Maxmillian Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 http://www.slovactina.unas.cz/download/index.htm banovat, obanovat - litovat, oželet
Marhi Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Co to znamena "obanovala"? (Asi neco jako oľutovala, ale nezná to ani google)Po slovensky viem celkom dobre, precital som uz kadejaku knizku, ale takuto chumajovinu som este nestretol Slovácké a Valašské nářečí toto používá.
ricous Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Asi to už tady bylo, ale já to dneska dostal přímo od devítileté dcery... Naštvanej už druhej den čekám doma, nehnu se ani na krok, jen aby mě pošťák neminul a doručil opravený telefon. A nic - na webu pořád zpráva "doručuje se". Nadávám na tu firmu a Kačka: "Tati, mám na poštu dobrej vtip ale nevim, jestli ti dojde...".
Hasič Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Ten zeman je fakt debil! Pali trenyrky a urazi novinaře! Zlodedek posranej!
Klotzman Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Hehe, mě to náhodou pobavilo. Ale jedovatej teda byl řácky.
Hasič Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Videls jak leze? Zakopava... kdyby s e na to vyprdl... te uroveň , kdo mohl tohle volit?
Americkej Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Pokrok nezastavíš. Včera v našich lokálních novinách vyšel článek, kde se píše o bouřce, která v úterý dne 19. června zasáhla náš kraj...Velka skoda, ze sportovni redaktor toho platku nedrzi krok s kolegy z redakce. Hledal jsem, jak 19.cervna dopadnou zapasy MS ani nic Bych si hned sel vsadit Upraveno 14. června 2018 uživatelem honza71
Frantik Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Frantik: By pasovaly k těm Milisovým kroksům...Ten uz to tak ma :-)
MR1990 Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 Ten uz to tak ma :-)Nemám! Já jen ty červený trenky...
clockyclock Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
FraK Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Ve Francii se k migraci z Afriky vyjádřili jasně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2018 uživatelem FraK
OndraTce Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Na STV1 dávají Kilo Bill 2. Chtěl jsem se na to mrknout, ale je to se slovenským dabingem, takže ne-e. ALE, pamatujete z toho filmu na 'masakr u Two Pines'? Někdo na Slovensku dostal nápad, že by to měl přeložit opravdu pečlivě, takže v jejich podání to je 'masaker pri dvoch boroviciach'=D. Málem jsem upadl z gauče. Já to snad dokoukám=D
sibirnaya Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Jesteze to neni masakr pri dvoch borovickach
OndraTce Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Odesláno 15. června 2018 Masakr pri dvoch borovičkách to byl když to předkládali a schvalovali. V cesmínovém lese by asi koukali... Psycho!
Doporučené příspěvky