instant Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam... "Les Gay" napis si to do googlu stlac tlacitko "obrazky".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 http://www.raketa.com/yubiley-boevogo-podrazdeleniya-alfa/Hrdinovia z jednotky Alfa chrania Rusko pred teroristami a NATO........ uzivajuc americku pusku M4. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Co má pán na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 (upraveno) https://www.facebook.com/photo.php?v=934622946564782&set=vb.100000512550997&type=2&theater EDIT: Radši na to neklikejte nebo se poserete. Upraveno 26. srpna 2014 uživatelem VintageLover 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Dalsi picovina, co ti na tom pripada vtipne? Divnej kousek videa s jeste divnejsim ksichtem na konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Nevím kam jinam s tím...ale bacha, chytlavé jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 co je to "cyp"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Nevím kam jinam s tím...ale bacha, chytlavé jak cyp Svět se fakt posral. Kdo proboha ztratí den nebo kolik času výrobou takovýdle debility a jakej ychtyl ztratí deset minut života tím, že na to čumí???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Já viděl minutu a radši jsem to vypnul protože jsem si to začal broukat a to mam radši kuřecí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 co je to "cyp"? cyp je cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Svět se fakt posral. Kdo proboha ztratí den nebo kolik času výrobou takovýdle debility a jakej ychtyl ztratí deset minut života tím, že na to čumí???? co je to "ychtyl"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Dalsi picovina, co ti na tom pripada vtipne? Divnej kousek videa s jeste divnejsim ksichtem na konci. Nikdo Ti neříkal, ať na to klikáš...Ale jestli Tě to pobuřuje, tak to smázni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Snad to tu ještě nebylo a nikoho tím neurazím. No, ta druhá část je mi vlastně fuk : "Kdo je to skaut? Dítě oblečený jako kretén v doprovodu kreténa oblečenýho jako dtě." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 jeden vostrej Přijde pedofil do bordelu a říká bordelmámě:?Přiveďte mi tu nejmladší holku co tady máte.?Bordelmáma mu říká: ?Máme tady krásnou 20-ti letou holku.?Pedofil: ?To je moc starý ? nějakou mladší nemáte? Peníze pro mě nejsou problém.?Bordelmáma: ?No máme tady ještě jednu 16-ti letou.?Pedofil: ?To je moc starý, já bych bral nějakou ještě mladší ? dobře zaplatím.? A vyndal 50 tisíc a položil je na stůl.Bordelmáma kouká na ty prachy a říká: ?Vydržte tady ? máme tady ještě mladší holku ? já pro ní dojdu a ona za vámi přijde.?Pedofil: ?Cože???!!! Ona už chodí??!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 cyp je cypAha, mne teda muzske prirozeni moc chytlave neprijde, ale asi to mas jinak, proc ne, ja Vas pry vic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Aha, mne teda muzske prirozeni moc chytlave neprijde, ale asi to mas jinak, proc ne, ja Vas pry vic.. jo, je nás hodně more Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 co je to "ychtyl"? spravne se to pise s i http://cestina20.cz/slovnik/ichtyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 ...u nás slovo cyp nikdo nevnímá jako přirození, ale spíš jako blb-nemehlo-atd v různý variacích. Stejně tak "Ty zje chuj!", které má k přirození mnohem blíž, ale čuráááák to pořád není, zkrátka jsme kraj gentlemanů. Krásně si to napsal, pičo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky