Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tady se pokusili ve střižně vylepšit písničku od Taylor Swift, výsledek posuďte sami :D

Edit: prostě ne, při psaní se mi tu video ukáže a při odeslání ne. Tak tu máte link

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Tady se pokusili ve střižně vylepšit písničku od Taylor Swift, výsledek posuďte sami :D

Edit: prostě ne, při psaní se mi tu video ukáže a při odeslání ne. Tak tu máte link

To je docela povedené, pobavilo :)

Připomnělo mi to

. Pokud rozumíte dobře anglicky, tak varuji, že je to jen pro silnější povahy :D
Odesláno

Na dobrou noc...

Tak to je silné kafe, tady končí všechna sranda... prasák jeden v sukni sick01.gif náspis-naspis... asi neusnu.

Odesláno

Mám strach, že jemu by se ta představa taky líbila.

Nejdřív se mi poněkud neudělalo dobře ale pak jsem se zamyslel nad tím jeho kostýmem a vybavilo se mi jak by to mohlo stylově pokračovat. Brutální znásilnění kresleným mimozemšťanem s aspoň šedesáti chapadlama! Hned se mi udělalo líp.

Odesláno

@mondeo2

:)

som v koncoch dik za tip!

IP: 37.152.103.xxx

Kým som si mazal chleba Ramou, pokaždé mi padol na zem namazanou stranou.

Odkedy si chlieb natieram vašim vzácnym de la mer krémom, pochádzajúcim až z ďalekej Lemúrie, obsahujúcim extrakt z lemurích žliaz, chlieb mi padá vždy ako má. A to je úžasné! Kupujem miesto Ramy.

Odesláno

Já zase znám lidi, který mají doma spousty hodinek.................:whistle:

Odesláno

Manžel se dívá na televizi, když vtom někdo zazvoní na zvonek. Jde otevřít, a za dveřmi jak na potvoru ,,milovaná" tchýně.

Tchýně, když uviděla jeho radostný výraz, začala brebentit. ,,Ale neboj, hned jak uvidím, že jsem tu už dlouho, hned zmizím ! "

Muž s ulehčením dodá: ,, Ale kávu si aspoň vypijete maminko, že? "

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...