Povidláček Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Chtěl jsem původně napsat něco ve smyslu, že je to na druhou stranu lepší, když dělají něco takového než aby třeba brali drogy... ale oni je asi brát musí jinak si to nedovedu vysvětlit.Každopádně se mi líbí jak Jindra nechá Katku na cyklostezce odjet a pak jí skočí pod kolo div si nerozbije tlamu s tím plevelem v ruce To je zase romantický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Anežka s Jiříkem jsou fakt vostrý - koukal jsem na jejich další kousky a je mi smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) To sou masakry kluci... To sem jeste nezral... Ale připomnělo mi to toho poláka co zpíval o kacenkach a druhy song měl o nějaké té potravině so smotanou... Tak přesně na tyhle dvě videa jsem si vzpomněl, když jsem teď tuhle sekci pročítal. A abych netrhal partu s úrovní dnešních vtipů: Přijde kostra do hospody a volá na vrchního:"Jedno pivo a hadr na podlahu!" Upraveno 6. května 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) To sou masakry kluci... To sem jeste nezral... Ale připomnělo mi to toho poláka co zpíval o kacenkach a druhy song měl o nějaké té potravině so smotanou... Určitě myslíš tohoto exota Upraveno 6. května 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Džízs úžasný. Unboxing je taky povedenej. Upraveno 6. května 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Unboxing je geniální! Neznal jsem, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Taky jsem se na něj podíval a je to snad ještě lepší než "O nás". Ty lidi ve Fotolabu se asi museli chytat za hlavu když tuhle zakázku zhotovovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 budiž blahoslaveni chudí duchem nebo jak to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 budiž blahoslaveni chudí duchem nebo jak to je Někdy lidem, co mají radost z každého východu slunce a cokoliv navíc je extra dávka štěstí, v podstatě závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 no tak to rozhodně nejsi sám jako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Někdy lidem, co mají radost z každého východu slunce a cokoliv navíc je extra dávka štěstí, v podstatě závidím... To urcite, ale nemusi to prezentovat takovym zemitym zpusobem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 To urcite, ale nemusi to prezentovat takovym zemitym zpusobem . To určite. Akým spôsobom by to mali správne prezentovať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 úžasný. Unboxing je taky povedenej. Ty woe - to znamená žes to nejen dokoukal do konce, ale ještě pokračoval s dalšíma jejich videama. Tomu říkám hardcore trávení času Ale zase nám nesmělým prošlapáváš cestu. Z unboxingu jsem se málem nevzpamatoval a další rozhodně nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 To určite. Akým spôsobom by to mali správne prezentovať?Tot otazka, ze? , toto je ale zverstvo. Jejich mladi je ale omlouva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Ty woe - to znamená žes to nejen dokoukal do konce, ale ještě pokračoval s dalšíma jejich videama. já se toho nebojim Anežka ve mě vyvolává takové chvění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 já se toho nebojim Anežka ve mě vyvolává takové chvění. Tak to je husta hlaska:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 já se toho nebojim Anežka ve mě vyvolává takové chvění. Chvění jakého charakteru ??? Jinak Unboxing je fakt úžasnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jj to je přesně on :--))) A vzpomněl jsem si na ty potraviny... Byly to frytki so smotanou :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Chvění jakého charakteru ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 "Fun with Flags" hadr... :-)) Džízs https://www.youtube.com/watch?t=51&v=0VOSsqF5IMc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky