carpaccio Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Žádám uvedení sloníka na pravou míru!
SCIFI Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Žádám uvedení sloníka na pravou míru!misto slova slonik doplň ocean one
Klotzman Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Pokračování šampónovýho pranku. Pěkný růžový plafky a bezvadnej nadávající Steven Seagal https://www.youtube.com/watch?v=_7z86jB0r2w
AndyAaron Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Tohle hned tak neomrzi. A pridani vlasu je dobrej napad. Ruzove i oranzove plavky jsou fajn, ale soutez o nejvetsi kozy malem vyhral ten strejda PS: Jinak ale udelat to mne, tak ho asi zabiju
Tondaa73 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 misto slova slonik doplň ocean one ...teď sem si teprve crnknul...
utrejch Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 No ale ted vazne. Kdyby tam byl misto te zirafky nakej tucnak nebo co to je, tak to prece taky neni vtipny, no ne ...
siwi Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 (upraveno) Upraveno 1. června 2016 uživatelem siwi
Porsche_911 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Vůbec je v tomdle vlákně dosti nepřesností či dokonce nesmyslů a přimlouval bych se za to, aby byl komisí ustanoven speciální moderátor a regulátor, kterej by tady upozorňoval na faktický chyby a v případě nutnosti tvrdě zakročil. Třeba to s těma tučňákama, zaprvé většinou nemluví a za druhé, ta žirafa se v tomto biotopu často nevyskytuje.Mohl bych poprosit o odborné posouzení? Něco mi tam nesedí.Příjde mi, že vodním krávám se dávají zvonce z Rolex 904L oceli a tahle má jen pozink.
tombed Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Smát se howadu ještě můžeme... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MJ. Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Pokračování šampónovýho pranku. Nějak to nechápu.Holčiny se na pláži promenádujou v těch plavečkách, ale jakmile se začnou bavit s tim blbounem tak si schovávaj kozy? To jako že se stydí? Specielně ta vošklivá blonda, která tam ve sprše předváděla ty kreace?
Návštěvník Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Prodám francouzskou pušku z 2. světové války. Nepoužitá, jen odhozená.
Duke650 Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Starý ale dobrý Přistanou na Zemi mimozemšťané s dobyvatelskými úmysly a hned vedle létajícího talíře vidí benzínku. Dva dojdou ke stojanu a jeden z nich povídá tomu stojanu:"Odveďte nás ke svému vůdci!"Stojan nic.."Odveďte nás ke svému vůdci!"Stojan zase nicMimozemšťan vytáhne paprskomet a zařve:"Odveďte nás ke svému vůdci, nebo budete zničeni!"Stojan pro změnu zase nic, tak mimozemšťan na něj vystřelí z paprskometu. Obrovský výbuch, marťánci letí vzduchem a přistanou na stromě o 50 metrů dál. Jak tam visí vedle sebe, povídá ten druhej:"Já ti to říkal, neser se do chlapa, co má ptáka omotanýho kolem pasu a zastrčenýho do ucha!"
Tittus Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Chlap přijde k doktorovi:"Je mi to opravdu trapné, ale můj syn se vyspal s nějakou dívkou a ta ho nakazila ošklivou nemocí...""Aha, no tak ať přijde, pokusíme se to nějak vyléčit.""Jenže on pak nakazil i naší služebnou.""Pane bože!""A ta tím pádem nakazila mě.""No teda, tak už chápu. Je to zapeklité. Tak se tedy vysvlečte.""Jenže zákonitě jsem pro změnu já zas nakazil manželku!"To už to lékař nevydrží a zařve:"Takže kvůli tvýmu zasranýmu parchantovi se v tom teď vezeme všichni!!!"
Tittus Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jsem si vzpomněl ještě na jeden z dětských let. Baví se dva kluci ve škole."Konečně jsem dostal syfilis!" "A to se z toho raduješ?""No jasně, ode mě to dostane ségra, od ségry táta, od táty máma a od mámy soused - ten hajzl, co mi rozšlapal koloběžku!"
Roman-ZA Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 https://www.facebook.com/haluzeeu/videos/1034256466668502/?pnref=story
tombed Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Havíř jde přes bránu s batohem uhlí.Vrátný: co neseš?Žrádlo pro psa.Ukaž! Kura to je uhlí!Jak to nebude žrat, jebnu to do peca!
Doporučené příspěvky