Povidláček Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tohohle napodobujícího Asiata jsem už delší dobu neviděl, tak když je teď ten fotbal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 No a takhle to bude asi taky i s těma hrubkama.Někomu se nezobrazí a někomu jo.Ty seš fakt blbej . Právě jsem si stříkl do trenek a poprskal monitor ( a to mě jinak dneska tady do smíchu úplně není ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Se z vas poseru, a kde sou teda ty hrubky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Dyť to říkám.Někomu se nezobrazujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Podla mna to ma nieco spolocne s tou klavesnicou.Kto ma rovnaku, tak sa zobrazuju, kto inu, tak sa nezobrazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 No a takhle to bude asi taky i s těma hrubkama.Někomu se nezobrazí a někomu jo.Ty vole.. a s touhle bombou koncime!!! Fakt seru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak pro ty z vas, kteri nahodou chybeli na cestinu na zakladni skole, jsem ty chyby zvyraznil."Mladý pane, nevíte (chybi carka mezi vetami) jak bych se dostal do muzea?""Di se vycpat(chybi carka) dědku(prebytecna mezera) !!! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Hmmm, peču na to Upraveno 20. června 2018 uživatelem mikymik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak pro ty z vas, kteri nahodou chybeli na cestinu na zakladni skole, jsem ty chyby zvyraznil.A není to fakt jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Já bych hlasoval pro ban pro člena leebauera za prznění mateřštiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 (upraveno) Normálně obdivuju Karlose. Před časem si uložil bobříka "gramar naci" mlčení a fakt ho dodržuje. Naštěstí je tu Baldic, a ten si tu naši češtinu rozvracet nenechá Upraveno 20. června 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Já bych hlasoval pro ban pro člena leebauera za prznění mateřštiny. To je zbytečný. On by se mu stejně nezobrazil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Tak pro ty z vas, kteri nahodou chybeli na cestinu na zakladni skole, jsem ty chyby zvyraznil.Takze Di je v poradku.. nebo neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Kálte na to,láska zvítězí ..... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 To jsem velkodusne akceptoval jako hovorovy vyraz. V te tve vete bys mel bud udelat ty tecky tri, nebo jeste lepe je vynechat, kdyz si nejsi uplne jisty tim, jak se pouzivaji, a napsat tam carku.Ale za dalsi lekce cestiny uz budu vyzadovat platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Takze Di je v poradku.. nebo neni?Není,! Chybí háček, nad D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 No ale pravdu jsi nemel, Baldici. Nebyly to hrubky, nybrz obycejne chyby nebo uklepy (mezera navic). Hrubka je neco jineho, pokud vim. Ale ve vysledku je to jedno... a v tomhle vlakne uz teprve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Mohli bychom si sem dát odkaz na Guta s Jarkovským. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Sem rád že se tady řeší pravopis a ne krasopis.To kdybyste viděli,tak to bych nedostal ban ale provaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky