Ondoni Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 takhle to vypadá, když si kozy hrajou s kozama
Lu2cz Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 super. opravdu titulky nejsou potřeba...cože to ten pán říkal???
Lu2cz Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 jo a když už jsme u těch KOZ a ještě tady tohle.... http://hobby.idnes.cz/takove-kozy-jste-jeste-nevideli-splhaji-po-temer-kolme-prehrade-pwz-/hobby-mazlicci.aspx?c=A101018_133515_hobby-mazlicci_bma
robo Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 U nás už pred olympiádou predávali toto tričko a tým je povedané všetko
Thomas Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Lidi pozor, je mi trochu trapně, že jsem naletěl, ale chtěl bych vás varovat. Podvodníci zase vymysleli nový trik, funguje takto:Dvě ca 20-ti letý kočky přijdou na parkoviště před Kauflandem k tvýmu autu, kdyžjseš zaneprázdněněj se skládánímnákupu do kufru,začnou leštit okna.Div jim nevypadnou kozy z trička.Chceš jimpoděkovat nějakou desetikačkou, ale holky odmítnou peníze,ale poprosí tě, jestli by jsi je nesvezl k jinýmusupermarketu.Ty souhlasíš a obě si sednou na zadní sedadlo a po chvilce se začnou spoluolizovat.Potom jedna z holek přeleze na přední sedadlo a začne ti ho kouřit. Tadruhá ti mezitím ukradne peněženku.Moji peněženku ukradly minulý úterý, ve středu, dvakrát ve čtvrtek, v sobotu avčera vždycky stejným způsobem. Takže BACHA!
varjag Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Nevěřím, v jakým Kauflandu? Teď mě došlo, kolik nám toho v domácnosti vlastně chybí..... Raději to vezmu navíckrát, abych ty tašky neměl moc těžký...no, vlastně nadvakrát to bude myslím stačit :D
Lu2cz Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Ufff, díky za upozornění, člověk se nechá napalít raz dva... Asi taky zajedu na nákup a pro jistotu si vezmu i náhradní peněženku...
Džanek Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V letadle z Irska se octli vedle sebe mladá žena a kněz.Po nějaké chvíli se žena odvážila kněze oslovit:"Otče, mohu Vás poprosit o laskavost?"Ale jistě, dcero. Co pro Vás mohu udělat ?""No víte, koupila jsem mamince k narozeninám drahý vysoušeč vlasů,prostě fén. Je ještě v krabici, nevybalený. Ale beznadějně přesahuje limitosvobozený od cla. Takže oni mi jej určitě seberou. Mohl byste ho pronéstprohlídkou? Třeba pod svým šatem?""Ach, dcero rád Vám pomohu. Ale varuji Vás - nebudu lhát!""Ale s Vaší poctivou tváří otče, nikdo se Vás na nic ani nezeptá!"Ujednáno.Po přistání došli k pultu, kněz před ženou.A už zaznělo: "Otče, máte něco k proclení?""Od temene své hlavy až po pás nic..."To je ale divná odpověď, řekl si celník - tak se zeptá znovu :"A co máte k proclení od pasu na podlahu?"?Nu, úžasný přístroj, určený k tomu, aby dělal radost ženám, zatím však nepoužitý!""Kristepane! Běžte, otče ... Další!
montemar Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 pekna holka na plazi vzdycky potesi
ondrej80 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Jo tohle je myslim ta ruska, co si znicila zazivani a ted vystupuje a varuje divky pred anorexii a bulimii. U ni je to uz nezvratne, nedokaze stravit sacharidy
spineshank Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 je to dobrej kontrast,ty dvě takto
Povidláček Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Putin rozhodl, že hokejoví reprezentanti budou za ostudný výsledek na OH popraveni zastřelením. Hokejistům tak zůstává poslední naděje. Že popravčí četa bude složená z jejich biatlonové reprezentace.
Doporučené příspěvky