Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Conrade, takže to jsi byl Ty? :-)

No myslím že parkuji lépe ale naboby nemusím

Odesláno

Ono je tohle spíš smutný... Já pobyl poměrně dost na Balkáně, a tam se prostě parkuje, kde je volno, a nikdo to nijak neřeší a je úplně klid, nikdo to nehrotí.

U nás obce kašlou na to vytvářet nová parkovací místa, takže pak vznikají situace jako ty na tomhle webu. Prostě se někde zparkovat musí... Počítám, že webmaster je buď militatní pěšák, nebo zapšklý vozíčkář nebo mamka s kočárkem a nechápe, že "lidi jiný koníčky maj", tj. chtěj zaparkovat tam, kam jeli a to zdarma. Ne někde půl kiláku od tam tud.

To víš, koupil novej kočár ze stavebka, tak  to nechce mít hned odřený.

Tady se můžeš pokochat podobnejma http://machoparking.cz/

Odesláno

...................

Já jsem teď tu stránku otevřel poprvé, ale u hodně fotek je dodatek, že hned naproti bylo volný místo, garáž atd. Takže v tom úplně bezdůvodnou buzeraci nevidím.A parkování na přechodu? Tak to teda sorry...

Odesláno

Nekdy ses vtipnej, hasicskej, to se musi nechat, ale tohle uz je, myslim, trochu pres miru...

Dnes jsem jel pragl na otocku. Vzdy v čele kolony vozidla typu thalia, logan a logan. 70 uprosted silnice. Samej kloboucnik. Me nevadi, ze jezdi, ale proc neuhnou a jeste blikaj, kdyz je predjedes? Nedavno jeden srovnaval takovejhle steepway a evoque. Prej kde je rozdil!

Odesláno

Věštkyně upřeně sleduje křišťálovou kouli a věští klientovi:
"Vidím, že jste otcem dvou dětí!"
"To si myslíte vy, já jsem ale otcem tří dětí!"
"To si myslíte vy," usměje se věštkyně.

Odesláno (upraveno)

Všude ve světě je to špatný, jen Charlie Sheen zůstává stále pozitivní

Statisticky se virem HIV nakazí jeden z 2,5 chlapa

Upraveno uživatelem MJ.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...