Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Kohn a Roubíček jedou vlakem do Vídně...
Roubíček: "prosím vás nevědí, kolik je hodin?"
Kohn nereaguje

Roubíček: "také jedou do Vídně?"
Kohn opět nereaguje
Roubíček: "neumí mluvit?"
Kohn: "tak mě dobře poslouchají... Řekněme, že jedu do Vídně. Oni se zeptají, který hotel je nejlepší. Jako správný Žid nabídnu přespání u nás. Máme dceru na vdávání, zeptají se, jestli už má ženicha... No a přeci nedáme dceru někomu, kdo nemá ani hodinky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu brnensky kultury na vas!

Naše třetí bichla ?Machlbery bro" neni dalši sbirka tupych vtipu o tom že koc smrdi piča, ale nekompromisni temná obžaloba současnyho stavu společnosti, tady je ochutnávka, bichlu kaufneš na www.kkrdboys.cz

OBŽALOBA DOBY

Divná doba, člověk si de nakoupit do štace ale od čáry až po rolu komplit šecko naruby, tam kde odjaktěživa byvala galanterie nebo elektro je teď buď banka, opravna iphonů nebo vegansky bistro a tam kam bylo cely Brno padesát jařin zvykly na barvy laky tak tam je teď z ničeho nic barbershop, takže primalex ani ředidlo už tam nevedou, pač to hovno sypalo, takže teď si tam člověk může leda tak posadit prdel do ledrovyho zicu a zapalit doutnik aby mu u toho mezitim nějakej počmáranej vousatej rumcajz za dvojku na hodinu masiroval glocnu horkym ručnikem, to když vidime tak smutně vzpominame na zlaty časy kdy si člověk zajel v klidu šalinou do Blekfildu na Náměstí SNP do Domu služeb, kde na jednom tymplu vyřídil komplit všechno potřebny pro domácnost: nechal si dat do richtiku libovolnej bazmek od mixéru po pájku, vypucovat mantl, udělat klíče od kvartyru, u učnic v přízemí si v klidesu nechal za tři pětky oholit palicu na kužu a za hodinku a pul mohl spokojené valit trajfem na škopek, ale dneska musi byt šecko hoch, lidi sou uplně vymoglovaní z lovů, takže si fakt nechaji klidně za dvojku masirovat od nedoučenyho holiča plešatou palicu nebo si už nedaji kafe někde v automatu nebo doma jak dřiv, ale rádi se nechaji od nějakyho vědátora co nema ani vyučni list z Charbulky poučovat o arabice aby si pak mohli spokojeně fotit na kol jaky jim pan umělec namaloval mlíčkem do kafe srdičko, ale sere pes, strupum je zbytečny cokoliv vysvětlovat, ovšem řeknite nam co ma dělat normalni pasr co netouží mit vyholeny nad ušima jak vojcl a nahoře na glocně vyfoukanej blazinec třicet čísel dovrchu, nebo kam zajit když člověk nutně potřebuje kaufnout metr blbyho suchyho zipu, drátěnku nebo zvon na retych když nejbližší domácí potřeby, galenterka a metráž jsou pravděpodobně v Jihlavě, nebo co má dělat kořeň když z ničeho nic dostane fest chuť na žemlovku, pač kde dneska proboha seženeš kvalitní remosku, v tom slavnym Apple storu asi ne

Odkaz ke komentáři

Když už máme ten šábes, a Vy gojim si tu vyprávíte židovské vtipy ....

Starý Kohn vzal synka do ZOO. Malý je z toho úplně u vytržení, všechno obdivuje a najednou se neudrží a vykřikne:
"Ježíšmarjá, támhle mrdaj opice!"
Kohn mu cvakne pohlavek a říká:
"Pamatuj si, Moric, že slušně vychovaný židovský chlapec nežíká Ježíšmarjá."

Odkaz ke komentáři

Přijde Roubíček za rabínem a spustí: " Rabi, viděli někdy většího nešťastníka? Můj syn Izák - poslal jsem ho na studia do Jeruzaléma a on se mi vrátil jako gój!"

Rabi se na něj smutně podívá a říká: "Podívaj se Roubíček, i můj syn Ábeles odjel do Jeruzaléma a taky se vrátil, jako gój!"

Tak jdou spolu do synagogy a tam se modlí: "Pane, naši dva synové, světla našich duší, oba odjeli do Jeruzaléma a vrátili se jako gójové!"

Na to se shůry ozve hlas boží: "Mně budou něco povídat..."

Odkaz ke komentáři

Ach bože, též jsem na to čučel jak Radek124. Ta moje je kurátorka národního muzea.Ještě ke všemu překládá z-----------------------------(a to sem tam napsal anglina a hebrejština)

Tak zase, Bože o výkendu je studio absolutně prázdný, a ještě se tam musí uklidit.Takže dejte vědět.

Odkaz ke komentáři

Musim rict, ze vase pribehy uplne zeru. Netrpelive cekam, az to vydate jako audioknihu a ja si budu kratit cesty v aute prskanim na sklo! Thumbs up!

Trochu brnensky kultury na vas!

Naše třetí bichla ?Machlbery bro" neni dalši sbirka tupych vtipu o tom že koc smrdi piča, ale nekompromisni temná obžaloba současnyho stavu společnosti, tady je ochutnávka, bichlu kaufneš na www.kkrdboys.cz

OBŽALOBA DOBY

Divná doba, člověk si de nakoupit do štace ale od čáry až po rolu komplit šecko naruby, tam kde odjaktěživa byvala galanterie nebo elektro je teď buď banka, opravna iphonů nebo vegansky bistro a tam kam bylo cely Brno padesát jařin zvykly na barvy laky tak tam je teď z ničeho nic barbershop, takže primalex ani ředidlo už tam nevedou, pač to hovno sypalo, takže teď si tam člověk může leda tak posadit prdel do ledrovyho zicu a zapalit doutnik aby mu u toho mezitim nějakej počmáranej vousatej rumcajz za dvojku na hodinu masiroval glocnu horkym ručnikem, to když vidime tak smutně vzpominame na zlaty časy kdy si člověk zajel v klidu šalinou do Blekfildu na Náměstí SNP do Domu služeb, kde na jednom tymplu vyřídil komplit všechno potřebny pro domácnost: nechal si dat do richtiku libovolnej bazmek od mixéru po pájku, vypucovat mantl, udělat klíče od kvartyru, u učnic v přízemí si v klidesu nechal za tři pětky oholit palicu na kužu a za hodinku a pul mohl spokojené valit trajfem na škopek, ale dneska musi byt šecko hoch, lidi sou uplně vymoglovaní z lovů, takže si fakt nechaji klidně za dvojku masirovat od nedoučenyho holiča plešatou palicu nebo si už nedaji kafe někde v automatu nebo doma jak dřiv, ale rádi se nechaji od nějakyho vědátora co nema ani vyučni list z Charbulky poučovat o arabice aby si pak mohli spokojeně fotit na kol jaky jim pan umělec namaloval mlíčkem do kafe srdičko, ale sere pes, strupum je zbytečny cokoliv vysvětlovat, ovšem řeknite nam co ma dělat normalni pasr co netouží mit vyholeny nad ušima jak vojcl a nahoře na glocně vyfoukanej blazinec třicet čísel dovrchu, nebo kam zajit když člověk nutně potřebuje kaufnout metr blbyho suchyho zipu, drátěnku nebo zvon na retych když nejbližší domácí potřeby, galenterka a metráž jsou pravděpodobně v Jihlavě, nebo co má dělat kořeň když z ničeho nic dostane fest chuť na žemlovku, pač kde dneska proboha seženeš kvalitní remosku, v tom slavnym Apple storu asi ne

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že se cítíš být lepším člověkem. Maminka na Tebe musí být pyšná :-)

Jsem v šoku,  četli ste to.  Já nehovořil o sobě.  Navíc jsem s touhle komunitou pracoval a pracuji dost let.  Mlčeti zlato.

Apropo,  u nás v práci přibili externí pracovníci co jsou z Ukrajiny.  Na šatně, která je společná pro všecky, je to odpo jak Užhorodě na nádraží.  A romská menšina se k nám gádžům najednou má ouplně jinak.  Tudíž to s námi není až zas tak špatné jak se píše. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...