MJ. Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 ...perník je mocná čarodějka... to budou jiný dobroty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 to budou jiný dobrotyTo je origos zruda:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Adekvátní hláška je už pod videem: Where is the dealer?? :-) měl jsem se narodit dřív... tohle se mi neokouká nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Jde takhle unavený starší muž a přemýšlí o životě.Najednou se zatáhne obloha a zvučným hlasem promluví Bůh."Protože mě celý život věrně následuješ, splním ti jedno přání"Muž pohotově odpoví:"Postav most na Havaj, abych si tam mohl kdykoliv zajet."Bůh odpověděl:"To není zrovna jednoduché přání. Dovedeš si představit ty pilíře sahající až na dno Pacifiku?To množství betonu a oceli k jejich vybudování? Zamysli se ještě jednou a zkus vymyslet něco jednoduššího."Muž se znovu zamyslel a konečně řekl:"Bože, přál bych si rozumět své ženě. Chtěl bych vědět, jak se cítí, na co myslí když se mnou nemluví, proč pláče, co tím myslí když říká, že se nic neděje. A jak mohu svou ženu učinit opravdu šťastnou."Nato Bůh řekl:"Chceš na tom mostě dva pruhy nebo čtyři?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Jde takhle unavený........ Jó ten znám, jen se tam obevuje přání......aby naši volení zástupci nekradli a čestně a svědomitě vykonávali svoje funkce pro blaho občana........ .......no je to vlastně skoro stejný.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 ....aby naši volení zástupci nekradli a čestně a svědomitě vykonávali svoje funkce pro blaho občana........ .......no je to vlastně skoro stejný.............. úpně stejně nemožný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Hehe pračka s návodem pro úplně tupý bloncky.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Nejde se nepodělit. RCKING.cz :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 konečně jsem dohledal význam konrolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 já vím, zase tak vtipný to není, ale je to o hodinách.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 já vím, zase tak vtipný to není, ale je to o hodinách.. ..no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Vtipný je ze ten kdo to prepisoval zaměnil matku Terezu za Marii Terezii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Pobavila mě na čerpací stanici CNG cedulka: "Hadice není započtena v ceně plynu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Vtipný je ze ten kdo to prepisoval zaměnil matku Terezu za Marii Terezii. No vidíš, že tam je něco vtipnýho propláchnu si oči, četl jsem tam matka Tereza,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Kamarád mi povídal story, která se udála na firemní party jedné globální hyperkorektní společnosti na její pobočce na Slovensku. Pozvali si na party dva stand up komiky, kteří si to začali dávat. Když jejich show gradovala, jeden vytáhl trumf: " a vieš ty kamoš, prečo majú černosi svetlé dlane? Nie? No, aby nezajebali bavlnu, keď ju češú ... Výrazy managementu včetně expatů... K nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 v předchozí firme zase na Vanocnim vecirku kdysi Leos Mares vytahnul na podium bývalou spoluzacku a hrozne ji obdivoval kam to jako dotahla a ze se vlastne zivi jen tim, ze sebe pitomce. Pak se tak zamyslel a říká ji, ze na druhou stranu za tenhle vecer dostane pul mega, vyrazy managementu taky fakt k nezaplaceni. Kazdopadne další rok uz vecirek bez Leose... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Todle mě dostalo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky