Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

btw někteří "nováčci" jsou tu podle data registrace v podstatě stejně dlouho jako zasloužilí "veteráni", tak taky nemá cenu je bezmyšlenkovitě soudit.

ale má, status blba si musí každý poctivě odpříspěvkovat  (6627 and counting.. :lol2: )

Odesláno

Volá do okna jeden sparťan na druhého: "Jdeš

už? Za chvíli jedeme do té Bratislavy!" Druhý

stále stojí u sebe v pokoji a přemýšlí, zda je

připraven: "Dělbuch... mám. Prachy... mam.

Kuklu, aby mě nebylo poznat... mám. Mozek...

nemám. Super, můžu vyrazit!"

Odesláno

Sedí takhle rodinka u stolu a otec povídá :
"Koupím prase. Bude zabijačka - uděláme klobásky, jitrničky, ..."
V zápětí se napřáhne a vrazí synovi takovou prdu, až spadne ze židle.
Manželka na to:
"Co to proboha děláš? Proč ho biješ?"
... Otec na to :
"Už ho vidím, debila, jak to žere bez chleba!!!"

Odesláno

Posledni dobou mužská móda patří vážně do kategorie "tys to špatně pochopil, kdž ti máma řekla teple se obleč".. :lol2:

tak ten je  :clap:

Odesláno

Nechci se nikoho dotknout, myslím dokonce, že se jedná o místního člena, nicméně není nad pravdivé informace.

to je bezvadný :D :D

Jeste k tomu faktorialu, ted jsme to brali, muzu vam neco ofotit, nejakou tu kombinatoriku :D

lepší vlákno nenajdeš ;)

Odesláno

Zemřel Obama, ale po 10 letech se už nudil v nebi, tak poprosil Boha, aby ho pustil zpět na Zem aby zjistil, jak se má jeho zem.
Bůh souhlasil.
Obama jde do jednoho baru v New Yorku. Objedná si rum a informuje se u výčepního, co je nového, jak lidé žijí, jak se rozvíjí jejich země a jaké jsou problémy.
Výčepní se podiví a udiveně se ptá :
"Jaké problémy? Přece jsme jedna veliká země a všechno okolo nás je naše?.
Obama:
"Jak to? A co Irák, Afganistan?? ??
Výčepní:
"To už je všechno naše?.
"A Evropa, Afrika a celý Blízký východ?..??
Výčepní z pod pultu vytáhne globus, roztočí ho a pyšně povídá: "Přece jsem říkal, jsme světová velmoc ! Celý svět je náš!?
Obama je potěšen, pyšný a spokojený. Objedná si další rum a vypije ho. Před odchodem z baru povídá:
"Tak tedy děkuji milý příteli. Kolik platím??
Výčepní:
"Jeden rubl a dvacet kopejek?

Odesláno

Chlap udělá doma novou koupelnu, žena jí jde hned vyzkoušet a když vylézá z vany, tak "mlask" a přicucne se p***u k dlažbě. Zavolá na manžela, ať jí pomůže. Chlap neví co s tím, žena tedy, že bude muset dlažbu rozbít. On na to, v žádným případě, raději dojdu pro radu k sousedovi. Soused na to kouká a praví, že nezbyde nic jiného než dlažbu rozbít. Chlapa berou mrákoty, pošle souseda domu s tím, že je stejně hloupej jak jeho žena a zavolá správce domu. Ten na to kouká a říká: "Máš dvě řešení". "První je rozbít dlažbu". Chlap na to, v žádným případě a ptá se na druhou možnost. Správce mu odpoví: "Pošodej jí na kozičkách, ona pustí šťávičku a přetáhni ji do kuchyně na starý lino".

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...