Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

todle je snad ještě černější humor než sem dával na předchozí stránce.

Když se oklepal z šoku že ho skoro zabásli tak vyrukoval s prohlášenim....

Blatter chválí práci vyšetřovatelů: Snad očistíme fotbal od negativních jevů
Odesláno

Vsadí se v hospodě na srazu myslivců jeden z nich se všema o flašku vodky, že když mu zavážou oči, tak poslepu sáhne na kůži a řekne kdy byl střelen a jaká je jeho cena. Tak mu je zavážou, dají mu do ruky kůži a on řekne:
"Srna střelená loni, cena je 2 500 korun."
Tak vypije celou flašku a ráno se probudí z opice a vidí, že jeho manželka brečí:
"Že jsi přišel ve tři ráno, to bych ti prominula, ale že jsi mě celou noc osahával a křičel krtek za 3,50 to ti nikdy neprominu."

Odesláno

:lol2:  Já to znám trochu jinak. V hospodě se sází s ostatníma myslivcema, že pozná jakou zbraní bylo to dotyčné zvíře zabito. Takže říká srna zabitá kulovnicí. Tohle je zajíc zabitej devítkou. Tuhle křepelku skolil někdo kuší a šípem.

Pak přijde domů opilej a ráno se vzbudí s monoklem. Manželka říká: "přišel jsi k ránu nalitej jak žok, pořád jsi mě ochmatával a křičel u toho -  Skunk zabitej sekerou! Skunk zabitej sekerou! "  :axehead:

Odesláno

:lol2:  Já to znám trochu jinak. V hospodě se sází s ostatníma myslivcema, že pozná jakou zbraní bylo to dotyčné zvíře zabito. Takže říká srna zabitá kulovnicí. Tohle je zajíc zabitej devítkou. Tuhle křepelku skolil někdo kuší a šípem.

Pak přijde domů opilej a ráno se vzbudí s monoklem. Manželka říká: "přišel jsi k ránu nalitej jak žok, pořád jsi mě ochmatával a křičel u toho -  Skunk zabitej sekerou! Skunk zabitej sekerou! "  :axehead:

jóó ten je lepčí.............. :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

Měl jsem na přetáčení černou. Přiznávám se. I k tomu že jsem měl v rukách 5  1/4" disketu.

edit - znamená to že jsem starej?

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Měl jsem na přetáčení černou. Přiznávám se. I k tomu že jsem měl v rukách 5  1/4" disketu.

Seš starej jak Metuzalém :D V mým třetím (!) zaměstnání jsem nejen používal 5 a 1/4 diskety, ale v šupleti se tam válely jakýse ještě větší plotny... :hannibal:

Odesláno

Seš starej jak Metuzalém :D V mým třetím (!) zaměstnání jsem nejen používal 5 a 1/4 diskety, ale v šupleti se tam válely jakýse ještě větší plotny... :hannibal:

Ještě byly jedny 8" já je zažil jen na střední, když nám to profesor přinesl jako raritu, ale v té době ještě běžně byly v oběhu diskety neb CD byly drahý a málo kdo mě vypalovačku...

220px-Floppy_disk_2009_G1.jpg

Odesláno

jj, my si doma psávaly vzkazy na vyřazené děrné štítky...počítač, do kterého se používaly, zabíral plochu o rozměru bytu 2+1...

Odesláno

ja se priznam, ze jsem mel v rukach i disketu 8" single sided pripojene pres externi floppy drive k IQ151 ve skole :punk:

Odesláno

jj, my si doma psávaly vzkazy na vyřazené děrné štítky...počítač, do kterého se používaly, zabíral plochu o rozměru bytu 2+1...

Jo jo, osmibitový počítač zabírající prostor osmi bytů  :)

Odesláno (upraveno)

Já toho mám plnou kabelku :)

Už dávnejšie som si všimol na rakúskych diaľniciach tieto štvavé tabule, dneska som vyfotil. Šnicli vždy niečo musia riešiť, tentokrát im ležia v zuboch Nemci:

attachicon.gif20150527_180309.jpg

to je správně, je to před tunelem, nebo něčím takovým, lepší tahle cedule než hořící kamion s moukou či jiými produkty v tunelu atd.

Spíše to chce vidět foto z nehody v tunelu pod Mt.Blancem v roce 99. Museli jsem to tehdy objíždět a při pohledu na úplně černý portál z francouzské strany mě přešly všechny narážky a sranda. No a že v Rakousku se němci chovají poněkud nezřízeně stejně jako u nás v Cz je běžný fakt.

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno (upraveno)

8 disketa je už rarita, mám to jako něco, co je dnes těžko k uvěření, kapacita 160 kB, ale vešel se ní celý exportní sklad ve Zlíně v baťovský fabrice včetně pohybů - málo místa, pár čísel, žádné Windows ani DOS. Běžná Single  sided, ale velmi snadno se to dalo předělat na Double Sided, tedy na dvojnásobnou kapacitu. kdo ví jak, je fakt Vintage.  :notworthy:

**

8" diskety . . děrné štítky . .. pch a já že jsem starej jo?

na základě tohoto jsem se rozhodnul nebarvit si těch pár šedých vlasů :cheers: :D

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno (upraveno)

já používal ořezanou dřevěnou tužku, ta se tak neklouzala, holt "plastový čepičky" kloužou odjakživa :smile_anim:

já versatilku, těma hranama to pěkně zapadlo mezi zuby

versatilka byla předchůdce mikrotužek, akorát tuha byla výrazně tlusští - to pro ty mladší :lol2:

Upraveno uživatelem Kairos
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...