gougy Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 btw někteří "nováčci" jsou tu podle data registrace v podstatě stejně dlouho jako zasloužilí "veteráni", tak taky nemá cenu je bezmyšlenkovitě soudit.ale má, status blba si musí každý poctivě odpříspěvkovat (6627 and counting.. )
Gustaf Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Volá do okna jeden sparťan na druhého: "Jdešuž? Za chvíli jedeme do té Bratislavy!" Druhýstále stojí u sebe v pokoji a přemýšlí, zda jepřipraven: "Dělbuch... mám. Prachy... mam.Kuklu, aby mě nebylo poznat... mám. Mozek...nemám. Super, můžu vyrazit!"
Lobber Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 A já blbec jsem vždy známkoval svoje prověrky sám za učitele rovnou za 5 :0D
Jamall Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Sedí takhle rodinka u stolu a otec povídá :"Koupím prase. Bude zabijačka - uděláme klobásky, jitrničky, ..."V zápětí se napřáhne a vrazí synovi takovou prdu, až spadne ze židle.Manželka na to:"Co to proboha děláš? Proč ho biješ?"... Otec na to :"Už ho vidím, debila, jak to žere bez chleba!!!"
Jamall Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Odesláno 23. října 2014 Dostal jsem se pozpátku k matematickým vtipům, tak jeden taky přidám
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 http://auto.bazos.sk/inzerat/42331784/Fiat-Multipla.php Manželce by se určitě líbilo, protože je takový hezky barevný
clockyclock Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Posledni dobou mužská móda patří vážně do kategorie "tys to špatně pochopil, kdž ti máma řekla teple se obleč"..
pebe Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Posledni dobou mužská móda patří vážně do kategorie "tys to špatně pochopil, kdž ti máma řekla teple se obleč".. tak ten je
lucid Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Nechci se nikoho dotknout, myslím dokonce, že se jedná o místního člena, nicméně není nad pravdivé informace.
brownwld Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Jeste k tomu faktorialu, ted jsme to brali, muzu vam neco ofotit, nejakou tu kombinatoriku
gougy Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Nechci se nikoho dotknout, myslím dokonce, že se jedná o místního člena, nicméně není nad pravdivé informace.to je bezvadný :D Jeste k tomu faktorialu, ted jsme to brali, muzu vam neco ofotit, nejakou tu kombinatoriku lepší vlákno nenajdeš
Jamall Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 A co vy, už máte svoji aplikaci na měření kadence přírazů? (fajn věcička když chcete vědět jestli váš sex byl kvalitní )
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Zemřel Obama, ale po 10 letech se už nudil v nebi, tak poprosil Boha, aby ho pustil zpět na Zem aby zjistil, jak se má jeho zem.Bůh souhlasil.Obama jde do jednoho baru v New Yorku. Objedná si rum a informuje se u výčepního, co je nového, jak lidé žijí, jak se rozvíjí jejich země a jaké jsou problémy.Výčepní se podiví a udiveně se ptá :"Jaké problémy? Přece jsme jedna veliká země a všechno okolo nás je naše?.Obama:"Jak to? A co Irák, Afganistan?? ??Výčepní:"To už je všechno naše?."A Evropa, Afrika a celý Blízký východ?..??Výčepní z pod pultu vytáhne globus, roztočí ho a pyšně povídá: "Přece jsem říkal, jsme světová velmoc ! Celý svět je náš!?Obama je potěšen, pyšný a spokojený. Objedná si další rum a vypije ho. Před odchodem z baru povídá:"Tak tedy děkuji milý příteli. Kolik platím??Výčepní:"Jeden rubl a dvacet kopejek?
asel Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Chlap udělá doma novou koupelnu, žena jí jde hned vyzkoušet a když vylézá z vany, tak "mlask" a přicucne se p***u k dlažbě. Zavolá na manžela, ať jí pomůže. Chlap neví co s tím, žena tedy, že bude muset dlažbu rozbít. On na to, v žádným případě, raději dojdu pro radu k sousedovi. Soused na to kouká a praví, že nezbyde nic jiného než dlažbu rozbít. Chlapa berou mrákoty, pošle souseda domu s tím, že je stejně hloupej jak jeho žena a zavolá správce domu. Ten na to kouká a říká: "Máš dvě řešení". "První je rozbít dlažbu". Chlap na to, v žádným případě a ptá se na druhou možnost. Správce mu odpoví: "Pošodej jí na kozičkách, ona pustí šťávičku a přetáhni ji do kuchyně na starý lino".
Doporučené příspěvky