Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 3. 2016 v 4:51, straspol napsal:

No, z tříválcový Octavie se teda válím smíchy už půl hoďky, škoda že jsem si to nepřečet už večer, líp by se mi usínalo :lol2: :lol2: :lol2:

Jeste, ze nejsem fanda teto znacky :) .

Odesláno
  V 9. 3. 2016 v 6:12, tano napsal:

Jeste, ze nejsem fanda teto znacky :) .

No, z tříválcový Octavie  se teda válím smíchy už půl hoďky, škoda že jsem si to nepřečet už večer, líp by se mi usínalo :lol2: :lol2: :lol2:

Pánové, když vás tolik baví tříválcová oktávie, co potom říkáte na tříválcový bavorák a tříválcové mondeo?  ;)

Návštěvník tolja
Odesláno

No, z tříválcový Octavie  se teda válím smíchy už půl hoďky, škoda že jsem si to nepřečet už večer, líp by se mi usínalo :lol2: :lol2: :lol2:

V 9. 3. 2016 v 6:22, straspol napsal:

Jo, taky jsem šťastnej že jsem z toho včas vyrost. Poslední vývoj mě v tom rozhodnutí jen utvrzuje  :lol2:

pro fšechny poblouzněnce do modrého fleku je na místě připomenutí, že jeden z prvních tříválců pod kapotou střední třídy byl ecoboost, nebo jak tomu šajsdreku řikaj, prej to budou cpát i do mustanga  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Jo ale v mustangu je základní motorizace myslím 2,3 ecoboost. Což je čtyřválec s turbem. Ano základní motor od Fordu je 1.0 ecoboost.

Odesláno (upraveno)
  V 9. 3. 2016 v 14:24, Povidláček napsal:

Ta Nšo-či v černým, co vypadá jako presbuřt, je stará Kardašiánová? :eek:

Jojo :-) Za dva roky z ní bude hnusná megatlustá svině z depresema na práškách a chlastu s debilním manželem, kterej si o sobě myslí, že je reinkarnace Ježíše :lol2:  Ale má prachy!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno
  V 9. 3. 2016 v 10:59, organic napsal:

Vlákno tragédie tu není aspoň černý makabrózní humor.

to vypadá jako by šla prd3lí napřed

ale to je určitě nějaká stará fotka, dyť se nedávno chlubila nahatym selfíčkem..... zase

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...