Xenomorfus Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Slušný... kdybych osobne neznal jednoho Inda, ktery se pristehoval pred cca tremi lety do Ostravy, myslel bych si, ze je to "nahrane". Ovsem jeho "akce" a dotazy (hlavne prvni pulrok) by vydaly na knihu.
DavidLC Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 zatim neni dil na netu, takze jen mala ochutnavka. pak tahal landaka ze byl kardiak sam zapadanej po poloosy. a jeste tam mel to decko. ty vole, wtf, tri minuty sem vydrzel.. Klobouk dolu, tři minuty je dost
sibirnaya Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 To vis, mam rad landcruisery v dunach
DavidLC Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 To chápu , jen ten Pepa je tam nějak navíc , možná vypnu zvuk a dám to.....
zceyee Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Duke, tak pul roku se mi nestalo ze bych brecel smichy, ale tohle je fakt konecna. :D Xenomorfus: Precetl sis tu diskusi pod tim obrazkem?
Xenomorfus Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 ..... Xenomorfus: Precetl sis tu diskusi pod tim obrazkem? ... prave proto sem napsal to, co sem napsal ;-).
PepaSFI Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 to je něco jakože český Top Gear ?jo, jen tam chybí sranda a většinou i nějaký zajímavý auta. No jo, hýkající expert orangutan si udělal dovolenou v Africe i s Pepinkou a předvedl všem co už půl roku čekají na svýho vytouženýho kokodiáka, že budou mít fakt hustokrutou káru. Na silničních nízkoprofilech to jede duny líp než Landcruiser a ještě je to přítulný k dětičkám.
African Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Odesláno 28. června 2018 A halda lidí jim to sežere.... :-)
Effe Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 a jo kdysi jsem ten pořad viděl , ale nečekal bych že bude mít šanci na přežití :-)
geometr Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Jojo, taky jsem na to párkrát kouknul, strašná sračka.
odjinud Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 No a videl si, jak tahal pred casem nejakym tezarum z Mostecka zapadlyho dzipa nejakym VW pick-upem? Podle me se na to uz specializuje :-) sem na chvilu blikl na cool na autosalon a ten kokot pepa tam predstira, jak s kardiakem vytahuje zapadlej landcruiser z dun. ty vole, bych fakt potreboval ten matros, co v tom stabu hulej...
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Pepa je kterej? Jsou tam 2 podobný a pletou se mi, oba 50+, silnější, brýle, málo vlasů, jeden je takovej usedlejší a druhej takovej excitovanej?
nickolas Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Pepa je debil, takze asi ten excitovanej...
shaggy Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 Mne sa paci, ze vsetky auta dostanu okolo tych 95% a niektore aj cez 100. Su to proste odbornici... Sent via IPoAC
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 2nickolas- ten záslivák je záměr či překlep?
leebauer Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:?Mustafa El Ekh Zeri.??Zde.??Achmed El Cabul.??Zde.?Kadir Sel Ohlmi.??Zde.??Mohammed End Ahrha.??Zde.??Mi Cha Elma Yer.?Ticho??Mi Cha Elma Yer.?Nikdo se nehlásí??Ješte jednou ? Mi Cha Elma Yer!?V zadní lavici vstane chlapeček:?To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer.?
luka Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Odesláno 29. června 2018 První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:?Mustafa El Ekh Zeri.??Zde.??Achmed El Cabul.??Zde.?Kadir Sel Ohlmi.??Zde.??Mohammed End Ahrha.??Zde.??Mi Cha Elma Yer.?Ticho??Mi Cha Elma Yer.?Nikdo se nehlásí??Ješte jednou ? Mi Cha Elma Yer!?V zadní lavici vstane chlapeček:?To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer.? tvl,
Doporučené příspěvky