Huawei33 Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 díky, nedalo se na to koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Dlouho tu nebyla nějaká veselá písnička... https://www.youtube.com/watch?v=yO7MWuJ7zLA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) ..dlouho nebyl.. :-) Ale zpev obcas ani neni dulezitej.. :-) Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2018 Tak snad poprvé mě rozesmála reklama, a sice na WoT: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jak říkal na jedné reeactingové akci, kde se trochu víc jezdilo, majitel amerického halftrucku: "To by ani tak nevadilo, že mě docházej peníze, ale okolním benzinkám začíná docházet benzín. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 ..dlouho nebyl.. :-) Ale zpev obcas ani neni dulezitej.. :-) ježkovy uši Tak snad poprvé mě rozesmála reklama, a sice na WoT: jedna z mála koukatelných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 ta druhá reklama na WOT se závorou mi přijde ještě o trošku lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 https://www.youtube.com/watch?v=OUa2EW58BGQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 (upraveno) ..dlouho nebyl.. :-) Ale zpev obcas ani neni dulezitej.. :-) ježkovy uši...a viac ako milión pozretí ? Upraveno 26. ledna 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Já vím že je to "tak trochen" politika, ale tohle mě fakt rozesmálo, akce Femen v Kyjevě... "Němčinová, která se na akci vybavila "zemanovskou" hůlkou, se přitom nejprve začala svlékat před sousedním slovenským velvyslanectvím, až po upozornění přešla před český zastupitelský úřad." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Kristepane to je příšera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Xxl modelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tak nápis "monster" docela sedí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Končím, zavírám všechny internety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 [media]https://www.youtube.com/watch?v=OUa2EW58BGQ[/media]To je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 Končím, zavírám všechny internety... To neni mozny, to fakt nekdo napsal a myslel to vazne? No tak zase na druhou stranu pisatel to asi chape tak, ze jestli je prumerna mzda v korunach cca 25.000, tak bude touhle prostou matematikou 25.000 EUR. To neni tak spatny. Muzete nakupovat rohliky v Nemecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 No, když si uvědomíš, že i takový člověk má volební právo...depka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 To jo. Ale jestli tahle konverze Kc:EUR v pomeru 1:1 probehne, vracim se hned do Ceska! :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2018 tak snad nevěříte fšemu.................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky