straspol Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Jojo, hrozný...neustále to připomínalo ten fór ,,jakej je rozdíl mezi cirkulárkou a toaletním papírem"... žádnej. Chvilka nepozornosti a prst je v pr...
ava Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Nejhorší bylo, když jsi po použití zjistil, že máš třísku
Maxel Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 (upraveno) Už jsem z toho Spongeboba mimo (dřív jsem sledoval zprávy na Primě, dnes s malým tohle), ale tenhle joke byl dobrej (trošku černý humor no) Upraveno 21. června 2015 uživatelem Maxel
VitekB Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Nejlepší je ten s burákovým máslem nebo co to je - JIF. "Look in your bag; made you something".
mondeo2 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Jojo, hrozný...neustále to připomínalo ten fór ,,jakej je rozdíl mezi cirkulárkou a toaletním papírem"... žádnej. Chvilka nepozornosti a prst je v pr...Rychlý zkluz a hovno až na zádech...................jo bylo to brutální, možná, že bych ten plechovej ansábl ještě někde u rodičů našel.
VintageLover Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 1609731_1583071905277447_1550889649245717711_n.jpg .....tohle bejval humor... Loni jsem si ho s nostalgickou slzou v oku koupil v Chorvatsku, ale byl v tom naštěstí normální hajzlpapír, žádný leštidlo.
JaRooN Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Loni jsem si ho s nostalgickou slzou v oku koupil v Chorvatsku, ale byl v tom naštěstí normální hajzlpapír, žádný leštidlo. jj, ve státech bývalé Jugoslávie je k sehnání. Před pár lety jsem měl divný požadavek z jednoho hotelu v Bratislavě, který chtěl objednat paletu tohoto hnusu. Nakonec jsem to sehnal právě v papírnách někde v Chorvatsku...Nechtěl bych být hostem v tomto hotelu
Tondaa73 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 A co s tim ty Jugoši můžou dělat ???? Že voni na to nakonec tisknou ty kuny??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: "Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!" Muž ale odpoví: "Ne, mýlíte se, já jsem Rom. "Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího:"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!" Ale kolemjdoucí odpoví:"Já ne Čech. Já Vietnamec. "Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: "Díky za báječné Čechy!" Kolemjdoucí řekne: "Nejsem Čech, jsem Arab! "Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá:"Jste Češka? "Žena odpoví: "Ne, jsem z Ukrajiny. "Somálec je zmatený a ptá se:"A kde jsou proboha všichni Češi? "Ukrajinka se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: "Asi v práci!"
smolda Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Ten poslední je dobrej jen škoda, že to není vtip
Tondaa73 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Povídá chlapec dívce po milování: "Kdyby jsem nevěděl, že máš astma, myslel bych si, že jsi mě vypískala..."
Tondaa73 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...tohle jsem dneska viděl...
Povidláček Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 vtip s astmatičkou supr jinak tohle teda není humorné, ale nevím kam jinam to dát... myslel jsem že už jsem viděl všechno, ale kočičí poletuchu ještě ne...pěkně mi celou dobu trnulo, chuděra.... jinak poklona pilotovi, že se hned vrátil
leon Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 Tohle mi dneska přistálo v poště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky