odjinud Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 A co tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 A co tohle: RRhrablo.jpg to bude asi fejk, už vidím tu vožvejkanou masku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 To už je pravděpodobnější spíš tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) To by mě zajímalo, kudy se do toho leze Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem Rob2805 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Možná z druhé strany nebo "kufrem" .Čert ví ,,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Sem včera potkal hezkou značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Úplný Mirek Dušín na čtyřech kolech. "Řidička ujela od nehody, ale její chytré auto na ni zavolalo policii" http://technet.idnes.cz/auto-zavolalo-na-majitelku-policii-duc-/tec_technika.aspx?c=A151207_181047_tec_technika_pkaŘidička ujela od nehody, ale její chytré auto na ni zavolalo policii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Sem včera potkal hezkou značku. A přeběhl ti nějaký "černý kočičák" přes cestu? .- (přináší to prý smůlu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 A přeběhl ti nějaký "černý kočičák" přes cestu? .- (přináší to prý smůlu)Ne, seděl tam jen jeden na plotě a čuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 .?Ve škole se ptá paní učitelka dětí, kolik by dokázali unést melounů a jak. Přihlásí se Maruška a povídá: ?Já bych unesla dva melouny. Jeden bych si dala pod levou ruku a druhý pod pravou.? ?Výborně Maruško."Pochválí ji. "A kdo by unesl víc melounů?? Přihlásí se Karlíček a povídá: ?Já bych unesl tři. Jeden bych si dal pod levou ruku, druhý pod pravou a třetí bych si napíchl na ptáka.? ?No fuj.? Zhrozí se paní učitelka. V tom se přihlásí Jeníček: ?Já bych jich unesl pět. Jeden pod levou ruku, druhý pod pravou ruku a na ptáka bych si napíchl Karla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 tyvle :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Taková blbost a přitom jsem si málem poprskal monitor, joo občas zafunguje i nečekané :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) Pán "kanál komunistickej, vole" Ransdorf, predložil jeden z dokumentov, ktoré tasil vo Švajci... Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Pán "kanál komunistickej, vole" Ransdorf, predložil jeden z dokumentov, ktoré tasil vo Švajci...Zadne penize jsem nevybiral a castka taky nesouhlasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Zadne penize jsem nevybiral a castka taky nesouhlasi Zeman: Ransdorf je člověk, který každému naletí. Azřejmě naletěl i teď Majú to s ním ťažké, s kanálem: F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Tak ještě populárně-vědecké okénko na téma textilních bělidel MMS a CDS, aplikovaných coby univerzální všelék... Pro kolegu "odjinud": dočasně stáhnout narušené dásně zvládá snad každá solidní ústní voda, nejen přípravky obsahující chlorhexidin - ale stejně jde jen překrytí problémů se zánětlivým onemocněním, které je ve finále stejně potřeba řešit úplně jinak a bez zubaře se to neobejde (bolestivě vyzkoušeno na vlastní hubě).Abych také přispěl k všeobecnému tématu - včera se ptal jeden týpek ve fítku, co by mu slečna doporučila na klouby. Ona: No víte, tady chodí hodně vojáků,a oni všichni berou http://www.alavis.cz/alavis-celadrin-kone . Když jsem to dával k dobru při hovoru s bratrancem, tak jeho tchán to má objednané prý taky. Budu ho asi pozorovat, jestli bude do cvalu, nebo jen do tahu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Typický den ochranky ve švýcarské bance:10:30 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.11:00 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.13:15 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel.14:30 - Český europoslanec s vytištěným emailem z Brazílie. Bylo nutno volat policii.15:45 - Blázen s vytištěným emailem z Nigérie. Dědictví po diktátorovi. Po domluvě odešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) TVL.........kde ty Rolády jen jsou........se musí stát zrovna mě...........to je zase den ....... Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Jde slepý a jednooký k babičce, jdou lesem a najednou si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá: "Tak jsme došli." Slepý na to: "Ahoj babi." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky