Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2008 Jakej je rozdíl mezi vránou? Žádnej. Obě nohy má stejný. Zvlášť tu jednu.
pete Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 > SVATEBNÍ TEST > > Měl jsem se ženit. Pár dní před svatbou jsem přijel k domu své nevěsty. > Když jsem vešel dovnitř, nebyl tam nikdo, jen matka mé nastávající. > Byla tovelmi atraktivní zena. Chvíli jsme si povídali a pak mi řekla, > že jsem se jí vždycky líbil. Bez dlouhých okolků mi navrhla, že se spolu > pomilujeme. > Byl jsem neschopný cokoli říci.Řekla, že teď půjde nahoru do své ložnice > a je na mne, jestli půjdu za ní nebo odejdu. > Pomalu stoupala po schodech a já se díval na její krásné pozadí. > Pak jsem se otočil a vyšel z domu ke svému autu. > Za dveřmi čekal její manžel, objal mne a řekl, že jsem obstál v jejich > zkoušce. > Nyní vědí, že je na mne spoleh a že mi svou dceru mohou s klidem v duši > svěřit. > A poučení z tohoto příběhu? > Vždycky nechávej kondomy v autě!!!
Jakubisko Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 > SVATEBNÍ TEST > > Měl jsem se ženit. Pár dní před svatbou jsem přijel k domu své nevěsty. > Když jsem vešel dovnitř, nebyl tam nikdo, jen matka mé nastávající. > Byla tovelmi atraktivní zena. Chvíli jsme si povídali a pak mi řekla, > že jsem se jí vždycky líbil. Bez dlouhých okolků mi navrhla, že se spolu > pomilujeme. > Byl jsem neschopný cokoli říci.Řekla, že teď půjde nahoru do své ložnice > a je na mne, jestli půjdu za ní nebo odejdu. > Pomalu stoupala po schodech a já se díval na její krásné pozadí. > Pak jsem se otočil a vyšel z domu ke svému autu. > Za dveřmi čekal její manžel, objal mne a řekl, že jsem obstál v jejich > zkoušce. > Nyní vědí, že je na mne spoleh a že mi svou dceru mohou s klidem v duši > svěřit. > A poučení z tohoto příběhu? > Vždycky nechávej kondomy v autě!!! a tady to mame i zfilmovane!
Návštěvník RaGe Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Návrh na zlepšení kultury cestování v prostředcích městské hromadné dopravy ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
H-B Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2008 Návrh na zlepšení kultury cestování v prostředcích městské hromadné dopravy ! Jo tak tohle bych potreboval . Presvedcilo by to pritelkyni, ze ty Steinharty by mi slusely a potrebuju je (tim je samozrejme nesrovnavam s IWC)
cody22 Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 hodinky na celý život Pripomelo mi to spoluzaka ktereho jsem po letech potkal v baru a on mel vytetovane neco podobneho. Mel na nich za pet minut dvanact. Dali jsme pivko a jak se blizila pulnoc vsiml jsem si, ze je nervozni a porad se rozhlizi po baru. Myslel jsem ze na nekoho ceka nebo uz chce jit domu. Ale presne ve 23:55 se zvedl, dosel k velmi pekne slecne, oprel se o bar a pak ji strcil ruku pred oblicej a prohlasil : chacha, pak ze nejdou presne.... Verte nebo ne sbalil ji, na zachode mi tvrdil ze to uspesne pouziva delsi dobu. Inu kazdy na to jde jinak:-)
hufnor Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Odesláno 2. května 2008 Zajimave hodinoudelatko. http://www.yankodesign.com/index.php/2008/...your-own-clock/
vor Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. května 2008 uživatelem vor
Patrik Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 No, když už jsme u toho zeměpisu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skik Odesláno 3. května 2008 Nahlásit Odesláno 3. května 2008 Snad to tu ještě není Jednoho dne šla paní Nováková do kostela poradit se s knězem: "Reverende, mám problém. Můj muž vždycky v průběhu vašich kázání usíná. Je to ostudné, a já nevím, co mám dělat." "Mám nápad. Sedněte si dopředu, abych na vás viděl. Vezměte si tenhle napínáček. Já seshora uvidím, když váš manžel usne, dám vám znamení a vy ho píchnete do nohy." V neděli na kázání samozřejmě pan Novák usnul. Kněz to zpozoroval a rozjel plán: "A komu vděčíme za nejvyšší oběť?" a pokynul paní Novákové. "Ježíši!" zařval pan Novák, když ho jeho žena bodla ostrým hrotem. "Ano, máte pravdu, pane Novák, Ježíš se za nás všechny obětoval." Pan Novák brzy znovu upadl do dřímoty. Kněz si zase všiml. "Kdo je naším zachráncem? Pro koho žijeme?" a kývl na paní Novákovou. "Proboha!" vyrazil pan Novák, když mu žena opět vrazila napínáček do nohy. "Ano, zase máte pravdu," pravil kněz s úsměvem. Pan Novák zase upadával do spánku, knězovo kázání nabíralo na tempu a stalo se, že jeden z jeho rozmáchlých pohybů rukama na kazatelně pochopila paní Nováková jako další signál. "A co řekla Eva Adamovi, když mu porodila devětadevadesátého syna?" řekl zrovna kněz. Paní Nováková bodla a manžel zařval: "Ještě jednou do mě tuhle prokletou věc zarazíš a já ti ji vyrvu a nacpu do ***!"
vonstochow Odesláno 4. května 2008 Nahlásit Odesláno 4. května 2008 Video břichomluvce Jeffa Dunhama s postavičkou mrtvého teroristy Achmeda - je to neuvěřitelná sranda, uvidíte sami, až jsem nevěřil, že v politicky korektních USA mohlo tohle vzniknout . http://youtube.com/watch?v=wULzphFugWw
utrejch Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004031201
PepaSFI Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 http://www.tuzing.com/view.php?cisloclanku=2004031201 na tuzingu jsou i lepši kousky, bohužel dnes už se tema vyčerpalo a nove přispěvky, tuzingove i recenze moc nepřibyvaji.
Skipi Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Docela hustá soutěž ! Už jsem to viděl dřív. Chudák manžel
Návštěvník RaGe Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Na Kubě už povoluje totalita a vylepšuje počítačové vybavení domácností : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Na Kubě už povoluje totalita a vylepšuje počítačové vybavení domácností : Co to má místo myši?
Návštěvník RaGe Odesláno 7. května 2008 Nahlásit Odesláno 7. května 2008 Co to má místo myši? Žehličku
Doporučené příspěvky