Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já měl zákazníka, von se jmenoval Popel a já mu omylem říkal pane Chobot.

Kamarát mal zákazníka, ktorý sa volal Kozojed. Kamarát ho oslovoval Kozojeb. Zákazník celú dobu ani nemrkol.

Na výške sme na prvej prednáške dali vyučujúcemu prezývku Dubák. Spolužiak, ktorý sa prvej prednášky nezúčastnil, na skúške po celej katedre hľadal docenta Dubáka.

Odesláno

Je to tak cca 2 roky zpátky.....do restaurace přišla paní, a ptala se po provozním (který je proplešlý...ale to nevěděla)....kolega jí poslal do kanceláře, s tím, že má hledat p. Hustovlase...

Ještě teď mám rohlík přes celou hubu, při představě, jak ho oslovila... :rolleyes:

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Kolegova storka: Měl v práci kolegu jménem Pernica, kterej ale šišlal, takže říkal Pevnica. Volala mu nějaká baba a furt mu říkala "pane Pevnico". A on ji pořád opravoval, že je "Pevvvvnica". A ona furt "ano, pane Pevnico..." Až to nevydržel a zařval na kolegu: "Kuvva Kavle vysvětli tý kuvvě, že se jmenuju Pevnica !"

Upraveno uživatelem Klotzman
  • Dát hlas 1
Odesláno

Je to tak cca 2 roky zpátky.....do restaurace přišla paní, a ptala se po provozním (který je proplešlý...ale to nevěděla)....kolega jí poslal do kanceláře, s tím, že má hledat p. Hustovlase...

Ještě teď mám rohlík přes celou hubu, při představě, jak ho oslovila... :rolleyes:

asi neměl úplně husté vlasy, že :)  chudák pani  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Krizová situace na zastávce hromadné dopravy. Z davu se naléhavě ozve:" Je tu někde lékař?!" a vegan:" Já jsem vegan"

Hádka s manželkou je jako koncert kapely. Nejprve mi přijdou novinky a pak proveřený hity

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

asi neměl úplně husté vlasy, že :)  chudák pani  :lol2:

No, neměl....ale je dost v pohodě, furt jsme si dělali nějaké naschvály navzájem...jen domýšlím, ale myslím si, že paní neví nic doteď.....ale záleží, na koho v těch kanclech narazila jako na prvního... :lol2:  :lol2:

Odesláno

http://ona.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A150921_150210_vztahy-sex_jup

Docela vtipna diskuze pod tim. Prej: 'Dnes poprvé vidím Gaiu naživo a tak mě napadá, že její nos by mohl posloužit stejně dobře jako onen doporučovaný předmět.'

mě na tom nejvíc pobavilo, jaký píčo..ny máš čas číst :-)

• Dát hlas 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...