Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak já dám ještě jeden. Předem upozorním, že je určen příznivcům Star Wars Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ale jo, jen mě pobavilo že to někdo nezná. Já taky poznám scény z Pretty Woman a nejsem buzna Tak pozor, kamaráde, PW je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a sám dobře víš, že jsem se Tě ani jednou nepokusil přefiknout, i když jsme byli často sami a poněkud ovíněni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak pozor, kamaráde, PW je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a sám dobře víš, že jsem se Tě ani jednou nepokusil přefiknout, i když jsme byli často sami a poněkud ovíněni! Ešte nie je koniec všetkých dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ešte nie je koniec všetkých dní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Proč? Mě to taky naprosto programově míjí, a nerozumím tomu humbuku kolem hovadiny, ale už tu byly i horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ne každý freneticky bučí ve stádu.Ale už dost. já si beru první půli: Keep calm! a navíc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Tak pozor, kamaráde, PW je jeden z mých nejoblíbenějších filmů a sám dobře víš, že jsem se Tě ani jednou nepokusil přefiknout, i když jsme byli často sami a poněkud ovíněni! Třeba jenom nejsem tvůj typ Ešte nie je koniec všetkých dní... Je to romantik a netlačí na pilu. To má z toho Pretty Woman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Kdyz jsme u tech SW (pokud to tu uz nekdy bylo, tak sorry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ale jo, jen mě pobavilo že to někdo nezná. Já taky poznám scény z Pretty Woman a nejsem buzna ani já se ti nelíbím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Suffolk man has s.e.x. with tractors toš asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 toš asi tak... umíram Suffolk man ?had sex with 450 tractors?When officers searched his terraced home they found a collection of more than 5,000 tractor images on his laptop.Bishop had a special desire for John Deere and Massey Ferguson tractors, particularly green ones. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) To vidím jako zištnost... čekal, že se mu narodí zadarmo malej traktor :-) Suffolk man has s.e.x. with tractors toš asi tak... ad. Star wars / trek a Vesmírná odysea - jasně, že jsem o tom slyšel, hlavně tedy z Teorie velkého třesku (takže mám o tom své mínění :-)).Teď je nějakej novej díl nebo co? Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Kdyz jsme u tech SW (pokud to tu uz nekdy bylo, tak sorry)Těch je spousta, nejlepší je tenhle:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Teď je nějakej novej díl nebo co?Epizoda VII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) http://www.pidjin.net/2011/10/10/guantanamora/ Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Těch je spousta, nejlepší je tenhle:). Ten je dobrej :-) Co je na prvnim obrazku.¨? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Anakin :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Vporodnici položili vedle sebe třinovorozence - chlapečky:Čecha, Němce a Rusa.Ale zapomněli je označit, takže se jim popletli.Přijdou matky a teď, babo raď, jak je od sebe odlišit, který je čí?A tak Němka zařvala: "Heil Hitler!"A skutečně - jedno novorozeně vyskočilo do pozoru a zvedlo pravici.Němka k němu šla a vzala si ho do náruče.Najednou přistoupí i Ruska a bere si na ruku jedno ze zbývajících dětí.A Češka se ptá: "Hej, Rusando, jak jsi poznala, že tenhle je tvůj?"Ruska odpovídá:"To je jednoduché - když Němka zařvala, tak ten můj zaťal pěstičky a ten tvůj se posral ....... a tak je tomu dodnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Blbej fór dobrej možná tak na Frantíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky