Frygo Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Muž se ptá blondýnky: ?Pijete???Ne, ale hraju flašku...? 3
Frygo Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Dva puberťáci: ?Hele, víš, co je to mrtvola???Mrd vola? No to je přece, když vůl mrdá!? 4
McStinger Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Já měl zákazníka, von se jmenoval Popel a já mu omylem říkal pane Chobot. Kamarát mal zákazníka, ktorý sa volal Kozojed. Kamarát ho oslovoval Kozojeb. Zákazník celú dobu ani nemrkol.Na výške sme na prvej prednáške dali vyučujúcemu prezývku Dubák. Spolužiak, ktorý sa prvej prednášky nezúčastnil, na skúške po celej katedre hľadal docenta Dubáka.
Thomas Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 'Talk dirty to me,' she begged.'Alright,' he said, leaning closer, 'Volkswagen diesel . .'Volkswagen TDI (Ten Dým Ignoruj)
Tondaa73 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Je to tak cca 2 roky zpátky.....do restaurace přišla paní, a ptala se po provozním (který je proplešlý...ale to nevěděla)....kolega jí poslal do kanceláře, s tím, že má hledat p. Hustovlase...Ještě teď mám rohlík přes celou hubu, při představě, jak ho oslovila... 1
Klotzman Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Kolegova storka: Měl v práci kolegu jménem Pernica, kterej ale šišlal, takže říkal Pevnica. Volala mu nějaká baba a furt mu říkala "pane Pevnico". A on ji pořád opravoval, že je "Pevvvvnica". A ona furt "ano, pane Pevnico..." Až to nevydržel a zařval na kolegu: "Kuvva Kavle vysvětli tý kuvvě, že se jmenuju Pevnica !" Upraveno 25. září 2015 uživatelem Klotzman 1
pebe Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Je to tak cca 2 roky zpátky.....do restaurace přišla paní, a ptala se po provozním (který je proplešlý...ale to nevěděla)....kolega jí poslal do kanceláře, s tím, že má hledat p. Hustovlase...Ještě teď mám rohlík přes celou hubu, při představě, jak ho oslovila... asi neměl úplně husté vlasy, že chudák pani
Sedlin Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Krizová situace na zastávce hromadné dopravy. Z davu se naléhavě ozve:" Je tu někde lékař?!" a vegan:" Já jsem vegan" Hádka s manželkou je jako koncert kapely. Nejprve mi přijdou novinky a pak proveřený hity Upraveno 25. září 2015 uživatelem Sedlin
Tondaa73 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 asi neměl úplně husté vlasy, že chudák pani No, neměl....ale je dost v pohodě, furt jsme si dělali nějaké naschvály navzájem...jen domýšlím, ale myslím si, že paní neví nic doteď.....ale záleží, na koho v těch kanclech narazila jako na prvního...
MJ. Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Krizová situace na zastávce hromadné dopravy. Z davu se naléhavě ozve:" Je tu někde lékař?!" a vegan:" Já jsem vegan"
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 http://ona.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150921_150210_vztahy-sex_jup Docela vtipna diskuze pod tim. Prej: 'Dnes poprvé vidím Gaiu naživo a tak mě napadá, že její nos by mohl posloužit stejně dobře jako onen doporučovaný předmět.'
Micey Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Hehe, hned druha reakce me dostala:)"Tak je dobré že pulsátor připomene pohlavní styk, podstatně horší by bylo, pokud by ženě způsobil orgasmus."
Hasič Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 mine sweeper.jpgA me budes davat varovani za útocne chovani! Sam urazis muslimske cleny chronomagu! Podam stiznost..... 1 1
Godin Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 http://ona.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150921_150210_vztahy-sex_jup Docela vtipna diskuze pod tim. Prej: 'Dnes poprvé vidím Gaiu naživo a tak mě napadá, že její nos by mohl posloužit stejně dobře jako onen doporučovaný předmět.' mě na tom nejvíc pobavilo, jaký píčo..ny máš čas číst :-) 1
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 Se mne podivej do profilu a bude ti to jasny.
Maxel Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Odesláno 25. září 2015 (upraveno) (Zmizíku sry, fakt tě nesleduju...) Já dnes na FB narazil na tohle, pártymen a má celkem slušně nakoupíno Upraveno 25. září 2015 uživatelem Maxel
Doporučené příspěvky