odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Tlačení tramvaje v podstatě zvládl každý opilec, co se o ní opřel. Za mě dám 3 fotky, co jsem doma z praxe našel. Byl to rok 1994/5, takže vše na film... a to v tajném objektu DP hlm.Phy :-) 1.) chrápu v prac. době kabině2.) jsem postava vpravo, pod tramvají - hl. motorem, asi kontrola/výměna uhlíků na motoru3.) kolegové a mistr (vpravo) při revizi hliníkovýho sběrače na střeše... Upraveno 15. září 2015 uživatelem odjinud
odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 ... manuální práce mě přiměla dále studovat na VŠ a stát se ekonomem... :-))
MJ. Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Tlačení tramvaje v podstatě zvládl každý opilec, co se o ní opřel.ciwe, taky ti sem můžu dát fotku jak sedim v OTčku a budu ti tvrdit že sem ho utáhnul pinďourem.dej fotku jak tlačíš tramvaj a budu ti to věřit
danbrown Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Pobavilo http://zpravy.idnes.cz/kolemjdouci-prerusil-televizni-rozhovor-a-pohadal-se-s-bemem-ptq-/domaci.aspx?c=A150915_095456_domaci_jpl Jak to ale ustál s ledovym klidem... To se musí nechat.
spineshank Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Sem furt čekal tu ránu....a nic...škoda, tak snad příště... no taky jsem čekal že už by ho boží kola semlela a pořádně ji schytal.....tak snad jindy
SCIFI Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Jak to ale ustál s ledovym klidem. ..klidem? Byl posranej AZ za ušima. Škoda že toho skreta nezatloukl do zeme.
African Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Dneska jsem koukal co máme u nás v krámě za futrály. Asi nevyzvednutá LE pro Afričana.Tak ten je super, to prodávají Vietnamci ne? :-)
odjinud Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Jasně, nafotím se, jak se opírám o nějaký dumper, eh, tlačím ho :-)... tramvaj je fakt libovka, já ji tlačil, když jsem byl v montážní jámě pod ní a jen se pořádně opřel o nápravu (jeden wagón T3)´. ciwe, taky ti sem můžu dát fotku jak sedim v OTčku a budu ti tvrdit že sem ho utáhnul pinďourem.dej fotku jak tlačíš tramvaj a budu ti to věřit Upraveno 15. září 2015 uživatelem odjinud
Frantik Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 klidem? Byl posranej AZ za ušima. Škoda že toho skreta nezatloukl do zeme.Ja videl, jak se Bem celou dobu modlil :-)
mondeo2 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ptá se paní učitelka dětí, kdyby přišel kouzelný dědeček, jaké by měly přání. Frantík chce, aby jim konečně něco vrátili v restituci, Mařenka, aby měla na vysvědčení samé jedničky a Pepíček, aby byl celý chlupatý. "A proč Pepíčku?""Sestra má dole chlupatý jen takový trojúhelníček a každý den s ním vydělá tři tisíce!"
Návštěvník Jagman Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 ?Tě chytnu za koule, ty z***e, a vyhodil bych tě do vzduchu. Takovýhle jako jsi ty,? namítl kritik. ?Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/kolemjdouci-prerusil-televizni-rozhovor-a-pohadal-se-s-bemem-ptq-/domaci.aspx?c=A150915_095456_domaci_jpl namítl kritik. to mě rozesmálo víc než video samotné :D
Frygo Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Chlápek se ptá kámoše, nepučíš mi oblek na pohřeb??? Umřel mi táta. on: Jasně to je samozdřejmé. Potkají se za 3 týdny a kámoš říká: hele co ten oblek??? Chlápek: Jo díky moc kámo, padl mu jak ulitej!!! :-)
Ondoni Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Chlápek se ptá kámoše, nepučíš mi oblek na pohřeb??? Umřel mi táta. on: Jasně to je samozdřejmé. Potkají se za 3 týdny a kámoš říká: hele co ten oblek??? Chlápek: Jo díky moc kámo, padl mu jak ulitej!!! :-) ty jo, já už si teda žádný vtipy ze základy nepamatuju...
Sarka Farka Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 chudak Jitka http://prikrylova.blog.idnes.cz/c/476844/pisek-v-zadku-a-jak-na-nej-nejaky-zaruceny-navod.html
Micey Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Ale fuj! radši dáme zviřátko. Neumim sem ten gif dát přímo, cafra.http://9gag.com/gag/a1YMR9w
Ondoni Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 tak Jitku jedno zvířátko nepřebije...to chce minimálně další...
Doporučené příspěvky