VintageLover Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 A ještě jeden. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Bylo?19) Vlasy a životní prostředí (rozprava o tom, proč je lepší odstraňovat vlasy z odpadu po každém sprchování a jejich dopad na globální klima)19 je moje oblíbené. Mám 3 dcery s dlouhejma vlasama a manželka má středně dlouhý. Čištění odpadů už zvládám rychlostí mechanika u formule 1. Sent from my iPhone using Tapatalk
l.adamek Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 19 je moje oblíbené. Mám 3 dcery s dlouhejma vlasama a manželka má středně dlouhý. Čištění odpadů už zvládám rychlostí mechanika u formule 1. Sent from my iPhone using TapatalkHydroxid sodny a varici voda
Rudykopalsson Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tohle je geniální... Super, jak to hned zachraňoval klikováním:-)
klobadysek Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Hydroxid sodny a varici voda Přesně, pročistí trubky odpadu "do nova". Dělám 2x ročně. Upraveno 1. října 2015 uživatelem klobadysek
roura74 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Hydroxid sodny a varici voda To jo, jen bych si zlikvidoval bakterie v septiku. A bio mrchy co jsem zkoušel tak moc nefungujou. Sent from my iPhone using Tapatalk
mikymik Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Už jsem si Žita otevřel potřetí a zase se chechtám. Super
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Co to maj na těch tričkách - to je nějaký tajný heslo? A proč jsou všichni bílí a Žito černej? A co na to Jan Tleskač?
stosi Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Přesně, pročistí trubky odpadu "do nova". Dělám 2x ročně.Nemůže to poškodit ty odpadní trubky? Mi to bylo doma zatrhnuto s oddůvodněním, že hubím bakterie v septiku.
Ondoni Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Co to maj na těch tričkách - to je nějaký tajný heslo? A proč jsou všichni bílí a Žito černej? A co na to Jan Tleskač? Podle mě jsou to ve skutečnosti ŽIDOZEDNÁŘI a nemalujou runy, ale dávaj instrukce Alešovi Zbořilovi přímo do studia tzv. A-Z kvízu!
MJ. Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Co to maj na těch tričkách - to je nějaký tajný heslo? A proč jsou všichni bílí a Žito černej? A co na to Jan Tleskač? žito je domluvenej s Elfama že může používat jejich písmo.
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) žito je domluvenej s Elfama že může používat jejich písmo. Že jo, mě to taky přišlo jako citát z TolkienaEdit: Jsem včera koukal na Heart of Lion a ty týpky na tý fotce jsou fakt úplně stejný figury jak ti vymaštěnci v tom filmu, když řvali Bílýýý Finskóóó... Upraveno 1. října 2015 uživatelem Klotzman
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) Nemůže to poškodit ty odpadní trubky? Mi to bylo doma zatrhnuto s oddůvodněním, že hubím bakterie v septiku. tak bakterie sejmeš každopádně, trubkám to neublíží..... Upraveno 1. října 2015 uživatelem mondeo2
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 tak bakterie sejmeš každopádně, trubkám to neublíží.....To jako tvrdíte, že to ty vlasy v sifonu rozpustí a nemusím se v tom napůl shnilým mýdlovo-vlasovým bahně babrat? To se mi ani nechce věřit.
mondeo2 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) To jako tvrdíte, že to ty vlasy v sifonu rozpustí a nemusím se v tom napůl shnilým mýdlovo-vlasovým bahně babrat? To se mi ani nechce věřit. Hydroxid sodný-louh je velmi účinná základní chemická surovina k čištění kotlů, potrubí a odpadů. Dále se používá při bělení a barvení textilií a k přípravě odmašťovacích lázní. Při čištění odpadů vsypeme do sifonu umyvadla, výlevky, vany cca 100 g hydroxidu sodného a zalijeme 0.5 l horké vody. Necháme působit 30 minut a pak propláchneme. Při větších nečistotách proceduru opakujeme. Nelze používat na hliníkové potrubí! http://www.vmd-drogerie.cz/labar-hydroxid-sodny-louh-cistic-odpadu-1-kg/?gclid=CMGIooO1ocgCFeESwwod3zMIAA Upraveno 1. října 2015 uživatelem mondeo2
tommas4 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Hele k tomu louhu - ochranné brýle. Bez diskuze, tohle umí z odpadu po zalití vodou pěkněvyprsknout a do očí to je nebezpečné. Z rukou to zneutralizuješ třeba octem (hydroxid je silná zásada),ale do očí to nestojí za to ani pokoušet. Lépe je zalít horkou vodou z vodovodu a 2x opakovatnež jednou vroucí vodou z konvice.Funguje to, to rozhodně, ale maximálně opatrně prosím. A nečistit s tím nerezový sporáky
Frantik Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Nefunguje to stejne. Vzdy je lepsi varici voda z konvice nez horka z kohoutku. Staci nalit z vysky a otocit hlavu jinam a musi to poradne zabublat :-)
Klotzman Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Já už měl poleptanou rohovku (prášek do myčky), takže si dávám sakra majzla. Tehdá jsem myslel, že jsem bez vočí...brr, eště dnes mě z toho mrazí. Se mi zdá, že bývaly časy kdy se louh ani volně neprodával, a není to tak dávno.
Doporučené příspěvky