mondeo2 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 něco z mé práce ( nemyslím tím tu kresbu )
Filip.J Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Je to s politikou asi na hraně, ale v gró tohohle vtípku vidím přece jenom trochu přesah...
Návštěvník enrico156 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Víte proč je dnes takové horko? Británie pálí předpisy a nařízení EU
Návštěvník Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Je to s politikou asi na hraně, ale v gró tohohle vtípku vidím přece jenom trochu přesah...Už jsem viděl, ale je to super :D
straspol Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Kantorek byl vždycky dobrej, nezklamal ani teď
vietor007 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 V EU sa uvolnilo miesto. Presne 1GB.
lucid Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Médii v Čechách proběhla nedávno zpráva o jednom nenakupujícím důchodci v supermarketu. Tisk to popsal následovně: Proč zakazují vstup p. Novákovi do Supermarketu?Ve zprávě je napsáno, že níže uvedený seznam přestupků zachycených bezpečnostními kamerami nepomohl a na výzvy a napomenutí zaměstnanců SBS reagoval p. Novák slovy: "Pokud tu moje žena nakupuje a nutí mě, abych tu byl také, tak já se tady ty 2 hodiny strašně nudím!! "Za posledních 6 měsíců jej přistihli při této činnosti:8. ledna - vzal z regálu 25 balení kondomů a náhodně je vkládal do nákupních vozíků jiným nakupujícím, když se na něj nedívali...16. ledna - nastavil všechny budíky v oddělení domácích potřeb tak, aby zvonili jeden po druhém v 5 minutových intervalech...2. února - rajčatovým džusem udělal dlouhou a tenkou čáru na podlaze směrem k dámským toaletám...19. února - přistupoval k prodavačkám různých odd. a oficiálním tónem jim řekl: "KÓD 3!" a sledoval, jak prodavačka zpanikařila...2. března - přišel k pultu Služby zákazníkům a trval na žádosti, aby si mohl koupit krabičku lentilek na půlroční splátky...21. března - přesouval nápisy "Pozor, mokrá podlaha!" do té části supermarketu, kde byly na podlaze koberce ...5. dubna - kdykoliv se ho nějaký zaměstnanec zeptal, zda nepotřebuje pomoc, tak se nahlas rozplakal a křičel: "Proč mě lidé nenecháte na pokoji?! "24. dubna - našel si níže upevněnou bezpečnostní kameru a zblízka se do ní upřeně díval , pak se vrtal v nose nebo si zápalkou čistil zuby...2. května - u pultu se sportovními zbraněmi se zeptal prodavače, zda neví, kde si může koupit antidepresivní tabletky, pokud se rozhodne koupit si nějakou zbraň...18. května - schovával se mezi věšáky s oděvy a na lidi, kteří se probírali zbožím a objevili ho, vykřikoval: "Kup si mě! Dnes jsem se slevou! "4. června ? vždy, když se ozvalo hlášení z reproduktorů, dřepl si a schoulil se. Také při tom křičel: "Ne!Ne! Už zase ty hlasy!"28. června - vešel vícekrát do nějaké zkušební kabinky, zatáhl závěs, chvíli počkal a začal vykřikovat: "Haló! Není tu toaleťák, přineste mi ho někdo!! "7. července - na odd. kol sebral z regálu gumový klakson a strašil nic netušící nakupující, když jim zatroubil najednou za zády...27. července - náhodně vybíral lidem nějaké zboží z nákupního vozíku a se slovy: "To byl poslední kus v nabídce a já ho dnes velmi potřebuji. " spěchal směrem k pokladnám.
siwi Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Víte proč je dnes takové horko? Británie pálí předpisy a nařízení EU V EU sa uvolnilo miesto. Presne 1GB. Taky jeden brexitový...
AndyAaron Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Odesláno 24. června 2016 Médii v Čechách proběhla nedávno zpráva o jednom nenakupujícím důchodci v supermarketu.... Tak to je naprosta pecka! Pobavil jsem se
Trojan Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 (upraveno) Potkal mě po letech kamarád a zakecali jsme se. Prvním čím mě trochu překvapil, že prý vidí že se mi daří, pěkné oblečení, luxusní hodinky, já na ruce Suunta , no ale že také vidí a cítí ze mě obrovský stres, mluvil potichu a docela tajemně. Doporučil mi jeho obchod s reklaxačními Audioposlechy, které sám namlouvá a je na ně patřičně hrdý. Ajajaj, ten mi dal, teď jsem si právě poslechl úryvek z Finanční hojnosti Byl to magor už ve škole, ale že mu až takhle jebne bych nečekal....Trochu mi to připomnělo jednoho spolužáka, který na začátku školy dělal ve volném čase složitou elektrotechniku a programoval, později přešel na kouzelné hůlky a na konci už jezdil na seance vitariánů a odléval šungity a orgonity Když jsem ho naposledy potkal, chodil s 17 let starou holkou a chystal se na asi 700km dlouhou cestu Španělskem Když jsem se ho zeptal, jaké si na to pořídil boty (čekal jsem Meindly, Scarpy...), ukázal mi s hrdostí kotníkové Nike, které měly z boku zip, černá kůže Furt to byl vůl Upraveno 25. června 2016 uživatelem Trojan
straspol Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 Britové trvaj na opakování ceremoniálu taková trapárna, to vypadá že jsou ještě větší šašci než celá ÉÚ .. a budou opakovat ceremonál tak dlouho, dokud konečně nepadne kýženej vorel to je teda pakárna. Nešlo by vopakovat třeba hlasování vo církevních restitucích? Nebo třeba prezidentská volba...? To prej bylo taky těsný nebo se to takhle dělá jen když je výsledek referenda jaksi ,,nevhodnej"...?
Doporučené příspěvky