McStinger Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Odesláno 6. července 2014 Čekal jsem, zda se někdo chytne na vážnou notu a spustí "ako si može čehúň dovoliť hanobiť slovenskú hymnu"Když to vemu kolem a kolem, tak bych tady místo vlajky ČR mohl klidně postovat vlajku Rakousko-Uherska... narodil jsem se na Slovensku, ale víc než půlku života jsem v ČR, po matce napůl Maďar a po otci na čtvrt Rakušák :-))) Neblbni, Goran02 nepísal nič o slovenskej hymne a čehúňoch. Inak slovo čehúň som niekoho počul povedať dohromady asi 30-krát, z toho 29-krát to bol môj "obľúbenec" Markovič v nejakej českej tv. Bežne sa hovorí čecháčci alebo pepíci Keďže sme ale v sekcii humor a štátne symboly a ich dehonestovanie mi pripomenuli jeden starší, tak tu je:- Viete, prečo má lev v znaku ČR dva chvosty?- Symbolizuje českú povahu. Sú to totiž dva levy a jeden vliezol druhému do zadku. 1
siwi Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Čekal jsem, zda se někdo chytne na vážnou notu a spustí "ako si može čehúň dovoliť hanobiť slovenskú hymnu"Když to vemu kolem a kolem, tak bych tady místo vlajky ČR mohl klidně postovat vlajku Rakousko-Uherska... narodil jsem se na Slovensku, ale víc než půlku života jsem v ČR, po matce napůl Maďar a po otci na čtvrt Rakušák :-)))Neblbni, Goran02 nepísal nič o slovenskej hymne a čehúňoch. Inak slovo čehúň som niekoho počul povedať dohromady asi 30-krát, z toho 29-krát to bol môj "obľúbenec" Markovič v nejakej českej tv. Bežne sa hovorí čecháčci alebo pepíci Keďže sme ale v sekcii humor a štátne symboly a ich dehonestovanie mi pripomenuli jeden starší, tak tu je:- Viete, prečo má lev v znaku ČR dva chvosty?- Symbolizuje českú povahu. Sú to totiž dva levy a jeden vliezol druhému do zadku.To s tou slovenskou hymnou byla reakce na můj post, kde se blýská nad starou rezavou tatrovkou :-D Taky jsem čekal, kdy se někdo ozve, že mu hanobím státní symbol. Ale na štěstí se ukázalo, že smysl pro humor tu nechybí. Konec konců, i já jsem po tátovi napůl Slovák a Slováky (ještě více Slovenky) mám rád :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Ondoni Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 co to jako nacvičoval řekl bych, že to byla nepodařená vendeta asi mu pán v autě hodil předtím myšku nebo tak...
Pospec Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Kdyby měl motorku se sajdou, tak to nejen ustojí, ale nejspíš to zrcátko i trefí
BrotHell Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS. Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD. Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS je mistrem. Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucím provozu. ... Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je ředitelem ČKD. Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který je už ministrem průmyslu jsou pozváni na slavnost k tomuto výročí. Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá: "Jak je možný, že já, s mou minulos ti pořád stojím u toho blbýho soustruhu, a ty s tvou minulostí jsi ministr?" A bratr od SS odpoví: "Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já měl bratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS."
siwi Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Tak ten je ale výýýýbornej!!! Dokonce tak dobrej, až mě z něj přešel smích.
Ondoni Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 vychovávat se musí, když to rodiče neuměj
JR_2010 Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 jak vyjede ven, to už si vůbec neumím představit...:-))
MJ. Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 vychovávat se musí, když to rodiče neumějpřijde mi že to je spíš fotřík než kamarád od mamči.Mladej ho prostě s.ral. To si musim zapamatovat dobudoucna
Ondoni Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 Nevím, z reakce ženský mi spíš přijde, že to byl někdo cizí, nafoukla se a radši vyklidila prostor. Ale plést se můžu, ženský jsou iracionální tvorové...
lukis Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 doufam, ze to byla rozsmrdlana vejce a ne nejaky dzus..previt jeden malej.
Rodkopf Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 jak vyjede ven, to už si vůbec neumím představit...:-)) Jsem se začal smát už ve chvíli, když jsem viděl "Woman Driver vs Garage" a "délka videa 7 minut"
MJ. Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Nevím, z reakce ženský mi spíš přijde, že to byl někdo cizí, nafoukla se a radši vyklidila prostor. Ale plést se můžu, ženský jsou iracionální tvorové...Já to právě usuzoval podle postoje tý ženský. Jako by se s nim vybavovala (kamarád) nebo čeká až manžel naloží nákup. Upraveno 7. července 2014 uživatelem the MJ
Doporučené příspěvky