Patrik Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Tady mám asi dlouhý vedení, co je tam vtipnýho? Co to je to thou shalt?
gougy Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Tady mám asi dlouhý vedení, co je tam vtipnýho? Co to je to thou shalt? Jedenácté přikázání, NEZAPARKUJEŠ
Návštěvník Kamil Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Tady mám asi dlouhý vedení, co je tam vtipnýho? Co to je to thou shalt? Jedenácté přikázání EDIT: pozdě...
Krupkic Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Vysoko v horách sedí dva hrůzostrašní Yetti a ohryzávají lidskou nohu. Mladší Yetti se ptá: "Tati a proč se skrýváme před lidma, když je nakonec stejně sežerem? A tati, proč je pořád přepadáváme zezadu, když nám stejně nikdy neuniknou?" Starší Yetti si důkladně olízne prsty a říká: "Víš synku, to je proto, že chutnaj líp neposraný ..."
Chumpus Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Ten prcek vzadu, Verne Troyer aka Mini Me, měl/má za přítelkyni celkem solidní kočku. Říkala že s ním není kvůli slávě, ale kvůli jeho osobnosti. Snad to nemyslela jako Heather Mills s McCartneyem...
Chumpus Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Liz Hurley, britská herečka. Aspoň to na ní teda vypadá. Ony si tyhle holky jednou skočí na plastiku, jinak se učešou a člověk aby je poznal...
Traveller Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 celkem prča No já bych řekl, že na Slovensku skoro realita
PhoeniX Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 No já bych řekl, že na Slovensku skoro realita Z něčeho to vycházet musí.
kejklik Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Potkají se v brázdě Cvrček a Prcek. "Co děláš Cvrčku?" "To víš, cvrkám a cvrkám." "A co ty Prcku?" "Ale nějak už mi to nejde..."
Horhe Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 No já bych řekl, že na Slovensku skoro realita nestraš, teď tam budu služebně skoro měsíc..
pete Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Ten prcek vzadu, Verne Troyer aka Mini Me, měl/má za přítelkyni celkem solidní kočku. Říkala že s ním není kvůli slávě, ale kvůli jeho osobnosti. Snad to nemyslela jako Heather Mills s McCartneyem... Milis bydlel McCartneyem? No tak proto má ty "homokládní" hodinky
Návštěvník YPO Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 článek ke Kibiho fotce "Je to paráda. Mělo to velký ohlas. Zaměstnanci s tím souhlasili a dostali za to pivo a cigarety. Vůbec jim to nevadí, stejně to nejsou žádní inteligenti," uvedl k tomu majitel firmy František Šlehofer, který dělníky zaměstnává. Sám prý žluté triko s nápisem nosí.
911 Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 z diskuze pod clankem Mistr: "Tak mladej, nejdřív zameteš podlahu" Muž: "Ale já jsem inženýr." Mistr: "Ach jo, tak pojď, já ti to ukážu"
carpaccio Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 ...a tato causa prave dosahla VRCHOLU. :lol2:
911 Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 byl jsi o 3min rychlejsi. ovsem opet vtipny koment. "asi doslo pivo a cigara..."
VS Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 byl jsi o 3min rychlejsi. ovsem opet vtipny koment. "asi doslo pivo a cigara..." Ale prd. Spíš jim někdo poradil, že to je "more dyskrymynace" a že by mohli něco vysoudit.
Doporučené příspěvky