Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čekal jsem, zda se někdo chytne na vážnou notu a spustí "ako si može čehúň dovoliť hanobiť slovenskú hymnu"

Když to vemu kolem a kolem, tak bych tady místo vlajky ČR mohl klidně postovat vlajku Rakousko-Uherska... narodil jsem se na Slovensku, ale víc než půlku života jsem v ČR, po matce napůl Maďar a po otci na čtvrt Rakušák :-)))

Neblbni, Goran02 nepísal nič o slovenskej hymne a čehúňoch. Inak slovo čehúň som niekoho počul povedať dohromady asi 30-krát, z toho 29-krát to bol môj "obľúbenec" Markovič v nejakej českej tv. Bežne sa hovorí čecháčci alebo pepíci :)

Keďže sme ale v sekcii humor a štátne symboly a ich dehonestovanie mi pripomenuli jeden starší, tak tu je:

- Viete, prečo má lev v znaku ČR dva chvosty?

- Symbolizuje českú povahu. Sú to totiž dva levy a jeden vliezol druhému do zadku.

• Dát hlas 1
Odesláno

Čekal jsem, zda se někdo chytne na vážnou notu a spustí "ako si može čehúň dovoliť hanobiť slovenskú hymnu"

Když to vemu kolem a kolem, tak bych tady místo vlajky ČR mohl klidně postovat vlajku Rakousko-Uherska... narodil jsem se na Slovensku, ale víc než půlku života jsem v ČR, po matce napůl Maďar a po otci na čtvrt Rakušák :-)))

Neblbni, Goran02 nepísal nič o slovenskej hymne a čehúňoch. Inak slovo čehúň som niekoho počul povedať dohromady asi 30-krát, z toho 29-krát to bol môj "obľúbenec" Markovič v nejakej českej tv. Bežne sa hovorí čecháčci alebo pepíci :)

Keďže sme ale v sekcii humor a štátne symboly a ich dehonestovanie mi pripomenuli jeden starší, tak tu je:

- Viete, prečo má lev v znaku ČR dva chvosty?

- Symbolizuje českú povahu. Sú to totiž dva levy a jeden vliezol druhému do zadku.

To s tou slovenskou hymnou byla reakce na můj post, kde se blýská nad starou rezavou tatrovkou :-D

Taky jsem čekal, kdy se někdo ozve, že mu hanobím státní symbol. Ale na štěstí se ukázalo, že smysl pro humor tu nechybí. Konec konců, i já jsem po tátovi napůl Slovák a Slováky (ještě více Slovenky) mám rád :-D

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno
Byli dva bratři, jeden byl partyzán a druhý sloužil u SS. 

Skončila válka a oba bratři nastoupili jako soustružníci v ČKD. 

Za 10 let bratr partyzán stále stojí u svého soustruhu, bratr od SS je mistrem. 

Za dalších 10 let bratr partyzán stojí u soustruhu, bratr od SS je vedoucím provozu. ... 

Za dalších 10 let bratr partyzán stále u soustruhu, bratr od SS je ředitelem ČKD. 

Slaví se 40 výročí Slovenského národního povstání a bratr partyzán, který je stále soustružníkem v ČKD i bratr od SS, který je už ministrem průmyslu jsou pozváni na slavnost k tomuto výročí. 

Sejdou se u skleničky a bratr partyzán se ptá: "Jak je možný, že já, s mou minulos ti pořád stojím u toho blbýho soustruhu, a ty s tvou minulostí jsi ministr?" 

A bratr od SS odpoví: "Víš, celej vtip je v kádrovejch materiálech. Já měl bratra partyzána, ale ty jsi měl bratra u SS."
Odesláno

vychovávat se musí, když to rodiče neuměj

přijde mi že to je spíš fotřík než kamarád od mamči.

Mladej ho prostě s.ral. To si musim zapamatovat dobudoucna :D 

Odesláno

Nevím, z reakce ženský mi spíš přijde, že to byl někdo cizí, nafoukla se a radši vyklidila prostor. Ale plést se můžu, ženský jsou iracionální tvorové...

Odesláno

jak vyjede ven, to už si vůbec neumím představit...:-))

Jsem se začal smát už ve chvíli, když jsem viděl "Woman Driver vs Garage" a "délka videa 7 minut" :D 

Odesláno (upraveno)

Nevím, z reakce ženský mi spíš přijde, že to byl někdo cizí, nafoukla se a radši vyklidila prostor. Ale plést se můžu, ženský jsou iracionální tvorové...

Já to právě usuzoval podle postoje tý ženský. Jako by se s nim vybavovala (kamarád) nebo čeká až manžel naloží nákup. 

Upraveno uživatelem the MJ
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...