luka Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 Jeden křížovkářský, k dnešku tématický... tuhé palivo na tři?Hus "Mami, můžu si jít ven hrát na Husa?""Jo, můžeš, upaluj" "Hele, chlapi, kde máte Husa?"" Zdržel se na hranici."
zceyee Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 (z)denny, tak to bych se bál koupit i ty casia.
leebauer Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Hus byl vlastně první českej kosmonaut.Ale prej uhořel při startu.
(z)denny Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 (z)denny, tak to bych se bál koupit i ty casia. Nejvíc mě pobavilo, že hned vedle tohoto stánku byla prodejna kde měli Panerai za 16.600 Éček :-) A takhle se to střídalo celou ulici
Honza.manta Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 V Řecku jsem zažil i kamenný obchod, kde byla z každé strany vchodu jedna výloha. Vlevo byl petipatrový otáčející se tác s fejkama všech známých značek za jednotnou cenu 50? a vpravo byly originály v řádech tisíců eur a prodávalo se vše u jednoho pultu. Hlava mi to nebrala.
noviisek Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 To je když chceš nějaký rolby a smlouvas že 200k na 2k Těch nadšených turistů musí být hafo. Jen si představ až někomu řeknou kolik ušetřili. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
Petr11 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Rolex v Řecku pro všechny :-) Buďto jako držák na panapr (přeloženo - papírnaprdel) nebo za 20 Éček na stánku :-)ty suby maj ale proklate kratkou vterinovku
Gustaf Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Vztahy jsou složité. Nedávno jsem dělal dohazovačku kamarádce, která je na vozíčku. Líbil se jí můj kolega, insomniak. Bohužel to nevyšlo. Ona s ním chtěla chodit. On s ní chtěl jen spát.
Radek124 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 @Gustaf: Tak ten je moc hezkej...
leebauer Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Vztahy jsou složité. Nedávno jsem dělal dohazovačku kamarádce, která je na vozíčku. Líbil se jí můj kolega, insomniBohužel to nevyšlo. Ona s ním chtěla chodit. On s ní chtěl jen spát. Ale povalit jí mohl.
sch7 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Pokud je žena krásná, lichoť jí tím, že je chytrá.Pokud je žena chytrá, lichoť jí tím, že je krásná.Pokud si nejsi jistý, řekni jí, že zhubla.
clockyclock Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Odesláno 8. července 2018 Baifuflaca top.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Jen me rozesmal ten nazev, origo boty jsou Balenciaga.. a ted desne frci jak ty vrchni, tak spodni.. proste BAIFUFLACA
Wanderer Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Když vidím to zatížení některých, na "značkovém" oblečení, tak mě napadá: "Monogramy a erby jiných lidí patří toliko k lokajské livreji." :-)
Radek124 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 Tak teď uhodils hřebíček clockyho na hlavičku
clockyclock Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Odesláno 9. července 2018 :D kamarad se ozval.. jeste ze druhej je na dovci a beztak sem tyden ted nepujde..
Doporučené příspěvky