Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slušný

... kdybych osobne neznal jednoho Inda, ktery se pristehoval pred cca tremi lety do Ostravy, myslel bych si, ze je to "nahrane". Ovsem jeho "akce" a dotazy (hlavne prvni pulrok) by vydaly na knihu. 

Odesláno

zatim neni dil na netu, takze jen mala ochutnavka. pak tahal landaka ze byl kardiak sam zapadanej po poloosy. a jeste tam mel to decko. ty vole, wtf, tri minuty sem vydrzel..

Klobouk dolu, tři minuty je dost :lol2:

Odesláno

to je něco jakože český Top Gear ?

jo, jen tam chybí sranda a většinou i nějaký zajímavý auta. No jo, hýkající expert orangutan si udělal dovolenou v Africe i s Pepinkou a předvedl všem co už půl roku čekají na svýho vytouženýho kokodiáka, že budou mít fakt hustokrutou káru. Na silničních nízkoprofilech to jede duny líp než Landcruiser a ještě je to přítulný k dětičkám.

Odesláno

No a videl si, jak tahal pred casem nejakym tezarum z Mostecka zapadlyho dzipa nejakym VW pick-upem? Podle me se na to uz specializuje :-)

sem na chvilu blikl na cool na autosalon a ten kokot pepa tam predstira, jak s kardiakem vytahuje zapadlej landcruiser z dun. ty vole, bych fakt potreboval ten matros, co v tom stabu hulej...

Odesláno

Pepa je kterej? Jsou tam 2 podobný a pletou se mi, oba 50+, silnější, brýle, málo vlasů, jeden je takovej usedlejší a druhej takovej excitovanej?

Odesláno

První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:

?Mustafa El Ekh Zeri.?

?Zde.?

?Achmed El Cabul.?

?Zde.?

Kadir Sel Ohlmi.?

?Zde.?

?Mohammed End Ahrha.?

?Zde.?

?Mi Cha Elma Yer.?

Ticho?

?Mi Cha Elma Yer.?

Nikdo se nehlásí?

?Ješte jednou ? Mi Cha Elma Yer!?

V zadní lavici vstane chlapeček:

?To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer.?

Odesláno

První den po letních prázdninách, v páté třídě jedné berlínské základní školy učitel kontroluje přítomnost žáků:

?Mustafa El Ekh Zeri.?

?Zde.?

?Achmed El Cabul.?

?Zde.?

Kadir Sel Ohlmi.?

?Zde.?

?Mohammed End Ahrha.?

?Zde.?

?Mi Cha Elma Yer.?

Ticho?

?Mi Cha Elma Yer.?

Nikdo se nehlásí?

?Ješte jednou ? Mi Cha Elma Yer!?

V zadní lavici vstane chlapeček:

?To bych mohl bejt asi já, ale čte se to Michael Mayer.?

tvl, :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...