Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Hmmm

Tohle mi udělal kamarád s omegou mé lepší poloviny, jen tou boční šínou pod boudou a za přední blatník. No a já se vrátil domů, vracel klíčky od půjčeného vozu se slovy "Máš na autě takovou drobnou pojistnou událost, ale já jsem neboural a v té chvíli ani v autě nebyl." Že jsem radši nemlčel nebo ještě lépe nejel tramvají. :wallbash:

Tak to vůbec nepotěší. :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle:

NAŘÍZENÍ MINISTRA KULTURY ČR

o pravidlech chování manželek a partnerek během MS v ledním hokeji 2015

§1

V době od začátku do konce MS v hokeji je manžel absolutním vládcem nad TV přijímačem a jeho dálkovým ovladačem.

§2

Manželka se v uvedeném čase mlčky věnuje domácím pracím.

§3

Před každým zápasem je třeba manželovi položit k televiznímu křeslu basu vychlazeného piva, přičemž je kladen důraz na slovo ? vychlazené?

§4

Manželce je přísně zakázáno zdržovat se v televizní místnosti v době zápasu.

§5

Během přestávky má manželka 15 minutové právo vstupu, aby mohla vyprázdnit popelník a nahradit prázdné lahve plnými. Verbální komunikace je zakázaná.

§6

Nejpozději 30 minut před začátkem zápasu je třeba manželovi předložit s láskou připravené teplé jídlo. I v té době musí být ? klapačka? manželky zavřená, aby manžel nebyl rušený při mentální přípravě na nadcházející zápas.

§7

Během MS je třeba se vyvarovat jakékoli činnosti sloužící k rozmnožování. Ženám je zakázané nosit oblečení, které by mohlo u manžela vyvolat touhu po takovéto činnosti.

§8

V případě, že manžel dovolí ženě zahlédnout na minutku nebo dvě průběh hry, musí se tato zdržet jakýchkoli projevů či otázek, které by prozradily její nedostatečnou úroveň hokejovo-technického intelektu (např. -co je to ofsajd?).

Okamžitým vykázáním z místnosti budou ohodnoceny poznámky typu:

?Ach, ten Jágr dnes vypadá úžasně?

§9

Pokud manželka ani jednou neporuší ustanovení předcházejících odstavců, je manžel povinen odměnit ženu tím, že:

1. nerozlije pivo

2. nezašpiní v okruhu 3 metrů okolo svého trenérského (televizního) křesla

3. při spotřebě pokrmu uvedeného v §6 nebude neustále připomínat kulinářské dovednosti své matky

§10

Nařízení nabývá účinnosti dne vyvěšení a 2 hodiny před začátkem Mistrovství světa v ledním hokeji 2015.

Odkaz ke komentáři

dyt sto dával už fčera................ :frusty:

Ééééhhhh... :blush02:  ...jsem holt ráno vstal dřív, než jsem se probudil  :blink:

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tak tady jeden hudební, ten jsem doufám ještě nedával:

10928195_1036699846343395_57933318410740

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...