Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Už jsem z toho Spongeboba mimo (dřív jsem sledoval zprávy na Primě, dnes s malým tohle), ale tenhle joke byl dobrej :D 

(trošku černý humor no)

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Jojo, hrozný...neustále to připomínalo ten fór ,,jakej je rozdíl mezi cirkulárkou a toaletním papírem"... žádnej. Chvilka nepozornosti a prst je v pr...

Rychlý zkluz a hovno až na zádech...................jo bylo to brutální, možná, že bych ten plechovej ansábl ještě někde u rodičů našel.

Odesláno

Loni jsem si ho s nostalgickou slzou v oku koupil v Chorvatsku, ale byl v tom naštěstí normální hajzlpapír, žádný leštidlo.

jj, ve státech bývalé Jugoslávie je k sehnání. Před pár lety jsem měl divný požadavek z jednoho hotelu v Bratislavě, který chtěl objednat paletu tohoto hnusu. Nakonec jsem to sehnal právě v papírnách někde v Chorvatsku...

Nechtěl bych být hostem v tomto hotelu :D

Odesláno

Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: 
"Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!" 
Muž ale odpoví: 
"Ne, mýlíte se, já jsem Rom. 
"Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího:"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!" 
Ale kolemjdoucí odpoví:"Já ne Čech. Já Vietnamec. 
"Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: 
"Díky za báječné Čechy!" Kolemjdoucí řekne: 
"Nejsem Čech, jsem Arab! 
"Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá:"Jste Češka? 
"Žena odpoví: "Ne, jsem z Ukrajiny. 
"Somálec je zmatený a ptá se:"A kde jsou proboha všichni Češi? 
"Ukrajinka se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: 

"Asi v práci!"

Odesláno

To je dobrej vtip!!:), dik Liqid.

Odesláno

vtip s astmatičkou supr :lol2:

jinak tohle teda není humorné, ale nevím kam jinam to dát... myslel jsem že už jsem viděl všechno, ale kočičí poletuchu ještě ne...pěkně mi celou dobu trnulo, chuděra.... jinak poklona pilotovi, že se hned vrátil

Odesláno

Dobre to dopadlo, kocka je borec:).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...