Pelikan73 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ja myslím že to ukazuje tlak v hadici :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 https://www.startovac.cz/projekty/pexesoshovnama/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Fuj mně se to pexeso s hovnama nelíbí a ani bych to nechtěl hrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) To si nemel psat.No,alespon uz vis,co dostanes k Vanocum..bude to darek tak trochu vo hovne. Upraveno 19. října 2015 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) S tím marketingem už to u Applu fakt přehánějí: http://mobil.bazos.cz/inzerat/52951647/Novy-iPhone-6-128GB.php Upraveno 19. října 2015 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Ten názorný obrázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 V kontextu celýho inzerátu je ta poznámka o úmrtí maminky docela tvrdej džouk . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Tvl, to je jak se baví dvě cikánky: "Stará mama povedala, že gdo má velkou tlamu, má aj velkou píču."a druhá na to: "Nóóóó nevrááááááv . . ." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 http://fotbal.idnes.cz/poradatele-dvakrat-upustili-fotbalistu-na-nositkach-p0i-/fot_zahranici.aspx?c=A151019_172311_fot_zahranici_pes pobavilo:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 http://fotbal.idnes.cz/poradatele-dvakrat-upustili-fotbalistu-na-nositkach-p0i-/fot_zahranici.aspx?c=A151019_172311_fot_zahranici_pes pobavilo:-))Taky pobavilo, ale když právě v těchto dnech vidí člověk v televizi ragby, a pak tyhle kašpary, tak je to spíš k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Včera dostal skot vynadano od velskyho rozhodčího, jestli chce filmovat, ze ma jít hrát fotbal ;-)) Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Včera dostal skot vynadano od velskyho rozhodčího, jestli chce filmovat, ze ma jít hrát fotbal ;-)) Bite my shiny metal *** with Tapa..tak to sedí.A pak ještě Skotsko-Austrálie - rozhodčí rozhodl sice blbě, ale stejně to ostatní s respektem akceptovali bez nějakýho máchání rukama rozhodčímu před obličejem, jak to dělají ty fotbalový primadony. Ale to už není humor, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 (upraveno) No, vono tohle taky o něčem vypovídá, uz posledni offtopic v tomto vlakne Kurnik, přes TAPA mi tam nejde dat video ženského rugby Bite my shiny metal *** with Tapa Upraveno 19. října 2015 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 myslíš tohle? https://www.youtube.com/watch?v=BTPZrcQ9808 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 myslíš tohle?Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Když jsem hrál, tak mi otec a trenéři říkali... ragby je buranský tvrdý sport, který hrají gentlemani. Fotbal je sport gentlemanů, který hrají burani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Když jsem hrál, tak mi otec a trenéři říkali... ragby je buranský tvrdý sport, který hrají gentlemani. Fotbal je sport gentlemanů, který hrají burani.A co zes hral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 HokejMyslis?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Já ragby, ale ty jsi jasnej čutálista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky