Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi
Odesláno

Falešnou Tullamore jsme našli v Makru.

Jaký byl rozdíl oproti originalu?

Odesláno

Přišel jsem na to až doma, měla odlišnosti na láhvi co se reliéfu týká

a etiketa byla při bližším zkoumání v pár detailech odlišná, třeba znak

byl zlatým pouze natištěný a nebyl vyražený do papíru.

Nechutnali jsme, nalite panáky i zbytek lahve jsme vylili.

Metanol neni dobrý na oči jsem slyšel.

Odesláno

Existuje riziko, ze to bude lepší nez Hamé sracky

i to se může nakonec stát...

Odesláno

Tommas4 - a nemůže to být tím, že tu Tumorku začal oyebávat přímo výrobce? Vezmi si třeba Metaxu 5*. Za mých mladých profesních let to bylo pití managerů a jiných slušných lidí a nyní jest to humus cenově pod Mysliveckou od Stocku.

Btw, kamarád, co se vrátil z pobytu v Irsku říkal, že Tulamorka se tam prodává jakožto symtetický podpalovač krbů.. ale jak říkám - je to jen pověst ;o)

Odesláno

Tommas4 - a nemůže to být tím, že tu Tumorku začal oyebávat přímo výrobce? Vezmi si třeba Metaxu 5*. Za mých mladých profesních let to bylo pití managerů a jiných slušných lidí a nyní jest to humus cenově pod Mysliveckou od Stocku.

Btw, kamarád, co se vrátil z pobytu v Irsku říkal, že Tulamorka se tam prodává jakožto symtetický podpalovač krbů.. ale jak říkám - je to jen pověst ;o)

Jak můžeš jako starý alkoholik, sorry, profesionál, napsat, že Myslivečková dělá Stock? ;-)
Odesláno

Jak můžeš jako starý alkoholik, sorry, profesionál, napsat, že Myslivečková dělá Stock? ;-)

Sorry, mysliveckou?
Odesláno (upraveno)

Přišel jsem na to až doma, měla odlišnosti na láhvi co se reliéfu týká

a etiketa byla při bližším zkoumání v pár detailech odlišná, třeba znak

byl zlatým pouze natištěný a nebyl vyražený do papíru.

Nechutnali jsme, nalite panáky i zbytek lahve jsme vylili.

Metanol neni dobrý na oči jsem slyšel.

Zavolat inspekci, vzít flašku, zajet tam zpátky a omlátit jim to o hlavu Tě nenapadlo ? Asi je Ti jasný že všichni hospodští nakoupí v Makru tyhle sra.ky a budou je rozlejvat do panáků...?

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

S koninou je to na pytel...onehdá jsem měl koňský vuřt a prd...vůbec to nevypadalo a ani nechutnalo jako kdysi. Podle mne tam bylo jenom stopové množství koně, holt Pardubická už není, co bývala...

Odesláno

To víš že napadlo, vzal jsem ji tam, ale trochu s křížkem po funusu, to bylo před rodnými listy tak to jako vzali

na vědomí, ale s naším obchoďákem jsem byl u regálu a tam byly všechny láhve ok. Nejde o to jim to omlátit

o hlavu, ale o to aby to nešlo do distribuce. Do provozu beru alkohol jinde, tuhle jsem koupil soukromě a přišel

na to docela pozdě po nákupu.

Tehdy nikdo nic nezmohl a neměl šanci zjistit (spíš bych byl já za blba co to koupil někde na tržnici nebo kdoví kde
a snaží se to směnit s humbukem za originál) dneska už teda celníci umí mnohem více, jsou na základě

kolku a šarže dohledat celou cestu flašky od hranic s ČR až ke mě do hospody, ale to až po metylové aféře.

Mimochodem to asi začal být problém většího kalibru, konkrétně Tullamore změnila lahve a etikety asi před 
dvěma lety tuším.

Myslím že to ani není co bejvalo kvalitou od výrobce, to má docela prostý důvod ve zvýšené poptávce kterou oni

prostě uspokojí něčím co vyrobí. Norma neexistuje, klient kupuje značku kterou zná, ta se podpoří marketingem.
Vítej v korporátním potravinářském byznysu :)

Odesláno

Psí paštiku jsem ještě neochutnal... už jsem měl onehdá nějaký masový kuličky z koně a dalo se to..

Koupili jsme tenkrát v IKEA dvoje mražené kuličky a 2x se posrali. Pak se provalila ta aféra s koňským masem z Polska.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...