mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 se tady divíte nějakejm dortům a ono zatím v daleké Americe........ .......... http://boomba.cz/clanek/449-video-bizarni-soutez-miss-vagina-ma-sve-vitezky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Hmm, tak Andrea z Nového Mesta nad Váhom ji má přesně jak ten dort "Velká pička po styku" Jinak jedenáctej flek pro ČR je super výsledek v takové konkurenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Koukám na Noe na JOJce a vzpomněl jsem si na vtip: Ptá se medvěd dinosaura:- "Ty, Dino, přidal si tě už Noe na Facebooku do přátel?" "Ne, proč?" "Hmm, tak to si docela v p*deli..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Ten je fajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 A na dobrou noc, trošku toho čerńeho humoru.. :-D Charlie Sheen je v těchto pochmůrných dnech jedinou pozitivní zprávou v médiích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 no comment! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Brát dítěti hračku ... to se prostě nedělá . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Ten je ale vynalézavý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Vite co dostane Ivetka Bartošová letos pod stromeček? ? Karla Gotta.. tak...a ted shorim v pekle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 tak...a ted shorim v pekle :Dmyslim že to tu už bylo, takže smůla, v pekle se znova zatápět nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 tak to jsem rad.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 myslim že to tu už bylo, takže smůla, v pekle se znova zatápět nebudeMyslim, ze v pekle jsi na rade ty s hlaskou k diskuzi o mem vtipu: mas pravdu az umre, bude to mnohem vtipnejsi to me dostalo. Ostatne se smyslem pro cerny humor, je to jako s rakovinou - bud ji mas,nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Myslim, ze v pekle jsi na rade ty Právě sem poklidil, tak nedovolim aby se tady zase nadělalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jj ta hláska mě taky dostala....to byl humor tak černý, že se mi pokusil ukrást auto :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Budiž, ale doufejme, že ne letos.. Vite co dostane Ivetka Bartošová letos pod stromeček? ? Karla Gotta..tak...a ted shorim v pekle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Za chvíli budeme platit i daň "z oken" a aparát finanční správy zatím produkuje "poučné komiksy". WTF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jj ta hláska mě taky dostala....to byl humor tak černý, že se mi pokusil ukrást auto :D To Můj humor je tak černý, že bych ho hned poslal na pole sbírat bavlnu.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Zdarma si uzival sluzeb statu: skolstvi, doktory, bezpecnost a silnice! To vymyslel zhulenec, co nebyl u doktora, nejel po silnici a nebydli v chomutove vecer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Za chvíli budeme platit i daň "z oken" a aparát finanční správy zatím produkuje "poučné komiksy". WTF No tvl, Daněk Krátil hlavně nemusel sponzorovat ze svých daní tady tu slátaninu. Jen mě napadá, "komu tím prospějete, co" - podnikatele to nasere a v očích 80% populace, která čte blesk a hltá TV Hovna zas jen vytváří dojem, že co podnikatel to zloděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky