gougy Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Snáď zrovna ty neveríš na iluminátov? Kdepák, ale jestli o něčem víš, tak pošlu v SZ životopis, někdo to dělat musí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Kdepák, ale jestli o něčem víš, tak pošlu v SZ životopis, někdo to dělat musí :D Sorry, nových už neberieme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 https://www.facebook.com/videololofficial/videos/971683196198584/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Inspirace pro kérkaře: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Inspirace pro kérkaře:dyt sto dával už fčera................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Inspirace pro kérkaře: dyt sto dával už fčera................ Tak tohle se zatím povedlo jen Manťákovi . Ale pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Za todle video s hitlerem uz by se mela vyplacet bastonada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 HmmmTohle mi udělal kamarád s omegou mé lepší poloviny, jen tou boční šínou pod boudou a za přední blatník. No a já se vrátil domů, vracel klíčky od půjčeného vozu se slovy "Máš na autě takovou drobnou pojistnou událost, ale já jsem neboural a v té chvíli ani v autě nebyl." Že jsem radši nemlčel nebo ještě lépe nejel tramvají. Tak to vůbec nepotěší. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Tohle: NAŘÍZENÍ MINISTRA KULTURY ČR o pravidlech chování manželek a partnerek během MS v ledním hokeji 2015 §1 V době od začátku do konce MS v hokeji je manžel absolutním vládcem nad TV přijímačem a jeho dálkovým ovladačem. §2 Manželka se v uvedeném čase mlčky věnuje domácím pracím. §3 Před každým zápasem je třeba manželovi položit k televiznímu křeslu basu vychlazeného piva, přičemž je kladen důraz na slovo ? vychlazené? §4 Manželce je přísně zakázáno zdržovat se v televizní místnosti v době zápasu. §5 Během přestávky má manželka 15 minutové právo vstupu, aby mohla vyprázdnit popelník a nahradit prázdné lahve plnými. Verbální komunikace je zakázaná. §6 Nejpozději 30 minut před začátkem zápasu je třeba manželovi předložit s láskou připravené teplé jídlo. I v té době musí být ? klapačka? manželky zavřená, aby manžel nebyl rušený při mentální přípravě na nadcházející zápas. §7 Během MS je třeba se vyvarovat jakékoli činnosti sloužící k rozmnožování. Ženám je zakázané nosit oblečení, které by mohlo u manžela vyvolat touhu po takovéto činnosti. §8 V případě, že manžel dovolí ženě zahlédnout na minutku nebo dvě průběh hry, musí se tato zdržet jakýchkoli projevů či otázek, které by prozradily její nedostatečnou úroveň hokejovo-technického intelektu (např. -co je to ofsajd?). Okamžitým vykázáním z místnosti budou ohodnoceny poznámky typu: ?Ach, ten Jágr dnes vypadá úžasně? §9 Pokud manželka ani jednou neporuší ustanovení předcházejících odstavců, je manžel povinen odměnit ženu tím, že: 1. nerozlije pivo 2. nezašpiní v okruhu 3 metrů okolo svého trenérského (televizního) křesla 3. při spotřebě pokrmu uvedeného v §6 nebude neustále připomínat kulinářské dovednosti své matky §10 Nařízení nabývá účinnosti dne vyvěšení a 2 hodiny před začátkem Mistrovství světa v ledním hokeji 2015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 bonus pro kikoti doprý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Jaki bonuz? Link sem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 trefné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Jo, ten jsem cetl. Ale nevsiml jsem si te dvojky. To ma i jednicku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 dyt sto dával už fčera................ Ééééhhhh... ...jsem holt ráno vstal dřív, než jsem se probudil ---------------------------------------------------------------------------------------------Tak tady jeden hudební, ten jsem doufám ještě nedával: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 ja celkem muzu Ladiza.. To je ale debil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2015 Nic to nenaslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky