Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tlačení tramvaje v podstatě zvládl každý opilec, co se o ní opřel.

Za mě dám 3 fotky, co jsem doma z praxe našel. Byl to rok 1994/5, takže vše na film... a to v tajném objektu DP hlm.Phy :-)

1.) chrápu v prac. době kabině

2.) jsem postava vpravo, pod tramvají - hl. motorem, asi kontrola/výměna uhlíků na motoru

3.) kolegové a mistr (vpravo) při revizi hliníkovýho sběrače na střeše...

post-22024-0-97109600-1442318243_thumb.jpg

post-22024-0-12505000-1442318349_thumb.jpg

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Tlačení tramvaje v podstatě zvládl každý opilec, co se o ní opřel.

ciwe, taky ti sem můžu dát fotku jak sedim v OTčku a budu ti tvrdit že sem ho utáhnul pinďourem.

dej fotku jak tlačíš                        tramvaj a budu ti to věřit  :cool02:   

Odesláno

Sem furt čekal tu ránu....a nic...škoda, tak snad příště... :lol2:

no taky jsem čekal že už by ho boží kola semlela a pořádně ji schytal.....tak snad jindy :lol2:

Odesláno

Dneska jsem koukal co máme u nás v krámě za futrály. Asi nevyzvednutá LE pro Afričana.

Tak ten je super, to prodávají Vietnamci ne? :-)

Odesláno (upraveno)

Jasně, nafotím se, jak se opírám o nějaký dumper, eh, tlačím ho :-)

... tramvaj je fakt libovka, já ji tlačil, když jsem byl v montážní jámě pod ní a jen se pořádně opřel o nápravu (jeden wagón T3)´.

ciwe, taky ti sem můžu dát fotku jak sedim v OTčku a budu ti tvrdit že sem ho utáhnul pinďourem.

dej fotku jak tlačíš                        tramvaj a budu ti to věřit  :cool02:   

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Ptá se paní učitelka dětí, kdyby přišel kouzelný dědeček, jaké by měly přání. Frantík chce, aby jim konečně něco vrátili v restituci, Mařenka, aby měla na vysvědčení samé jedničky a Pepíček, aby byl celý chlupatý. "A proč Pepíčku?"
"Sestra má dole chlupatý jen takový trojúhelníček a každý den s ním vydělá tři tisíce!"

Odesláno

Chlápek se ptá kámoše, nepučíš mi oblek na pohřeb??? Umřel mi táta. on: Jasně to je samozdřejmé. Potkají se za 3 týdny a kámoš říká: hele co ten oblek??? Chlápek: Jo díky moc kámo, padl mu jak ulitej!!!  :-)

Odesláno

Chlápek se ptá kámoše, nepučíš mi oblek na pohřeb??? Umřel mi táta. on: Jasně to je samozdřejmé. Potkají se za 3 týdny a kámoš říká: hele co ten oblek??? Chlápek: Jo díky moc kámo, padl mu jak ulitej!!!  :-)

ty jo, já už si teda žádný vtipy ze základy nepamatuju...

tumblr_nu19j8Iq9C1s02vreo1_500.gif

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...