MJ. Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 todle je snad ještě černější humor než sem dával na předchozí stránce.Když se oklepal z šoku že ho skoro zabásli tak vyrukoval s prohlášenim.... Blatter chválí práci vyšetřovatelů: Snad očistíme fotbal od negativních jevů
mondeo2 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Vsadí se v hospodě na srazu myslivců jeden z nich se všema o flašku vodky, že když mu zavážou oči, tak poslepu sáhne na kůži a řekne kdy byl střelen a jaká je jeho cena. Tak mu je zavážou, dají mu do ruky kůži a on řekne:"Srna střelená loni, cena je 2 500 korun."Tak vypije celou flašku a ráno se probudí z opice a vidí, že jeho manželka brečí:"Že jsi přišel ve tři ráno, to bych ti prominula, ale že jsi mě celou noc osahával a křičel krtek za 3,50 to ti nikdy neprominu."
Povidláček Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Já to znám trochu jinak. V hospodě se sází s ostatníma myslivcema, že pozná jakou zbraní bylo to dotyčné zvíře zabito. Takže říká srna zabitá kulovnicí. Tohle je zajíc zabitej devítkou. Tuhle křepelku skolil někdo kuší a šípem.Pak přijde domů opilej a ráno se vzbudí s monoklem. Manželka říká: "přišel jsi k ránu nalitej jak žok, pořád jsi mě ochmatával a křičel u toho - Skunk zabitej sekerou! Skunk zabitej sekerou! "
mondeo2 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Já to znám trochu jinak. V hospodě se sází s ostatníma myslivcema, že pozná jakou zbraní bylo to dotyčné zvíře zabito. Takže říká srna zabitá kulovnicí. Tohle je zajíc zabitej devítkou. Tuhle křepelku skolil někdo kuší a šípem.Pak přijde domů opilej a ráno se vzbudí s monoklem. Manželka říká: "přišel jsi k ránu nalitej jak žok, pořád jsi mě ochmatával a křičel u toho - Skunk zabitej sekerou! Skunk zabitej sekerou! " jóó ten je lepčí.............. :lol2:
šíma Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Hezky jste se vykroutili z toho AGE TESTu...
gougy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Hezky jste se vykroutili z toho AGE TESTu...to nikdo nepřizná, jak točil zápěstím (a na něm "Formule" )
tommas4 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Měl jsem na přetáčení černou. Přiznávám se. I k tomu že jsem měl v rukách 5 1/4" disketu. edit - znamená to že jsem starej? Upraveno 28. května 2015 uživatelem tommas4
Klotzman Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Měl jsem na přetáčení černou. Přiznávám se. I k tomu že jsem měl v rukách 5 1/4" disketu.edit - znamená to že jsem starej?Seš starej jak Metuzalém V mým třetím (!) zaměstnání jsem nejen používal 5 a 1/4 diskety, ale v šupleti se tam válely jakýse ještě větší plotny...
gougy Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Komu se nepřetrhla žlutá páska s "přistáním na Měsíci", neví, co je deprese
BrotHell Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Žena je jako otevřená kniha... Kniha pokročilé kvantové fyziky... Psaná Čínsky... Braillovým písmem... Ale otevřená.
Lamiczka Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Seš starej jak Metuzalém V mým třetím (!) zaměstnání jsem nejen používal 5 a 1/4 diskety, ale v šupleti se tam válely jakýse ještě větší plotny... Ještě byly jedny 8" já je zažil jen na střední, když nám to profesor přinesl jako raritu, ale v té době ještě běžně byly v oběhu diskety neb CD byly drahý a málo kdo mě vypalovačku...
Ondoni Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 jj, my si doma psávaly vzkazy na vyřazené děrné štítky...počítač, do kterého se používaly, zabíral plochu o rozměru bytu 2+1...
Tittus Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Jo, u takového počítače EC1026 jsem začínal kdysi po gymplu jako operátor.
Primm Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Měl jsem na přetáčení černou. Přiznávám se. I k tomu že jsem měl v rukách 5 1/4" disketu. edit - znamená to že jsem starej?ja se priznam, ze jsem mel v rukach i disketu 8" single sided pripojene pres externi floppy drive k IQ151 ve skole
tommas4 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 8" diskety . . děrné štítky . .. pch a já že jsem starej jo? na základě tohoto jsem se rozhodnul nebarvit si těch pár šedých vlasů
Rob2805 Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 jj, my si doma psávaly vzkazy na vyřazené děrné štítky...počítač, do kterého se používaly, zabíral plochu o rozměru bytu 2+1... Jo jo, osmibitový počítač zabírající prostor osmi bytů
eloga Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) Já toho mám plnou kabelku Už dávnejšie som si všimol na rakúskych diaľniciach tieto štvavé tabule, dneska som vyfotil. Šnicli vždy niečo musia riešiť, tentokrát im ležia v zuboch Nemci: 20150527_180309.jpgto je správně, je to před tunelem, nebo něčím takovým, lepší tahle cedule než hořící kamion s moukou či jiými produkty v tunelu atd.Spíše to chce vidět foto z nehody v tunelu pod Mt.Blancem v roce 99. Museli jsem to tehdy objíždět a při pohledu na úplně černý portál z francouzské strany mě přešly všechny narážky a sranda. No a že v Rakousku se němci chovají poněkud nezřízeně stejně jako u nás v Cz je běžný fakt.** Upraveno 28. května 2015 uživatelem eloga
Sedlin Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 Hezky jste se vykroutili z toho AGE TESTu...já používal ořezanou dřevěnou tužku, ta se tak neklouzala, holt "plastový čepičky" kloužou odjakživa
eloga Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) 8 disketa je už rarita, mám to jako něco, co je dnes těžko k uvěření, kapacita 160 kB, ale vešel se ní celý exportní sklad ve Zlíně v baťovský fabrice včetně pohybů - málo místa, pár čísel, žádné Windows ani DOS. Běžná Single sided, ale velmi snadno se to dalo předělat na Double Sided, tedy na dvojnásobnou kapacitu. kdo ví jak, je fakt Vintage. ** 8" diskety . . děrné štítky . .. pch a já že jsem starej jo? na základě tohoto jsem se rozhodnul nebarvit si těch pár šedých vlasů Upraveno 28. května 2015 uživatelem eloga
Kairos Odesláno 28. května 2015 Nahlásit Odesláno 28. května 2015 (upraveno) já používal ořezanou dřevěnou tužku, ta se tak neklouzala, holt "plastový čepičky" kloužou odjakživa já versatilku, těma hranama to pěkně zapadlo mezi zubyversatilka byla předchůdce mikrotužek, akorát tuha byla výrazně tlusští - to pro ty mladší Upraveno 28. května 2015 uživatelem Kairos
Doporučené příspěvky