Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No mně se tam nejvíc líbí ten úvod: ......touží učinit z ženské vagíny něco, co nebude pro lidi šokující či jim to nahánět hrůzu. [/size]

Čiže hľadá spôsob, ako nezostarnúť

Odesláno

Asi neco uplacam ze svyho hovna... treba bustu Zemana...

V nabídce svetrů a vest jsem objevil i toto (viz odkaz). Na co všechno ty ženské nepřijdou a i tímto se jen potvrzuje, že ženské pohlaví je hnacím motorem všeho možného.... A propo, nemáte někdo náhodou svetr z Austrálie ?  :)

https://www.bety.cz/sex-a-vztahy/clanky/5229/Umelkyne-plete-svetr-Klubicko-ma-ve-vagine-VIDEO

Odesláno (upraveno)

Asi neco uplacam ze svyho hovna... treba bustu Zemana...

Pokud budeš kadit busty Zemana, tak to bude něco zajímavého. Pokud je uplácáš, tak to bude vo hovně. Upraveno uživatelem gorlo
Odesláno

V nabídce svetrů a vest jsem objevil i toto (viz odkaz). Na co všechno ty ženské nepřijdou a i tímto se jen potvrzuje, že ženské pohlaví je hnacím motorem všeho možného.... A propo, nemáte někdo náhodou svetr z Austrálie ? :)

https://www.bety.cz/sex-a-vztahy/clanky/5229/Umelkyne-plete-svetr-Klubicko-ma-ve-vagine-VIDEO

Je to píča.
Odesláno

Jako že škaredá aussie má postavenej marketing na tom, že si při pletení vytírá nemytou škvíru klubkem?

Sorry, ale podle senzačního titulku toho videa by jeden tipoval že to svý "umění" štrykuje nejmíň z pohlavních chlupů, získávaných á la Borat "v neomezeném množtví"...  :sick01:

Ad busta z  :shit: - na to sedí jedno hezké (prý jedno ukrajinské) moudro:

1. ?Z hovna bič neupleteš.
  2. Když upleteš tak nezapráskáš.
  3. A když zapráskáš, tak sebe... 
Odesláno

Hláska, která nikdy neomrzí ....

Harry!!! Jdu do baráku !!!

.................................................................

Jinak, přeji všem šťastný a veselý kluci

Odesláno

Hláska, která nikdy neomrzí ....

Harry!!! Jdu do baráku !!!

.................................................................

Jinak, přeji všem šťastný a veselý kluci

Teď jsme dojeli jedničku a přecházíme plynule na New York. Už se těším na házení cihel

Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...