Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

No jsou mu krapet velky :)

Nic ve zlem, ale Suby velke:)., no nic.

Edit: hobit 007:).

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom převánočním běsnění se mi dneska povedl slušnej trapas. Stojím před evidentně vystreslou lady ve frontě na pokladnu, která měla na páse jen jednu lahev vína. Jak přijde na řadu, nevrle zahlásí pánovi za pokladnou, že těch lahví má 6 a ostatní že jsou v košíku. Ten ji donutí vyndat je z tašek, protože madam si to už nabalila. Vyměnili si pár trpkých vět a já jsem se rozhodl postavit se na stranu spravedlnosti a zahlásil jsem něco v tom smyslu, že pán by měl drsnou službu, kdyby musel kvůli každýmu zákazníkovi vstávat a perlustrovat ho. Scénka okamžitě ustala jen pán za pokladnou namísto nějaké pozitivní reakce zkoprněl a už beze slov mě začal markovat. Když jsem přišel blíž, všiml jsem si na jeho hrudi jmenovku a tam stálo, že pán se jmenuje Jana.

Upraveno uživatelem maama
Odkaz ke komentáři

V tom převánočním běsnění se mi dneska povedl slušnej trapas. Stojím před evidentně vystreslou lady ve frontě na pokladnu, která měla na páse jen jednu lahev vína. Jak přijde na řadu, nevrle zahlásí pánovi za pokladnou, že těch lahví má 6 a ostatní že jsou v košíku. Ten ji donutí vyndat je z tašek, protože madam si to už nabalila. Vyměnili si pár trpkých vět a já jsem se rozhodl postavit se na stranu spravedlnosti a zahlásil jsem něco v tom smyslu, že pán by měl drsnou službu, kdyby musel kvůli každýmu zákazníkovi vstávat a perlustrovat ho. Scénka okamžitě ustala jen pán za pokladnou namísto nějaké pozitivní reakce zkoprněl a už beze slov mě začal markovat. Když jsem přišel blíž, všiml jsem si na jeho hrudi jmenovku a tam stálo, že pán se jmenuje Jana.

Albert, Praha, Palác Flora?

Odkaz ke komentáři

Slepý zajíc skáče po lese a stoupne na plže. ?Promiňte neviděl jsem Vás, jsem slepý."

?I vy promiňte, také jsem slepý a neuhnul jsem. Co vy jste vlastně za zvíře?"

?Tak víte co, osaháme se vzájemně a zkusíme hádat."

?Tak jo," plž oblézá zajíce a drmolí ?... jemný kožich ... velké uši ... malý čumáček. ? Nejste vy zajíc?"

Zajíc se zaraduje: ?Skvělé!" a osahává tlapkou plže: ?A vy jste měkký ... studený ... ohebný ... slizký ... nemáte kule ... nemáte páteř. ...nejste vy Bohuslav Sobotka?"

Odkaz ke komentáři

Sorry, ale jinam se to postnout nedá. Koukám na Tři bratři a mám dojem, že Svěrák kupuje ten výborný matroš od Žita... Zlatej Troška!!!

No- taky si říkám že je to malinko přehnaný, mám pocit že zkoušejí co národ ještě vydrží. Ale malá na to kouká s vykulenýma očima a strašně to baští!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...