Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chlapec: ?Pojďme si hrát na znásilnění.

Dívka: "Mně se nechce??

Chlapec: ?S tím se počítá.?

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
  V 4. 1. 2013 v 20:37, tombed napsal:

no ty recepty i to umění je brutální tak dám jednu

Jasir Arafat volá Georgovi Bushovi:

Arafat: Prezidente Bushi, dovolte mi vyslovit vám svou nejhlubší soustrast. Lid celé Palestiny sdílí vaši bolest... Je to strašná, strašná tragédie, co se vám stala a my s vámi sympatizujeme a soucítíme. Slova nemohou popsat hrůzu těchto dalších teroristických činů, které dopadly na vaši zemi...

Bush: Promiňte, ale vůbec nevím o čem to mluvíte?!

Arafat (je slyšet, že rukou přikryl sluchátko a někomu povídá): A dop...le, sakra, sakra, sakra! Já zapomněl na desetihodinový časový rozdíl!!!

A zpátky do sluchátka Bushovi: Tak nic, hezkou neděli.

Odesláno
  V 4. 1. 2013 v 20:37, tombed napsal:

A to není nic pro to, jaké jsou podobné stránky "pobavení" pro ty, kteří aspoň trochu rozumí financím. Spoření pro dítě rovná se v jejich podání pojištění (kde první dva roky jdou na provize), atd. A hned v další diskusi si člověk přečte stížnosti mamyn na mateřské, které "pláčou" nad tím, že většina pojistek, které prodají je stornována a ony musí vracet provize (aby ne, ženské co absolutně nic netuší o financích si hrají na finanční poradkyně - a klienti to odnesou).

Odesláno

Lekár predpíše mužovi Viagru s tým, že si má zobrať iba jednu polovicu. Doma si chlap vezme dosku a nôž, rozpolí viagru na polovicu, ale tá druhá polovica mu odletí až ku kanárikovi do klietky, ktorý ju okamžite zje. Vydesený muž ihneď volá zverolekárovi a povie mu, čo sa stalo. Zverolekár mu napovie, že má kanárika dať na nejaké chladné a temné miesto, inak ho to môže aj zabiť. Chlap vezme kanárika a zavrie ho do mrazničky. Spomenie si na neho až za hodinu a pol, ihneď letí do mrazničky, otvorí dvere a tam kanárik celý spotený, utrie si čelo a vraví: -?Ty vole hodinu, HODINU mi trvalo, kým som tomu kuraťu roztiahol nohy!!!? (D)

Odesláno
  V 4. 1. 2013 v 21:42, Martin J napsal:

Lekár predpíše mužovi Viagru s tým, že si má zobrať iba jednu polovicu. Doma si chlap vezme dosku a nôž, rozpolí viagru na polovicu, ale tá druhá polovica mu odletí až ku kanárikovi do klietky, ktorý ju okamžite zje. Vydesený muž ihneď volá zverolekárovi a povie mu, čo sa stalo. Zverolekár mu napovie, že má kanárika dať na nejaké chladné a temné miesto, inak ho to môže aj zabiť. Chlap vezme kanárika a zavrie ho do mrazničky. Spomenie si na neho až za hodinu a pol, ihneď letí do mrazničky, otvorí dvere a tam kanárik celý spotený, utrie si čelo a vraví: -?Ty vole hodinu, HODINU mi trvalo, kým som tomu kuraťu roztiahol nohy!!!? (D)

:gora:

Odesláno
  V 4. 1. 2013 v 22:56, Honza.manta napsal:

No ono to zase až tak moc do sekce humor nepatří ....

Teď nevím - buď si jdu :wine: nebo se půjdu rovnou :suicide_anim:

No radši to první.

Přesně, to je spíš strašidelný. Ale když to čtu, vybavujou se mi konkrétní osoby, což je ještě horší. Naštěstí teda ne doma. Kdyby jo, tak... :suicide_anim:

Odesláno

Pride inspektor na kontrolu 2 skol a zada ulohy riaditelom, aby snizili drogy na skole. P tyzdni pride na 1 skolu a pyta sa riaditela "O kolko percent ste znizili drogy na vasej skole?" , riaditel mu odpoveda,ze o 20 % a to paneboze ako? aaale dal som nakreslit dva kruhy na tabule v triedach a kazal som napisat ze ten velky kruh je vas mozog predtym ako ste brali drogy a ten maly po nich. Inspektorovi sa to pacilo a ide na exkurziu do 2 skoly Pyta sa riaditela a vy ste o kolko znizili drogy na vasej skole? A riaditel na to, ze o 80% inspektor, ze cooooo a to ako aaaale dal som na tabule v triedach nakreslit dva kruhy a v tom mu skoci inspektor do reci "aj vy ste im vraveli o tych mozgoch?" riaditel sa na neho kukne a vravi nie ja som im povedal ze ten maly kruh je ich anal pred basou a ten velky po nej...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...