Frantik Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 To jo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Ty se na válečný filmy z druhý světový tím pádem asi nedíváš rád, co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 (upraveno) Ale nic... Upraveno 16. prosince 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Kdyz se tu resi ty filmy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Kdyz se tu resi ty filmyjá to nechápu........ asi nejsem geek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 podle mě jde o to, že Patrick Steward nemá společného nic s těmi zmíněnými filmy, tedy s Harry Potterem, Star Wars ani s Pánem prstenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jde o vic veci . Citat, jmena a Stewart . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) chachá, tak TOHLE je husté Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mami, zejtra máme zkoušku ze zeměpisu. Můžeš mě vyzkoušet?" "To víš že jo. Jaký je hlavní město Německa?" "Berlín." "A jaký je hlavní město Francie?" "Berlín." "A jaký je hlavní město Velký Británie?" "Berlín." "Moc hezky ses to naučil, Adolfku." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 tomudle rozumim Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Jde o vic veci . Citat, jmena a Stewart .Tak je sem vypiš;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Tak je sem vypiš;-)Stewart = Star Trek Citat = Star Wars Harry = Potter Gandalf = LOTR Stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 no, tak krom Star Treku sem to dal, tam mě nenapadlo, že to taky má být reprezentace dalšího filmu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Stewart = Star TrekCitat = Star WarsHarry = PotterGandalf = LOTRtohle sem si dohromady dal sam, ale nejak to na me nazapusobilo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 vopice je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 chachá, tak TOHLE je husté Proč se to smazalo, to konečně vypadalo na solidní vánoční flame :lol2: Vopice je bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Syn: tati, proč jsem dostal od Mikuláše lopatu?Tatínek: abys měl čím uklidit to hovno, co dostaneš od Ježíška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Přijde takhle Benda do banky, chce si vybrat peníze, ale zapomněl si občanku.Benda: "Vždyť jsem poslanec, mě přece zná každý. Tak na co občanku?"Pokladní: "Jenom obličej není jednoznačná identifikace - co já vím, můžete být jen dvojník. Jó byl tu jednou Karel Gott, a taky si zapomněl občanku. To ale stačilo, že nám zazpíval jednu písničku a bylo to jasné. Pak jsme tu měli Jaromíra Jágra, taky si zapomněl občanku, ten ale vytáhl z tašky puk a hokejku a to co nám s ní předvedl za kličky, taky nenechalo nikoho na pochybách."Benda: "No jó, já ale nic neumím."Pokladní: "Výborně pane Bendo! Chcete to v dvoutisícovkách, nebo drobnější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky