Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Úplný Mirek Dušín na čtyřech kolech.

"Řidička ujela od nehody, ale její chytré auto na ni zavolalo policii"

http://technet.idnes.cz/auto-zavolalo-na-majitelku-policii-duc-/tec_technika.aspx?c=A151207_181047_tec_technika_pka
Řidička ujela od nehody, ale její chytré auto na ni zavolalo policii

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.?Ve škole se ptá paní učitelka dětí, kolik by dokázali unést melounů a jak. Přihlásí se Maruška a povídá: ?Já bych unesla dva melouny. Jeden bych si dala pod levou ruku a druhý pod pravou.? ?Výborně Maruško."Pochválí ji. "A kdo by unesl víc melounů?? Přihlásí se Karlíček a povídá: ?Já bych unesl tři. Jeden bych si dal pod levou ruku, druhý pod pravou a třetí bych si napíchl na ptáka.? ?No fuj.? Zhrozí se paní učitelka. V tom se přihlásí Jeníček: ?Já bych jich unesl pět. Jeden pod levou ruku, druhý pod pravou ruku a na ptáka bych si napíchl Karla

Odkaz ke komentáři

Tak ještě populárně-vědecké okénko na téma textilních bělidel MMS a CDS, aplikovaných coby univerzální všelék...

Pro kolegu "odjinud": dočasně stáhnout narušené dásně zvládá snad každá solidní ústní voda, nejen přípravky obsahující chlorhexidin - ale stejně jde jen překrytí problémů se zánětlivým onemocněním, které je ve finále stejně potřeba řešit úplně jinak a bez zubaře se to neobejde (bolestivě vyzkoušeno na vlastní hubě).

Abych také přispěl k všeobecnému tématu  - včera se ptal jeden týpek ve fítku, co by mu slečna doporučila na klouby. Ona: No víte, tady chodí hodně vojáků,a oni všichni berou  http://www.alavis.cz/alavis-celadrin-kone . Když jsem to dával k dobru při hovoru s bratrancem, tak jeho tchán to má objednané prý taky. Budu ho asi pozorovat, jestli bude do cvalu, nebo jen do tahu  :D .

Odkaz ke komentáři

Typický den ochranky ve švýcarské bance:

10:30 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.
11:00 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.
13:15 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.
14:30 - Český europoslanec s vytištěným emailem z Brazílie. Bylo nutno volat policii.
15:45 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...