dvoukotouče. Šlo o technologickou nekázeň. Zda byl za to někdo potrestán netuším, ale dle mého názoru je to úplně jedno, neboť příběh o porouchaných sjezdových hodinkách si žije svůj vlastní život a i nadále se bude mluvit a psát o tom, jak to bylo hrozný a bla bla bla ...... Děkuji za bleskovou odpověď z míst nejpovolanějších a nejdůvěryhodnějších. Dnes se mi bude dobře usínat, protože se mi vyjasnila otázka, která mi dlouho "nedávala spát".
Borodov Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Pekne fotky danych hodinek udelal (16/1/2014) Kibi. Bohuzel my forum neumoznuje vlozit odkaz na danou stranku... Ze by cenzura? Jedna se o hodinky v te dobe patrici "Stanik73"
stanik73 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Pekne fotky danych hodinek udelal (16/1/2014) Kibi. Bohuzel my forum neumoznuje vlozit odkaz na danou stranku... Ze by cenzura? Jedna se o hodinky v te dobe patrici "Stanik73"Jak to myslíš "v té době" ,pojď ven... :-). Fotky jsou už staršího data, jen asi Kibi k fotkam dopsal příběh
Borodov Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 (upraveno) HA! Ja vedel, ze se ozves Fotky jsou nahodou super a povidani taky neni spatny. Mozna by ho chtelo jen doplnit na zaklade vyjadreni Accutrona vyse. Neda mi to abych sem alespon jednu nedal... Upraveno 27. ledna 2014 uživatelem filo-boxer Autorska prava
docent Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Nositeli jakékoliv ideologie, jsou vždy jen lidé. Cokoli jiného, je jen pouhým nástrojem. Žádný lidský výtvor si nezaslouží nespravedlivou destrukci. Zvláště hodinky. Na druhou stranu, nebýt komunistů, tak jsou naše sbírky o něco chudší. Taky nepřestaneme nosit naše značkové obleky H.B., jenom proto , že jejich zakladatel byl dvorním fašistickým krejčím. Politika patří do hospody a do Parlamentu. Co takhle nějaká limitka s nějakým dobovým tématem?
straspol Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Nositeli jakékoliv ideologie, jsou vždy jen lidé. Cokoli jiného, je jen pouhým nástrojem. Žádný lidský výtvor si nezaslouží nespravedlivou destrukci. Zvláště hodinky. Na druhou stranu, nebýt komunistů, tak jsou naše sbírky o něco chudší. Taky nepřestaneme nosit naše značkové obleky H.B., jenom proto , že jejich zakladatel byl dvorním fašistickým krejčím. Politika patří do hospody a do Parlamentu. Co takhle nějaká limitka s nějakým dobovým tématem? Myslíš srp a kladivo? Dík, možná na stará kolena až úplně zblbnu...
Honza.manta Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ale fuj! To myslíš třeba se znakem "Dolu Julia Fučíka"?
docent Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Snad by se nějaký symbol nebo téma našlo. At, dáme budoucím generacím taky prostor k debatám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se