Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zaplatit 40 papiru za odemceni softu neceho, co jsem si koupil.

Nekupil, oni si kupili danu verziu auta z monostou upgrade... takto to je bezny model predaja uz roky. U elektroauta to ma vyhodu ze tych tvojich 60 co si kupis budes mat aj vtedy ked cast baterie degraduje...

Odesláno

Balící technika židovského pedofila:

"Holčičko pojď se mnou a můžeš si koupit bonbón" 

Odesláno

Tovární "hacknutí" bohužel není žádná novinka - "šťastní majitelé" loňského Galaxy Note 7 by mohli vyprávět co jim Smašung dělal za "over-the-air" naschály s ukazatelem baterky, když je ten raritní explozivní krám chtěl přinutil odevzdat... Normální člověk už by si od korejských dacanů nekoupil ani bublinku do vodováhy, ale početné bečící a 100% loyální stádečko už dávno není jen doménou Apple (jsem zvědav na dnešní Keynote, kolik zdejších už čeká s kladivem nachystaným na rozbití prasátka). A sekta Elona Muska je ještě vyšší level, ti by se na dálku klidně nechali i vymyškovat...  :whistling:

Odesláno

Jen pro vysvětlení pánové, šlo o "nevyžádané manipulace s ukazatelem kapacity v neprospěch zákazníka prostřednictvím OTA upgradů" - kteroužto charitu po Samsungu předvádí i Tesla. Jestli to považujete za akceptovatelné i u vlastních aut a elektroniky, můžete mít už dnes dobrý pocit z toho, že až si "tématu" za 10 let všimne Evropská komise a za potlesku médií z výrobců vymlátí 100-miliardovou pokutu, vy z ní coby "drobní sponzoři" neuvidíte ani pětník...  :whistling:

Odesláno

Také jsem čekal na Note 7 - bohužel se to však odehrálo jinak. A musím říci, že to Samsung zvládl docela dobře. Sice omezil majitele tohoto telefonu, ale zcela jasně a transparentně ho předtím požadoval vrátit - a to z bezpečnostních důvodů. A vrácení plně kompenzoval.

Proti komu by se to asi obrátilo, až by se něco opravdu nepříjemného stalo? Kdo by byl odpovědný? Všichni víme, že samozřejmě Samsung. Takže to byla jen obrana a zamezení možným vážným problémům a v tomto případě se to dá plně akceptovat, aspoň já to tak vidím.

Odesláno

Také jsem čekal na Note 7 - bohužel se to však odehrálo jinak. A musím říci, že to Samsung zvládl docela dobře. Sice omezil majitele tohoto telefonu, ale zcela jasně a transparentně ho předtím požadoval vrátit - a to z bezpečnostních důvodů. A vrácení plně kompenzoval.

Proti komu by se to asi obrátilo, až by se něco opravdu nepříjemného stalo? Kdo by byl odpovědný? Všichni víme, že samozřejmě Samsung. Takže to byla jen obrana a zamezení možným vážným problémům a v tomto případě se to dá plně akceptovat, aspoň já to tak vidím.

To je výborný vtip, ten jsem vážně neznal :frusty:

Jede chlap na velbloudu sám pouští a už dlouhých 30 dnů neviděl ženu. Nemůže se soustředit na cestu, trpí, pořád myslí na sex.

Zastaví tedy, nahrne si za velbloudicí hromadu písku, přistoupí k ní zezadu zvedne jí ocas, ale ta mu několik kroků popojde.

Tak taky popojde, nahrne novou hromadu, ale velbloudice zase popojde. Takhle se to pořád opakuje, chlap je z toho už úplně nešťastný.

Najednou uslyšel z nedaleké vyschlé studny volání o pomoc. Šel tam a vytáhl krásnou mladou ženu.

Ta mu, vděčná za záchranu, říká: ?Děkuji moc, bez Vás bych to asi nezvládla a bídně bych tu zahynula. Udělám všechno, co si budete přát.?

Chlap chvíli váhá a pak se zeptá: ?Podržela byste mi tu velbloudici??

Odesláno

Správný vlákno... <_<

Odesláno

Jen pro vysvětlení pánové, šlo o "nevyžádané manipulace s ukazatelem kapacity v neprospěch zákazníka prostřednictvím OTA upgradů" - kteroužto charitu po Samsungu předvádí i Tesla. Jestli to považujete za akceptovatelné i u vlastních aut a elektroniky, můžete mít už dnes dobrý pocit z toho, že až si "tématu" za 10 let všimne Evropská komise a za potlesku médií z výrobců vymlátí 100-miliardovou pokutu, vy z ní coby "drobní sponzoři" neuvidíte ani pětník...  :whistling:

Tvé rozvité věty jsou prakticky jedny z nejrozvitějších a ještě ke všemu dávají i smysl.Je úplně jedno o čem píšeš, vždy je to zajímavé počtení.Smekám před tvým kultivovaným projevem.

Prosím moderátory o přesunutí do vlákna - Pochlebuji,pochlebujem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...