tano Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 (upraveno) No jsou mu krapet velky Nic ve zlem, ale Suby velke:)., no nic.Edit: hobit 007:). Upraveno 22. prosince 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jarda ma smysl pro humor :-)https://twitter.com/68Jagr/status/679519899874623488 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Podívej se sem. Dík...tak tohle jsem nějak propálil...ta vostuda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Jarda dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 (upraveno) V tom převánočním běsnění se mi dneska povedl slušnej trapas. Stojím před evidentně vystreslou lady ve frontě na pokladnu, která měla na páse jen jednu lahev vína. Jak přijde na řadu, nevrle zahlásí pánovi za pokladnou, že těch lahví má 6 a ostatní že jsou v košíku. Ten ji donutí vyndat je z tašek, protože madam si to už nabalila. Vyměnili si pár trpkých vět a já jsem se rozhodl postavit se na stranu spravedlnosti a zahlásil jsem něco v tom smyslu, že pán by měl drsnou službu, kdyby musel kvůli každýmu zákazníkovi vstávat a perlustrovat ho. Scénka okamžitě ustala jen pán za pokladnou namísto nějaké pozitivní reakce zkoprněl a už beze slov mě začal markovat. Když jsem přišel blíž, všiml jsem si na jeho hrudi jmenovku a tam stálo, že pán se jmenuje Jana. Upraveno 23. prosince 2015 uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Tak to je ale jeho problem, ze ma zensky jmeno, jakejpak trapas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 A měl i hipsterské fusiska ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Hlavně stát před paní a být markovám až po ní, mi vyvolalo úsměv ve tváři. Ale stalo se mi něco podobného. V době kdy se ženy chtějí více přiblížit k mužům, je to pozitivní zpráva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 Nic ve zlem, ale Suby velke:)., no nic.Edit: hobit 007:).Znam suby, neboj... myslel jsem ten tah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 ezop*če alebo "Ezo, stejně jako každej jinej produkt, má svůj low a high-end." celkom dobrý záhul, to čítanie... http://prigl.cz/brnaci/ezopice/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2015 a si si istý, že si to nechcel dať do vlákna "Myšlenkové mapy"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Tvl tam je tech perlicek vic nez snesu: http://prigl.cz/pruvodce/divci-pruvodce-zahybanim-s-postarsimi-luzry/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 V tom převánočním běsnění se mi dneska povedl slušnej trapas. Stojím před evidentně vystreslou lady ve frontě na pokladnu, která měla na páse jen jednu lahev vína. Jak přijde na řadu, nevrle zahlásí pánovi za pokladnou, že těch lahví má 6 a ostatní že jsou v košíku. Ten ji donutí vyndat je z tašek, protože madam si to už nabalila. Vyměnili si pár trpkých vět a já jsem se rozhodl postavit se na stranu spravedlnosti a zahlásil jsem něco v tom smyslu, že pán by měl drsnou službu, kdyby musel kvůli každýmu zákazníkovi vstávat a perlustrovat ho. Scénka okamžitě ustala jen pán za pokladnou namísto nějaké pozitivní reakce zkoprněl a už beze slov mě začal markovat. Když jsem přišel blíž, všiml jsem si na jeho hrudi jmenovku a tam stálo, že pán se jmenuje Jana. Albert, Praha, Palác Flora? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Tvl tam je tech perlicek vic nez snesu: http://prigl.cz/pruvodce/divci-pruvodce-zahybanim-s-postarsimi-luzry/jj, co článek, to perla Objevil jsem to asi před rokem, pak jsem poctivě musel projet vše z poslední doby mě nejvíc pobavilohttp://prigl.cz/brnaci/generace-w/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Tak to je ale jeho problem, ze ma zensky jmeno, jakejpak trapas.. Pokladni má mit Kozy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Slepý zajíc skáče po lese a stoupne na plže. ?Promiňte neviděl jsem Vás, jsem slepý."?I vy promiňte, také jsem slepý a neuhnul jsem. Co vy jste vlastně za zvíře?"?Tak víte co, osaháme se vzájemně a zkusíme hádat."?Tak jo," plž oblézá zajíce a drmolí ?... jemný kožich ... velké uši ... malý čumáček. ? Nejste vy zajíc?"Zajíc se zaraduje: ?Skvělé!" a osahává tlapkou plže: ?A vy jste měkký ... studený ... ohebný ... slizký ... nemáte kule ... nemáte páteř. ...nejste vy Bohuslav Sobotka?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Sorry, ale jinam se to postnout nedá. Koukám na Tři bratři a mám dojem, že Svěrák kupuje ten výborný matroš od Žita... Zlatej Troška!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Sorry, ale jinam se to postnout nedá. Koukám na Tři bratři a mám dojem, že Svěrák kupuje ten výborný matroš od Žita... Zlatej Troška!!!No- taky si říkám že je to malinko přehnaný, mám pocit že zkoušejí co národ ještě vydrží. Ale malá na to kouká s vykulenýma očima a strašně to baští! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2015 Naše holky se bojí Lábuse a vlka. To jdou pryč a za chvilku zase přijdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky